Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
Kizlar hep soruyorum ama :( Kizim ile ilgili..
0
oy
325
göst.
22 Haziran 2024
Aile & Aşk
kategorisinde
Birhilall
(
1,509
puan)
tarafından
soruldu
Kızlar kızım 26 aylık. 1 yaşından beri geniz eti problemimz var. Burayada hep yazdm. Özele de goturdm devlete de. Daha 2 hafta önce gittik. Geceleri çok horluyor ağzı hep açık şuan bile oyle. O kadr üzülüyorm haline kendi derdimi unutuyorm. Ah annelikkk :( konuşmasida burnu dolu gibi ses flan anlaşılıyor yani geniz eti olduğu konuşmasından. Doktor 4 yaşından önce ameliyat olmaz dedi. Ameliyatta aslında yaptırmak istemiyorum. Çünkü tekrar büyüme yapabiliyor mus. Alerjisi var ama neye var bilmiyorum. Abur cubur yemese harika olacak ama onu yiyor oda yaparmış. Sütü de güya bu sebepten vermedm yinede kacamadm geniz etinden. Artk son çare ameliyat yaptircam. Çok terler uykuda. Bide zayıf. Zaten geniz eti büyümeyi de etkiliyor mus. Çocuk zayıf oluyormuş. Aldiranlar hep çocuğun kilo aldığını flsn söylüyor. Gerçekten ne yapacağımı şaşırdım. Çöl üzülüyorm o. Horladikca nefes alamadkca:( aldıran varsa yazarsa çok sevinirim.
tavsiye-fikir
sohbet♥️muhabbet
dertleşmek
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
11
Cevaplar
0
oy
22 Haziran 2024
2 boys mommy
(
2,859
puan)
tarafından
cevaplandı
Instagramda hastalanmayan cocuk var orda detayli sekilde duzenli beslenmeyle gectigine dair mesajlar gordum bi bak istersen sende
22 Haziran 2024
Birhilall
(
1,509
puan)
tarafından
yorumlandı
Takip ediyorm canım. Kendisine de hep yazarm onun dediği hep abur cuburu kes diyor
22 Haziran 2024
2 boys mommy
(
2,859
puan)
tarafından
yorumlandı
Beslenme programi falanda yaziyordu galiba
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
0
oy
22 Haziran 2024
misafir
tarafından
cevaplandı
Allah şifa versin inşallah
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
22 Haziran 2024
misafir
tarafından
cevaplandı
Eşimin kuzeninin bebeği 1.5 yaşında oldu ne kilo ne birşey çocuk rahatladı yaptırdıktan sonra , 6-7 aydır ameliyat olduktan sonra hiç bir problem olmadı. Devlet 4 yaşına kadar yapmıyor özelde yaptırdılar
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
22 Haziran 2024
Sedaaa
(
3,665
puan)
tarafından
cevaplandı
Abur cubur kesmen lazım benim kızımın alerjik astım sorunu vardı Abur cubur almazdım ama bebe bisküvisi kavanoz mama yerdi doktorum bununda zararı çok olduğunu söyleyince kestik hemen sonra iyileşti sizinde iyileşir sağlıklı beslenirse
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
22 Haziran 2024
Amerikanbebesi
(
3,559
puan)
tarafından
cevaplandı
Takip ettiğim Cevahir Turan vardı. Kızında geniz eti varmış ama büyük diyordu o da başta ameliyattan kaçınmis en son horlama ve iştahsızlık artınca yaptırdı kızına. Çok mutluydu istahi artti uykusu düzeldi diye detaylı anlatıyordu ve korktuğum gibi de olmadı diye yazmıştı iyi ki olmuş filan diyordu
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
22 Haziran 2024
Ayseayse
(
3,574
puan)
tarafından
cevaplandı
Ben dün gördüm bi tanıdığın çocuğunu. Hem bademcik olduğundan büyük hem geniz eti varmış. Çocuk çok sık hastalsnıyormuş. Ameliyat edip bademciği almışlar ve geniz etini. Çocuğun şimdi maşallahı var. Güreşçi gibi olmuş :)
Korkmayın ameliyattan. Yeterli oksijen alamıyor demiş doktor o çocuk için. Geniz eti yüzünden.
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
22 Haziran 2024
Enesinannesiii
(
59
puan)
tarafından
cevaplandı
Öncelikle geçmiş olsun. Yeğenimde aynı problem vardı. 2 yaşında özelde ameliyat oldu. Aynı gün taburcu oldu. Çocuk ameliyattan sonra rahat nefes aldı uyudu. Sesi bile değişti yani.
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
22 Haziran 2024
misafir
tarafından
cevaplandı
Yeğenim öyle dolu doluydu hergün hasta olur ateşlenirdi yemek yemezdi ameliyat oldu da çocuk kendine geldi 4 sene oldu hiç tekrarlamadı neden ameliyat ettirmem diyip cocugunza bu eziyeti yapıyorsnz benim oğlumda da çok az birşey olabilir miş göstericm çok sık hastalanıyor öksürüyor balgamı var konuşmasnda sorun yok eğer varsa aldırcm çocuğa yazık
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
22 Haziran 2024
huzun_iyidir
(
6,962
puan)
tarafından
cevaplandı
Kız kim dedi sana geniz eti büyümeyi etkiliyo zayıf oluyo diye abimde de vardı maşallahı var ya dogundan beri kilolu bıri eşimin yeğeni yeni ameliyat oldu 6 yaşında şuan çocuğun herşeyi çok iyi geniz eti ameliyatı kolay oluyo yeğenleri de korkuyordu korktuğumuz gibi olmadı diyorlar iyi düşün iyi olsun sen kendini hemen karalara bağlamışsın annelik bu değil en kötü durumda bile en iyisini düşünmek lazım çocuğun için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
22 Haziran 2024
Papatya&
(
2,072
puan)
tarafından
cevaplandı
Yigenimde de vardı aldırdı tekrar oldu kucvukken amleiyat olmiştu şuan biraz buyumuş rahat ama gece zor oluyoragzi açık bazen köpük çıkarfalan doktor ikinci ameliyat için 18 yaş demiş
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
22 Haziran 2024
Milena16Miran
(
7,155
puan)
tarafından
cevaplandı
Geniz eti ameliyatı zor bir ameliyat değil cnm cımbızla burnunun içinden birşey aldıklarını düşün o kadar.kesme dikme kanama yok ben 6 yaşındayken oldum hiç yatamazmışım geceleri ameliyattan sonra rahatlamışım sonra tekrar çıkmadı da . Oğlumda da var geniz eti özel ameliyat önerdi 5 yaşında şuan. Devlette yaptırmak için oraya randevu aldım ama onlar etmiyor ameliyat kaç hastane gezdim. Ömür boyu ilaçla uğraşacağımıza ufak bir ameliyat zaten olsun da kurtulsun dedik ama devlet saolsun okyanus suyu yazıp yazıp yolluyor
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
İlgili sorular
+1
oy
40
cevap
817
göst.
Size soruyorum?? Sizce kaynana hep oturmali mi?
6 Nisan 2021
Diğer
kategorisinde
misafir
tarafından
soruldu
0
oy
26
cevap
930
göst.