0 oy
105 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Kızlar sürekli bu döngüde dönüp duruyorum emeklerimi Kendi ellerimle mahf ediyorum bayramdan bu yana aşırı yemeye başladım tekrar Sabah uyanınca tmm bugün dikkat edicem diyorum kendimi yerken buluyorum çok sıkıldım çok yoruldum psikolojik olarak iyi değilim paylaşmak istedim sadece 

4 Cevaplar

0 oy
(130 puan) tarafından
Bence çoğu kadın bu şekildedir canım kafana takma mücadeleyi bırakma bende böyleyim inan bana çok kararlı başlıyorum kendimi yerken buluyorum tamam bı günlük diyorum yine aynı yani Allah irade versin hepimize
tarafından
Amin çok yoruldum hayatım boyunca bu mücadeleyi vermek zor gelmeye başladı kendimi sevemiyorum mutlu değilim kimse destek olmuyor bana şuan bunu içi dolu ve ağlamaklı birsekilde yazıyorum hiç iyi değilim herşeyin sorumluğugu zaten zor geliyor zaten kolay bir hayatım yok zaten birşeylerin mücadelesini veriyorum birde bu kilo problemi beni herşeyden soğutuyor sanki bana iğrenç bir insamisim gibi geliyor yoruldum
-Reklam-
0 oy
(12,536 puan) tarafından

Ay ben bu :D bayrama kadar iyiydim ama bayrama bi girdik Allaaaah ciktik ama ben cikamadim :woot:

tarafından
Bnde öyleyim sanki başka derdim yokmuş gibi bunun mücadelesini vermek çok çok Zor geliyor hiç mutlu değilim kendimi sevemiyorum
tarafından
Bende çıkamadım ama ya pazartesi ya yarın artk başlıyorum:)
0 oy
(745 puan) tarafından
Diyete başlayan her kadının yaşadığı durum bu seninle alakası yok çünkü beyin yemeye ihtiyaç duyuyor öncelikle tabi mide yi de ele geçiriyor öncelikle beynini adapte etmen lazım canm ondan sonrasi gelir 
tarafından
Gidiyor inanki sadece bunun mücadelesini vermiyorum ki başka derdim yokmuş gibi bunun mücadelesini vermek çok zor geliyor kaldıracak gücüm kalmıyor bu karmaşayı destekcim yok tek başıma yetişemiyorum herşeye çok yıprandım kendimden midem bulanıyor artık
0 oy
(2,938 puan) tarafından
Kırılma noktası değil kız seninki :) bende direnç kilosu falan kirican sandım malesefki sağlıksız diyetlrin sonu bu önemli olan sağlıklı beslenmeyi kazanmak bir öğün abarttin mi bir sonraki öğün hem az hem yeşillik yoğurt ağırlıklı beslenerek dengelemelsn hemen bir öğünde bozdun eyvahh diyet bozuldu yiyeyim dersen malesefki senin durumun oluyor 
tarafından
Yok yok öyle değil sağlıklı dietti benimki sporuda dahil etmiştim kaçamaklarım olsa da bırakmadan devam ediyordum son bı kaç gündür kendimi iyi hissetmiyorum psikolojik olarak sıkıntıdan yemek yemek istiyorum hiçbirsey yapmak istemiyorum nasıl toparlanscagimi bilmiyorum

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 1,106 göst.
1 Ocak 2019 Aile & Aşk kategorisinde Meriçç (46 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 223 göst.
21 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Asel hira (861 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 326 göst.
26 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Anonim (338 puan) tarafından soruldu
0 oy
39 cevap 1,244 göst.