0 oy
341 göst.
Diğer kategorisinde (381 puan) tarafından
Ev sahibi aradı kirayı 18 bin yapmis daha fazla aşağıya veremezmis bir odasinda da eşyaları var kendinin bodlsaltacakmis temmuzun sonuna öyle dedi 8 bön veriyorduk kirayı 

9 Cevaplar

0 oy
tarafından
dava açacağınızı söyleyin, hakkınızı arayın 
-Reklam-
0 oy
(752 puan) tarafından
Allah vicdan versin ne diyeyim hani borcu falan vardir anlarim da yani yuzde yüzün üstünde zam koymus yazik gunah 
(381 puan) tarafından
Yok ya ne borcu Allah aşkına dubleks evde oturuyor
0 oy
(3,933 puan) tarafından
2 katından fazlaya çıkarmis kirayı,  Allah vicdan merhamet versin. 
(381 puan) tarafından
Bide vicdan merhametten bahsediyor
0 oy
(6,347 puan) tarafından
Allah din iman vicdan versin 8 bin olan ev nasıl 18 bin onlar nasıl  yatacajlar mezarda..
0 oy
tarafından
Ohaa zaten 25 alıyor insanlar yazık günah Allah vicdan versin herkese doyumsuz ev sahipleri 
0 oy
tarafından
Geliriniz ne kadar ? Hangi şehir / bölge ? 

Semte göre çok değişiyor kira fiyatları. Bizde kiracıyız. Bir an önce ev sahibi olmak istiyorum hayırlısı ile. Allah herkese nasip etsin.
(381 puan) tarafından
Esim 25aliyor istanbulda oturuyoruz kucukcekmece
0 oy
(619 puan) tarafından
Mahkemeye verin boyle bit zam hakki yok asgari ucret 17 bin. İyice salaklasti insanlar yaaa bu neyin kafasi Allah yardimcin olsun
(619 puan) tarafından
Benim kaynım verdi mahkemeye oglum gelecek demis oda inanmamis anlasmayinca verdi mahkemeye bir yildir suruyor yalan davetiye getirmisler delil diye hakim kabul etmemis bu delil degil demis daha somut delille gel demis bir senedir ne dugun var ne dernek mahkemeye de gelmiyorlar simdi boyle giderse hakim 3/5 yil sabit kirayla oturmalarina karar verebilirmis
tarafından
Asgari ücrete bakan mi var artık.
Karı koca çalışsın veya orta-üst meslek grubundan biri evimde otursun diye bakıyor ev sahipleri. Valla ben Anadolu'da bir Büyükşehirdeyim ama kenar mahalledeyim, 2+1 daireler hep 15 bin maalesef. Eski kiracılar daha uyguna oturuyor ama onlarda ilk zamda eşitlenir gibime geliyor.
0 oy
(5,231 puan) tarafından
Kiralar maaştan fazla artık depremi yaşadık akıllanmak yerine fırsata çevirdiler iki senedir kiracıların burnundan geldi 11 bin alan emekliler var kira ödeyemiyor lar Rabbim vicdan merhamet versin bunlara evi olmayana da küçük de olsa ev nasip etsin
0 oy
(4,439 puan) tarafından
Benim evim de 2+1 3500 den 15 bine çıkardı.  Vermezsen de çık dedi asla merhametleri yok .. Allah kolaylık versin hepimize ne diyim ki ...
(381 puan) tarafından
Amin canım benim

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 261 göst.
4 Haziran 2021 Aile & Aşk kategorisinde Büşrasu (656 puan) tarafından soruldu
+1 oy
18 cevap 675 göst.
12 Mart 2022 Diğer kategorisinde İmren bebeğin annesi (1,848 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 576 göst.
14 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Askoglum (20 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 408 göst.
9 Ekim 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,450,863 soru

23,823,047 cevap

318,410 kullanıcı

...