0 oy
700 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (105 puan) tarafından
Esim annesini doktora götürdü ben de evde temizlik yapıyordum. 3 katli aile apartmaninda oturuyoruz kizim ve eltimin çocukları balkonda oynuyorlardi. Ben evi süpürdum en son banyoyu yıkarken telefonum yatak odasında yatağın üstündeydi banyodan çıkıp telefonu elime aldığımda telefonun şarjı bitmiş ve tamamen kapalıydı sonra eltimin kızına seslenip balkondaki sarj aletini getirmesini söyledim kiz geldi amcam asagida sana çağırıyor dedi. Balkona çıktığımda esim basbas bağırıyordu telefonuna niye bakmıyorsun diye ben su sesinden telefonun çaldığıni duymamışım 6 kere aramış. Cebim yok 3+1 bir evi temizlerken her odaya elim telefonda gidemem neyse ben de asagi inerken merdivende karşılaştık apartmanın içinde bas bas bagirdi bana eve girince de kavga ettik yalan söylüyorsun diyor. Telefon çalarken sen balkona çıktığında telefonun hemen nasil kapanabilir diyor. Her defasında sana şu telefonu aç dedim diyor bin ton laf edip bağırdı. Herkesin içinde bağırıp rencide etmesi zoruma gidiyor disarda yetmedi merdiven dairesinde bağırıyor. Bu nu kadar büyük bi sorun mu

25 Cevaplar

0 oy
(1,091 puan) tarafından
Yalan söylüyorsun demesi tabiki doğru değil ama çnemli bir şey için ben de eşimi arasam ve açmasa ben de kıyameti koparırdım ne yaşan söyleyeyim
-Reklam-
0 oy
(4,691 puan) tarafından
Bu kadar bağıracak olay neymiş yani niye büyütmüş niye aramış seni 
0 oy
(2,951 puan) tarafından

Ben bayram sabahı uykuya dalmışım sabah benimkisi 60 kez aramış abartmıyorum 1 saat dışarda bekledi ama suçlusu benmiyom hayır? Çünkü anahtarı almiyor ve ben 2 bebekli insanım yorgunum uykusyzdum gece uyumamistim ayrıca.. dalmışım yani geldi 3 saat konuşmadık bende umursamadım zaten  sadece ben ama dedim benm hiç suçum yok diye defalarva anahtarı al diyorum artık alır dersini almistir. merak etmiş beni kapıyı kirdirtirken uyandım :D

0 oy
(2,537 puan) tarafından
Altı defa aramasının sebebi neymiş yani nolmus çok önemli mıymış.sana ulasamadiysa altlı üstü kaç kişi oturuyonuz birinden birini arasın .saatlerce ulasamasa neyse ama on dakika içinde alti kez aradiysa sorun yok bence .her dk telefon elimzde gezmiyoruz
0 oy
(4,243 puan) tarafından
Hem sorun hem değil o kadar arama ve acil olan durum nedir önce bir onu öğrenirim.Oradaki konuya göre tavır alırım

Mesela biz dönüyoruz çay koy yemek hazırla gibi birseyse canını okurum.

Annem fenalaştı extra kıyafet hazırlanması gerekli bir konu ise alttan alır hatta özür diler nazik davranmaya çalışır sarılırım yanında olup stresini paylaşmaya calisirm.

Sebebini öğren ona göre piste çık, bence :))
(4,243 puan) tarafından
Yada daha gunluk yazayım aradım merak ettim birsey oldu sandım diyorsa yine nazik davranırım kendi durumumuza sakince anlatirim ama yine özür dilerim

Ortada fol yok yumurta yok neden açmadın yalan söylüyorsun tavrı ise sanki bir açık yakalamış ordan erkeklik cakiyorsa, duymadım üst üste arayıp neden ortamı germe çabası içindesin neyin kavgasi bu ,derdi ne ne yapmaya çalışıyor ordan yüklenici açıkçası

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 531 göst.
9 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Mutluluk63 (546 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 336 göst.
0 oy
3 cevap 146 göst.
23 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Dilo (453 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 391 göst.

413,784 soru