0 oy
84 göst.
Diğer kategorisinde (262 puan) tarafından
Kızlar bebeğimle dışarı ciktik market felan dolaştık bir eve geldik yüzü kulaklari bacaklarımda kabarciklar kıpkırmızı acile götürüyorum Allah aşkına nedir bu neyden olmuştur 

1 cevap

0 oy
(3,107 puan) tarafından
Ayy cnm foto atsan hemen anlardım benm kızım 15 gündür Güneş alerjisi olmuş ben başta anlamadm ama dışarda sadce 15 dk durmasi ile geldi mosmosr kırmızı heryer sonra pütürlü sivilcelendi heryeri eli yüzü kolu dizine kadar götürdüm güneş alerjisi dedi ne kremler kullandım boş en son kendim evde iki krem karstrdm hep deriyi yeniledi ayrı güneş kremi ve nemlendrci sipariş verdim inan yeni yeni kendine geliyor hala etleri soyuluyor avuç içinde cilt yenileniyor
(262 puan) tarafından
Canım dedigin gibiydi işte bir anda dışarıdan geldik yüzü pütürlü sivilce gibi kabardı bacakları kolları kulakları kipkirmiziydi doktora gittik geldik kan temiz çıktı alerji Hastanesi'ne götürüp alerji testi yaptırın birşey alerji yapmış dedi losyon alerji surupi felan verdi işte canım ya güneş mi yapti acaba hepte çıkıyorduk aslında bugün ne oldu anlamadım temasta etmedi öyle
(3,107 puan) tarafından
Valla bizimkide hep çıkıyordu ama bu sefer oldu hatta güneş alerjisi deynce çok sasrdm şurup kaşıntı aldı ama inşallah sizinki öyle dgldir kzm epey çekti düzgün tedavi ile geçti saylr smdi
(262 puan) tarafından
Şurup icirmedim canım uyumuştu kremi surdugumde baktım yüzünde sabaha birşey kalmamış şükür geçmiş işte araştırmaya goturecegim bakalım neye alerjisi var ona göre temkinli oluruz
-Reklam-

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 135 göst.

410,922 soru

12,365,738 cevap

41,996 kullanıcı

Kategoriler

...