0 oy
285 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Ne yapayım ben de fikir olsun sıcakta bir şey de istemiyorum peynir karpuz yerim bana kalsa da öyle olmuyor maalesef 

15 Cevaplar

0 oy
(7,108 puan) tarafından
Dış işleri bakanı karnıyarık pilav cacık istedi onu yapcam 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kabak ve biraz et salata :)
0 oy
(3,122 puan) tarafından
Evde hamburger yapcam ekmek hamurunu yogurdum mayalanmaya bıraktım etinide çıkardım 
0 oy
(735 puan) tarafından
Etli patlıcan yemeği yaptım 

Bulgur pilavı 

Yaprak sardım biraz da

Karpuz+ayran 

Ama canım hic istemiyor hazır bekliyor yemekler de 
0 oy
(1,706 puan) tarafından
Dün kuru dolma yapmıştım o var yanına salata yapacağım.sicaklarda hiçbir şey yiyemiyorum desem yeridir iştahım kesildi ama esiminki devam maşallah :)
0 oy
tarafından
Karnıyarık yapacam yanına ne yapacam bilmiyorum 
(2,803 puan) tarafından
Pirinç pilavı cacık yakışır yanına
0 oy
(5,476 puan) tarafından
Kavurma yanina pilav esim istedi corbada mi yapsam diye dusunuyorum
0 oy
tarafından
Kızımın isteği üzerine kuru fasulye yaptım yanına da pilav cacık yeter 
0 oy
(13,375 puan) tarafından
Etli patlıcan,pilav cacık

Bi cacık kaldı 
0 oy
(678 puan) tarafından

az yağda tavuk kızartıcam birazda biber közlicem salata karpuz ayran bunları düşünüyorum ama her an değişebilir :D

0 oy
(737 puan) tarafından

Biz dun makarna karpuz yaptik :) koyde kabak getirmistim bugün de onu yapiyorum sevmiyoz ama yemiş olmak icin yanina ne yapcam bilmiyorum az yaptim cunku sevmiyoz :D hem cocuk yesin diye yaptim

0 oy
(2,200 puan) tarafından
Postu görünce aklıma geldi birde akşam yemeği vardı dimi ben sabah kahvaltisini 3 çeşitle kapatıp ogleni iki çeşit çocuğa yemek hazirlayinca yemedikce akşam yemeğini unuttum biz gene makarna çocuğumuzda çeşit çeşit yemeğinin içinden hepsine burun kıvırıp masadan  aşağı atışını izleyeceğiz 
0 oy
(3,460 puan) tarafından

Kiymali makarna ve cacık canım, dünde fırında kanat ve pilav vardı, önceki günde köfte vardı fikir olsun diye yazdım:D

0 oy
(1,082 puan) tarafından
Hünkar beğendi ve nulgur pilavı
0 oy
(14,863 puan) tarafından
mercimek çorbam vardı yanında patates patlıcan türlü gibi yaptım karpuz dildim yetti çok şükür 

yarına da makarna salatası poğaça ve etimek tatlısı yapacağım tabi enerji bulurssm fikir olur belki 

İlgili sorular

+1 oy
6 cevap 192 göst.
3 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Gentle Avenger (3,767 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 194 göst.
18 Mayıs 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Aysegul&20 (5,476 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 1,176 göst.
17 Haziran 2020 Yemek-Tarifler kategorisinde ꧁❦✳GüLbahaR✳❦꧂ (3,618 puan) tarafından soruldu
0 oy
33 cevap 501 göst.
24 Eylül 2023 Kültür-Sanat kategorisinde misafir tarafından soruldu

410,794 soru

12,361,644 cevap

41,603 kullanıcı

Kategoriler

...