0 oy
274 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

image

Biz toplandık kahvelerimizi içtik teyzemler annem babam Bayburt’ta çok özeniyordum üzülüyordum şimdi yanlarında olmak iyi oluyor :) 4 yaşındaki kuzenimle oğlum da evi altını üstüne getiriyorlar canavarlar 2. Çocuk düşüncem falan yok kalmadı :D  Siz napıyorsunuz ? 

10 Cevaplar

0 oy
tarafından

image

yesilcay iciyommm
tarafından
Afiyet olsun bol bol ödem attırsın :)
-Reklam-
0 oy
(730 puan) tarafından

Kabak yemegi koydum oglan uyuyor :) bende oturdum hayati sorguluyorum ev tasicaz nasil olcak edecek diye düşünüyorum :D Corap meden orada hic bir fikrim yok :)

image

tarafından
Ev taşımak gerçekten çok zor zulüm Allah yardımcın olsun hele çocukla
0 oy
(7,981 puan) tarafından
Ohhh afiyet şifa olsun 
tarafından
Sağol canım ❤️
0 oy
(6,955 puan) tarafından
İçtim amaa çekmedim bugün arıtma cihazı geldi kocamı mı beklesem yoksa açıp kurcalasammı diye düşünüyorum ☺☺☺ afiyet olsun 
tarafından
Bence bekle en ufak şeyde sen sorumlu olursun :D
0 oy
(2,620 puan) tarafından

image

Kahvemi içtim akşama hamburger yapacam ekmeklerini yaptım oturuyorum 
tarafından
Oooo maşallah kız afiyet olsun :)
(2,620 puan) tarafından
Hergün diyete baslama karari alıyorum ama akşama böyle oluyor :)
tarafından
Aman verilir kilo kız boşver :D
0 oy
(2,938 puan) tarafından

image

odem suyumu bitirmeye çalışıyorum :)  temizledim evimi de 

Akşamda yemek bulgur pilavı ve dünden kalan mangal var onları bzmkiler yemez onlarada spagetti yapacam onu yiyip milyoncu AVM 101 gezeceğiz en son Türkiye'nin maçı varmış büyük ekranda verilcekmis ona gideriz belki :D 

tarafından
Hahah afiyet olsun :)
0 oy
(2,733 puan) tarafından

Daha yeni oturdum valla. Bir yudum aldım buraya girdim :)

image

Temmuzda kızımın doğum günü geçen sene bir şey yapmadım anlamıyor diye bu sene arkadaşlarını çağırıcam diye temizlik yapıyorum. Kızı banyo yaptırdım yatak odası 2 banyo temizledim. Kahve molasına çıktım :):)

tarafından
İyi etmişsin ben her yıl kutlayacağım oğlumun doğum gününü 1 yaşında da kutladık büyük şekilde bizde adet gibi birşey kutlamalar :)
(2,733 puan) tarafından
1 yaşını anlamıyor diye yapmadık. O yüzden şimdi arkadaş çevresi geniş anca onlar onların anneleri derken. Kalabalık olucak.
tarafından
Ne güzel şimdiden doğum günü kutlu olsun
(2,733 puan) tarafından
Teşekkür ederiz ❤️
0 oy
(3,334 puan) tarafından
Afiyet olsun, uyandım 1 saattir uyumaya çalışıyorum her sabah böyle 1 aydır neredeyse 5.30-6 30 arasi kalkıyorum zor yatiyorum 
tarafından
Ya çocuktan dolayı mı kalkıyorsun
(3,334 puan) tarafından
Hamilelik son haftalar canım:( midem yanıyor, zorluyor zaten 3 ten önce yatamıyorum 2 3 saat sonra da kalkıyorum rutin oldu resmen
tarafından
Ayy çok zor bilirim seni çok iyi anlıyorum
0 oy
(203 puan) tarafından
Bende şimdi kahve yapıyordum :)
tarafından
Afiyet olsun :)
(203 puan) tarafından
Teşekkür ederim :))
0 oy
tarafından

image

parktayim asko eşimin iznindeyiz dün kaynanama gittik bugün işlerimi halletmeye çalışıyorum çocuğa şort aldım benim feraceyi terziye bıraktık çocuğu babasına sattım oturuyorum terziyi bekliyoruz anneme gitcem az kaldı işleri bitireyim afiyet olsun sana 
tarafından
Size de iyi eğlenceler canım ❤️ ben de ulaşa bundan alayım diyorum çok hevesli herkesinkine yapışıyor ama bilemedim
tarafından
Kız al valla büyük rahatilik üstünde tentesi vardı kırıldı o da olsa harika bişey ben bebek arabasini aylar oldu kırıldı yaptırmadım ya arabayla gidiyoruz ya bunu çıkarıyorum aşırı pratik
tarafından
Bir bakayım da olmadı mecbur :D
tarafından
Kız çok pratik delirme al ucuzken daha şuan piyasası patlamadı ilerde çok değerlenir yakın oaydik birlikte bindirirdik buna
tarafından
Valla ne iyi olurdu ya

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 361 göst.
23 Şubat 2024 Diğer kategorisinde !!!!FATMAAA!!!!! (7,741 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 165 göst.
8 Kasım 2022 Diğer kategorisinde !!!!FATMAAA!!!!! (7,741 puan) tarafından soruldu
+3 oy
26 cevap 783 göst.
0 oy
11 cevap 285 göst.
5 Kasım 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

408,404 soru

12,270,041 cevap

37,571 kullanıcı

Kategoriler

...