0 oy
137 göst.
Diğer kategorisinde (370 puan) tarafından
Kızım 28 aylık ben de 7,5 aylik hamileyim doğumdan sonra benim icin zor olacak bugünlerde egitime başlamak istiyorum. Lazimlik almıştık baska kullanmam gereken bir malzeme var mı? İşimi kolaylaştıracak, kızımın öğrenmesini cabuklastiracak herhangi bir sey varsa onu da alayim

7 Cevaplar

0 oy
(3,144 puan) tarafından
Ben de sadece lazimlik aldım, halıları kaldır bence kaçırma felan olursa hava da sıcak zaten üşümez de,bide bol bol sabır:))
(370 puan) tarafından
Evet halıları kaldırıcam.
-Reklam-
0 oy
(3,960 puan) tarafından
Lazımlık dışında bişey almadım onuda almasam olurmuş çünkü sonra alaturka tuvalete alışması zor oluyor. 3 hafta kullandım sonra kaldirdim normal tuvalete alışsın diye. İlk bir hafta sabırlı ol. Büyük ihtimalle ilk gün hep altına kaçıracak. Sonra lazimliga oturmayı kabul eder yapmadan kalkabilir sürekli. Bir kere denk gelirde yaparsa olayın mantığını anlar. O yüzden otururken oyalanacak biseyler ver sevdiği. Kızım sticer sevdiği icin onlari verirdim bacaklarina yapıştırirdi oynarken yapardı çişini. Sonra kakasini yapmaya korkabilir kabiz olabilir. Kızım olmadi o konuda ne yapılır bilmiyorum bilen yazacaktir. İlk bir hafta zor oluyor biraz sabret ne olursa olsun sakin beze dönme geri. Şuan tam zamani sizin için bırakırsan bi dahakina daha zor öğrenir. Şimdiden kolaylıklar diliyorum:)
(370 puan) tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
tarafından

Sabır aliniyorsa al bol bol :)

(370 puan) tarafından
alınabilen bir sey olsa keşke
0 oy
(4,588 puan) tarafından
Lazımlık ve bence uyku saatleri sermek için alez lazım. E bir de sabır.
(370 puan) tarafından
Alez var sabır da olur inşallah
0 oy
(16,121 puan) tarafından
Klozet adaptörü al. Kendi inip çikmasi için basamak al.  Alıştırma külodu alabilirsin. Yatak için alez al. Bol bol iç çamaşırı al. 
(370 puan) tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
(2,355 puan) tarafından
Alıştırma kilodu alabilirsin Bn kızıma 23 aylıkken  alıştırdım  2,3 tane alıştırma kilodu aldim  ve oturak aldim lazimlik o kadar 1 ay içinde öğrendiydi   
(370 puan) tarafından
Teşekkürler
0 oy
(623 puan) tarafından
Baby me yatak koruyucu örtüsü var yapışkanlı kenarları ben ondan almıştım gece yatağı islanmasin diye alezin üstüne örtü nevresim tekrar örtü tekrar nevresim serdim gece kacirsa bile uyanmadan hemen üstteki nevresimi alıyorum alttakiyle uyumaya devam ediyor kolay olmuştu benim için. Birde bol bol çamaşır al ilk hafta sürekli altına kaçırır çünkü ve bol bol sabır. Benim oğlum da 27 aylıkken başladık biz 5 aylık hamileydim sonradan zor olur diye başladım 2 ayda çok şükür öğrendi. 

Birde alıştırma kulodu kullandım ben ilk zamanlar disari çıkarken taktım altına yapsa bile en azından dışarı tasmadi sonra bıraktım. 

İlk zamanlar saat başı sor çiş kaka var mı diye tuvalete götür orda oyala biraz çünkü ilk zamanlar hemen oturup kalkiyorlar kalkınca ustlerine yapıyorlar ilk haftlar çok zor geçer ama alisiyorlar sadece bez bitti de ve bı daha dönme kafası karismasin çocuğun 
(370 puan) tarafından
Tavsiyelerinizi uygulayacağım teşekkürler

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 151 göst.
31 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 629 göst.
16 Ekim 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 786 göst.
27 Şubat 2023 Aile & Aşk kategorisinde Masallarulkesi_ (241 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 74 göst.

Kategoriler

1,440,039 soru

23,674,193 cevap

309,787 kullanıcı

...