0 oy
98 göst.
Diğer kategorisinde (952 puan) tarafından
Nasıl atlattınız döküntüler kaç günde geçiyor alerji ve ateş döküntüsü arasında kaldı doktor ve orta kulak iltihabı da var kızım çok dalgın ve sürekli emmek istiyor hiçbir şey yemiyor sürekli çığrıyor

2 Cevaplar

0 oy
(619 puan) tarafından
1 yasinda oglum gecen haftalarda hem dis hem kulak enfeksiyonu hem göz enfeksiyonu geçirdi atesten sonra vucunda dokuntuler atti vucut tepkimesi ve hic ek gida yemedi sürekli memedeydi ates düşürücü agri kesici ile antibiyotik li damla verdi 3 gune anca cigliklari durdu yavrumun tam iyilesmesi 10 gunu buldu
(952 puan) tarafından
Sürekli dalıyor böyle bişey oldu mu oyuncakları çıkarıyorum yine dalıyor çığrıyor benden başka kimseyi istemiyor mememde susuyor sadece. Yüzünde vücudunda da döküntüler arttı
(619 puan) tarafından
Dalginlik olmadi hic farketmedim oyle birsey ama evet asla memeden inmedi kulagi agirdigi icin cok icli ağlıyordu ciglik cigliga benden baskasinda da durmuyordu sirtinda dokuntuler oldu doktor alerji gibi dedi alerji surubu da verdi ama ben atesin onu zorladiginu biliyordum takip ettim dokuntuler gecince atesten olduguna emin oldum dokuntu icin 1 gun bekledim gecmeseydi alerji surubu acacaktim gectigi icin acmadin dönüşümlü de vermedim ates dusurucuyu doktor kulak enfeksiyonu nun zor ve agrili oldugunu calpol kesmeyecegini bir süre dolven vermemi soyledi once 4 saate bir sonra atesi dustukce 8 saate bir verdim
-Reklam-
0 oy
(2,537 puan) tarafından
Bir yaşına kadar üç ayda bir oldu canim kendini tekrarlayan bişey.antibiyotikle atlattık başka çözümü yok.ama döküntü olmamsti .ateş çok cikiyordu çok halsiz bitkindi.cok.sukur geride kaldı bir yaşından sonra hiç olmadı çok şükür 29 ayligiz
(952 puan) tarafından
Yani sürekli uyuyor meme de duruyor başka bir şey yapmıyor çok kafama takıyorum

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 42 göst.
23 Haziran 2024 Diğer kategorisinde anneadayi_96 (952 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 97 göst.
30 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Cerenin Annesi (164 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 73 göst.
22 Aralık 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ayasa (1,289 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 201 göst.

413,278 soru

12,443,187 cevap

46,062 kullanıcı

Kategoriler

...