0 oy
600 göst.
Diğer kategorisinde (1,714 puan) tarafından
İnsanlar neden böyle, sanki çocuklarından bıkmışlar, doğurup ama sahib çıkmıyor üstüne çocukların için dayanacan diyorlar, artık nerdeyse haftada 3 kere içki içiyo diöer olayları biliyorsunuz, ben terk etmek istyorum evi dedim cocuklarıda alıp çıka bilirim zaten bebekler daga küçücükler benden ayri kalamaz zaten eşi. Kendsi bıkmış bebeklerim atak haftalarında ce cok dayanilmaz ağlıyıp bıktırıyorlar , kendisi gitmis istirahet ediyor içki içiyo yeni içki arkadasları ediniyor, ustune nikahimiz yok, gerçi o artık dert değil zaten boşanan burda cocuklarınıda götürüp gidiyo nikahsiz olan bile. Ama arkamda durmadıklarını apaçık dediler işte nebilim kirada kaliyorlar , kendi evimiz değil kızım, sen sevgili oldunda taniyamaıdnmı bu adamı, biz sana demiştil, şimdi kendine ve cocukıarınla ilgilen ona takma kafayı, naparsayapsın katlanmak zorundasın bizde katlandık vs. Sığınma evlerinide hapis gibi konuşuyorlar ben bilmiyorum ne yapacağımı, elimde güvene bileceyim tek şey altınlar yüklü miktarda, ama alıpda nereye gideceğim , kimse gelmezde beni almaya ailesiylede konuştum onlarada artık ters cevap veriyor onlarada heehee diyip geçiyo. İstiharede yaptırdım kuranla, değişmeyecek dediler

5 Cevaplar

0 oy
(13,071 puan) tarafından
Merakettim kac yasindasin sen esin kac yasinda ve severekmi evlendin bu adamla be kizim. Bide nikahsiz nasil 2 bebe yaptin 
(1,714 puan) tarafından
Çpk haklı her kişi 21 yaşında aklı daha tam oturmuyor 10 21 yaş sonrası insanin akli basina gelmeye basliyor
(1,714 puan) tarafından
Ben 19umda evlendim 2de cocuk ustuste
(498 puan) tarafından
Yok canım 21 yaş değil kadınlar genel olarak 25 erkeklerin aklı 27 sinde aklı oturuyor. Ama genel olarak böyle benim kendi kanaatim 27 sinde daha iyi akıl etmeye başladım 18 yaşında şımarık ergen gibiydim 7 yaşındaki yeğenim küfür etmişti bana aşırı derecede sinirlenip anneme şikayet etmiştim hiç unutamam annem o çocuk bilemez doğru yanlışını demişti evlilik nende çok uzaktı erken yaşta evlenip kayın valide kayınbaba vs çoluk çocuk işine girenleri hayret ediyordum.
(1,714 puan) tarafından
Evey aynen aslında bunu psikologlarda diyor 24 yastan önce kadinlar 27den oncede erkekler evlenmeleri doğru değil
(1,714 puan) tarafından
Ama 21de yeni yeni olgunlasma sureci basliyo
-Reklam-
0 oy
(1,534 puan) tarafından
Rabbim selamete çıkarsın bacım da neden nikah yok kaç yaşındasın 
(1,714 puan) tarafından
21 yaşındayi. , canim biz azeriyiz gürcistanda yasiyoruz gerçi azerilerdede boyle yani nikahsızlık sorun değil asında bizde  nikahsız ve ayrılmış olan kadınlarda hepsi cocukıarınıda almış çıkmışlar kimleri hatirlayib sayiyorum bakiyorum işte sanki nikahlıdan farkı yok sadece nafaka vermiyor eşi. Ama cocuguda alamiyo. Benimkilerde bebek zaten bakmiyorlar bunlar sadece sevmeyi atib tutmayi biliyor ana oğul baska bisey yapamiyorlar yani bakamazlar benden alamazlar cok küçükler daha
0 oy
(4,470 puan) tarafından
Valla ben senin yerinde olsaydım madem altının var  iyi kötü kiraya çıkardım çocuklarımı da alırdım yanıma yaşları kaç bilmiyorum kreş ya da okul çağındaysa girerdim bir işe babalarına da çocuklar için nafaka davası açardım gül gibi yaşardım bu eziyeti çekeceğime 
(1,714 puan) tarafından
16 aylik ve 5 aylik, annemler belki bebeklerime bakarlar , aklımda şöyle bişey var , önce altınları bozdurana kadar  ve kira bulana kadar birkaç günlüyüne  onlara yerleşmeme müsade etseydiler kira bulur cikardım bebeklerimede zaten birlik otursamda yalniz bakiyorum, ama çıkmamı kabul etseler az bişey destek olsalar bebek bakimi konusunda (ki, en azından ondan 100%60 eminim bakar bebeğime) ben kendime iş bula bilirim en fazla tabak çanak satardım
0 oy
(13,517 puan) tarafından
Nikah önemli nafaka kısmı için ekstra dava gerekir nasıl önemli değil. Altın varsa çıkacaksın bir ev tut bi döşek bi ocak bi dolap ilk etap için ikinci elden. Sonra da iş arayacaksın çocuklar da kreşe gündüz bakımevine
(498 puan) tarafından
2 si bebek kime bırakacak kimsesi yok Allahtan başka ve 21 yaşında napsın kızcağız. Yaşadığı yer Türkiye değil.
(13,517 puan) tarafından
6 aylık bebeğini bakıcıya emanet eden çok kadın var mesela ben. 21 yaşında iki bebeği var nikahı yok ısrarla nikah kıydır diyoruz nikah artık önemsiz diyor. Çekip gitse adam zırnık vermeyecek davasız bunu bile anlatamıyorum mesela ben aylardır. Şikayet ettikçe durumu düzelmiyor. Çıkış yolu sunmaya çalışıyorum bahane duvarı. Aman banane ya. Herkes kendi cehenneminin esiri
(5,456 puan) tarafından
Ne altı ayı yahu özel sektörde insanlar 2 aylık bebeğini bakıcıya bırakıp işe dönmek zorunda kalıyor. Hayat herkese o kadar toz pembe değil. Nagi haklı. Anca şikayet. Onu yap yok. Bunu yap yok. E ne yapıyorsa yapsın o zaman
(13,517 puan) tarafından
Ya sadece çaresiz kalan insanlar bebeğini kreşe bakımevine bırakıyor sanıyorlar. Kreşler ile ilgili çıkan birkaç haber korkutucu geliyor. 3 yıl oldu aynı kreşte kızım tek olay yaşanmadı arada düştü arkadaşı ile ufak kavga etti ama öğretmen bilgi verdi. Özel kreşler çoğu yere kamera döşüyor zaten. Böyle baktığında her yerde risk var. Bu ilk postu da değil mai canım arkadaşın. Kaç kez yol gösterdim ben hatırlamıyorum bile.
(498 puan) tarafından
Yazık ta üzüldüm bir de bizim ülkede değil.gariban uzun süredir çıkış yolu arıyor ama bulamıyor demek ki ondan çok post açmış.
0 oy
(2,514 puan) tarafından
Altınların ev alabilir mi? En azından alsanda ailen sana yerleşse. Öyle bir nevi sığma olayı ortadan kalkardı. Ya da en kötü biraz daha büyüyene kadar sabır edeceksin. Aşağıda hocam kreş ,bakım evi vs demiş ama Türkiye de geçenlerde bir kreşde uyku saatinde 4 yaşındaki bir kız çocuğu 3 yaşındaki çocuğu 13 yerinden ısırmış. O çocugun n dehşet ve korkuyla uyandığını düşününce sabredip kendisini korumasını beklemek daha mantıklı n yazık ki.
(498 puan) tarafından
13 yerinden ısırmış yavrucak nasılsın uyanmamış nasıl görmemiş duymamış Allhım ne kadar çok zor olmuş bu hayat böyle  :(
(1,714 puan) tarafından
Evet haklısın işte kendini koruyabilecek yasa gelsede iyi olurdu. Bilmiyorumki canim ev alacak kadar olurmuki değerleri ama iki guzel araba alacak kadar var ama ev icin emin değilim
(13,517 puan) tarafından
Evet dedim çünkü 3 yıldır kreşte kızım. Siz en kötü olaya odaklanmayın kızlar her gece içen bir adam var alkolik bir adam emin olun daha beterini yapabilir bakın koruyamaz bile. Birçok kreşte uyku esnasında odada abla olur. Münferit bir iki olay yaşanıyor her kreş öyle değil.
Zzzz senin hakkında emin olduğum tek şey sen gitmezsin ablam. Sen çekersin ama şikayetlenirsin. Burada çok daha beter halde olup beş kuruşu olmayıp çocuğu ile çekip giden çok kadın vardır. Elinde ev alacak kadar paran varsa bir yerden kurtuluş için başlayabilirsin. Ama başlamazsın. Çünkü çok korkuyorsun. Bak şunu unutma ama alkol her şeyden beter hale getirebilir işleri
(2,514 puan) tarafından
Uyanmış illaki ama nasıl karşı koysun, hep daha küçük hemde acısı var. Resmi var internette.
Oranın ev fiyatlarından haberim yok
 1+1 olur ama sanki
Hocam içki konusunda haklısın ama alkolik adam. Zzzz hep tetikte kalacak, kendilerini içkici birinden korumak için. Yoksa sarhoş adama vur gitsin,toparyamaz ki kendini

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 424 göst.
19 Nisan 2021 Aile & Aşk kategorisinde Ruyam1212 (311 puan) tarafından soruldu
+1 oy
16 cevap 551 göst.
26 Haziran 2024 Aile & Aşk kategorisinde Visalilal (121 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 127 göst.
6 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Prensesannesi0806 (61 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 525 göst.
18 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde Aysen.aycan (1,386 puan) tarafından soruldu

413,870 soru

12,457,813 cevap

46,560 kullanıcı

Kategoriler

...