İnsanlar neden böyle, sanki çocuklarından bıkmışlar, doğurup ama sahib çıkmıyor üstüne çocukların için dayanacan diyorlar, artık nerdeyse haftada 3 kere içki içiyo diöer olayları biliyorsunuz, ben terk etmek istyorum evi dedim cocuklarıda alıp çıka bilirim zaten bebekler daga küçücükler benden ayri kalamaz zaten eşi. Kendsi bıkmış bebeklerim atak haftalarında ce cok dayanilmaz ağlıyıp bıktırıyorlar , kendisi gitmis istirahet ediyor içki içiyo yeni içki arkadasları ediniyor, ustune nikahimiz yok, gerçi o artık dert değil zaten boşanan burda cocuklarınıda götürüp gidiyo nikahsiz olan bile. Ama arkamda durmadıklarını apaçık dediler işte nebilim kirada kaliyorlar , kendi evimiz değil kızım, sen sevgili oldunda taniyamaıdnmı bu adamı, biz sana demiştil, şimdi kendine ve cocukıarınla ilgilen ona takma kafayı, naparsayapsın katlanmak zorundasın bizde katlandık vs. Sığınma evlerinide hapis gibi konuşuyorlar ben bilmiyorum ne yapacağımı, elimde güvene bileceyim tek şey altınlar yüklü miktarda, ama alıpda nereye gideceğim , kimse gelmezde beni almaya ailesiylede konuştum onlarada artık ters cevap veriyor onlarada heehee diyip geçiyo. İstiharede yaptırdım kuranla, değişmeyecek dediler