0 oy
1,219 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (44 puan) tarafından
Iyi akşamlar hanımlar nasılsınız inşallah iyisinizdir

Esimin amcaoğlu 17 yıldır evli ve cocukları yok 2 defa tüp bebek yaptı nasip etmedi rabbim kadınla aramız cok cok iyidir bugün geldi yanıma anlatti iste eşim evlenecek dedi şok oldum nasil yani dedim evlensin bende istiyorum evlenmesini evimizin yan tarafinda 2 odali bi ev yapacak karısıyla evinde kalsin napalim dedi ciddi misin akli dengen yerinde mi dedim insan nasil esine evlen der hadi evlendi kalk git babaevine dedin babaevinde napacam bu saatten sonra dedi daha 36 yasinda düşündükce aglayasım geliyor insan böyle biseyi kendine niye yapar bi de erkek infertilite yani kadinda sağlık acisindan bi insan kendine niye bunu yapar aklım almiyor durumu iyiyken tedavi görmeyip kocani evlendirmek ne yani

23 Cevaplar

+3 oy
(7,796 puan) tarafından
Sorun adamdaysa kadının ikinci kocayı alması gerekmiyor mu bu durumda ? bu ne saçmalık. Kadında desin bende ikinciyi alacam diye. Ay ssalak ssalak işler 
(44 puan) tarafından
Hem de ne ***** isler
(6,112 puan) tarafından
ana bencede . adam kabullenemiyormu acaba sorunun kendisinde oldugunu ne degisecekki on tane kadin da alsa adam hamile birakamiyorsa degsen birsey yok. yazik yaaa. hayir gencmiste bi yastan sonra derken millet 30 da evlenip zaten 32!de anca voluk cck yapma isine giriyor bu devirde. yazik yaa. gidip kadin alacagina evlat edinmek icin basvuruda bulunaylarmis.
hicmi akli selim biri yok adama sorun sende kadina niyye eziyet ediyorsn baska kadin alarak demiyorlar. dedigi gibi kadinin ikinci kocayi almasi gerek bence o kadin gencte azcik akli varsa valla bulsun birini hayatini yasasin cck yapsn gitsin baskasindan. suanki koca musvettesi bunu yaparak zaten cck olsa bile adam olmayacak kisilikte oldugunun kaniyo zaten
-Reklam-
0 oy
(752 puan) tarafından
Müge’ye çıkan adam geldi aklıma. Karısı demiş git başkasından çocuk yap diye. Kafaları yerinde mi bunların . Evlilik bu değil . İyiyle kötüyle birlikte olmaktır. Nasıl yüreği kaldıracak yan tarafta olmalarına 
(5,464 puan) tarafından
Ya işin b.ok tarafı çocuğu düşünen de yok. Ortama baksana. Çocuk istiyorlar ya o yeterli yani.
(752 puan) tarafından
tarafından yeniden gösterildi
O kadında mide yok. Koca da adam değil zaten. Resmen iğrenç oldu insanlar okudukça gördükçe midem bulanıyor. Kimse müneccim değil evlenirken çocuğu olur mu olmaz mı bilemiyoruz. Bunların riskini bile bile evleniyoruz hepimiz. Ya biz çok geri kalmışız, ya da insanlar çok hızlılar
(44 puan) tarafından
Bunlar da oyle diyo kapimiz kapanmasin diyolar öldükten sonra kimse malimizi yemesin diyolar
0 oy
(1,729 puan) tarafından
Çocuğu  olmayan adammi
(44 puan) tarafından
Aynen iste bende onu diyorum sorun apaçık ortadayken niye 2.evlilik
(1,729 puan) tarafından
Onunla evleneninde aklına tukureyim
0 oy
(5,464 puan) tarafından
Çok özür dilerim linç yiyeceğim muhtemelen ama hangi şehir?
(428 puan) tarafından
Doğa benim amcam 20 yıldır evli ne yaptı ise çocuğu olmadı tekrar evlenmedi.eltim 10 yıldır gelmiş ti geçen sene doğurdu
(5,464 puan) tarafından
Biliyorum Ceylancım. Bizde 7 kuşak hiç yok mesela çok eşlilik. Bunu anlatmaya çalışıyorum ama yok. Aman neyse.
Hasret zamanı yani tabiki orada da herkes böyle değil. Kalıpları kırmaya çalışan herkesin Allah yanında olsun
(13,236 puan) tarafından
Len doğuyu kötülemek mi bu doğudayım ben okuldaki öğretmene kocası için geleni gördü bu gözler. Bizim oralarda yapılsa bayrak direğine çekerler o adamı ibret olsun diye
(4,532 puan) tarafından
Doğuluyum, çok eşlilik bizde de kabul edilir bir durum değil. He bana kalırsa ha 2. eş olmuş ha aldatma olmuş ha başka bir kadına ev açılmış hepsi aynı. Dolayısıyla da aldatma oranı, kabullenme oranı da nüfus bazında bakıldığında büyükşehirlerde daha fazla. Sapık insan doğuda da batıda da sapıktır.
(13,236 puan) tarafından
Kız benim sınıfta üç analı çocuk var Urfa için diyebilirim ki çok eşlilik köylerde devam ediyor. Kütüphane açmak için gittiğimiz köyde muhtarın bir yaşlı bir genç karısı vardı evleri De yan yana. Belki aile aile değişir ama benim 10 yıldır yaşadığım yerde çok rastladım ben
0 oy
(2,492 puan) tarafından
Tedaviye karşılık bile vermese tedavi olup sonuç bile alamamış olsa koca evlendirmek nedir yani ? Kocası da istiyor mu evlenmeyi bir de bu Allah'tan gelen bişey kadının suçu yokki gidip 2. Evliliğini yapıyor uzun lafın kısası üstüne kuma getirmesini istemiş kadın sırf çocuğu olmuyor diye böyle bişryi teklif eden adamı ben boşarım yanımda barındırmam yaşadığım sürece üstüme kuma getittirmem Allah herkese akıl fikir vermiş ne diyim 
(9,718 puan) tarafından
Kadının gidecek yeri yoktur kocasının golgesınde yaşamak için kabul etmıstır ama cok zor bir durum
(2,492 puan) tarafından
Çocuğu da yok kadın sığınma evine gidebilir çözüm çok yani
(9,718 puan) tarafından
Ay sacmalamayın bacım kadın sıgınma evi sonsuz bakıyor değil sonucta. Ayrıca oralarla ılgılı soylenenleri de biliyosunuz. İlişki dinamiğini bilemeyiz.
(2,492 puan) tarafından
Sonsuz dursun diye söylemedim ki zaten gider orda durur çalışır biraz sonra kiraya çıkar çalışmaya devam eder tek başına idare eder o kocasını seviyor demekki bırakamıyor
(9,718 puan) tarafından
Şu şartlarda kiraya çıkmakta kolay değil. Cidden kolay değil vardır bir hikmeti Allah kolaylık versin o kişiye
0 oy
(6,086 puan) tarafından
Her ailenin yaşantısı farklıdır yargılamamak lazım.. Ama bence sevgi paylaşılabilir bişey değil 
(44 puan) tarafından
Asla paylasılmaz canim düşünsene her gece kocan baska kadinin yataginda sende hizmetci gibi islerini yapiyosun cok zor
0 oy
(4,866 puan) tarafından
Bazı kadınların düşünce yapısını anlayamıyorum kocasi markete gidemezsin dediği için evden çıkmayan kadınların postlarin okudum ben burda o yüzden herşey normal geliyor artık şaşırmıyorum kocamdir ne isterse yapar mantığı bir çok kadında varmış burda onu gördüm 
(44 puan) tarafından
Cok üzülüyorum valla canim kendimi yerine koyuyorum cok zor valla
0 oy
(848 puan) tarafından
Kocasını sevmiyor demek ki 
(44 puan) tarafından
Cevresindekiler de cok seviyor birbirlerini ama mecburlar diyorlar
0 oy
(133,927 puan) tarafından
o adamla evlenmeyi kim kabul eder yani asil problem orda
(44 puan) tarafından
Onlara göre herkes yaparmis
(133,927 puan) tarafından
yani kabul eden varmi
0 oy
tarafından
Asla büyük konusmaya gelmeyecek bi durum canım rabbim yardım etsin inşallah yorum bile yapamadım 
(44 puan) tarafından
Valla cok üzüldüm bende canim
0 oy
(13,080 puan) tarafından
36 yaşında boşasa ya adamı, daha yaşı genç nasıl kabul ediyor 
(44 puan) tarafından
Gidin iki odali ev yap orda yaşayın ben evimdeyim bu saatten sonrs kimin kapısına gidicem demis dedim kalk git babaninevine evlendiysen evlendin evlenmezsen ana babanla yaşa elalemin kadınından iyidir yani
(13,080 puan) tarafından
büyük konuşmayı sevmem ama benzer bir şey başıma gelse durmam. ha evi o adama bırakmam boşanırım, alırım nafakamı da kim ne bk yiyorsa yesin ben de o saatten sonra kendime bakarım, iş bulurum yeni şeyler öğrenirim belki yeniden aşık olurum. Bu yaşta vazgeçmek olmaz
0 oy
(2,668 puan) tarafından
Valla bunu karşı komşun da yaşamıştım bekarken. Kadının çocuğu olmuyor diye eşi ikinciyi aldı. Hatta ilk karısını resmiyette boşadı, ikinciye kıydo nikahı. Ve kadının şahidi ilk karısı oldu. Şimdi aynı evde yaşıyor iki kuma. 2 tanede çocuk oldu
(44 puan) tarafından
Bunlarda da öyle olacak sanirim daha kocasina demis ki temelli vermem seni bende payımi isterim benide unutmayacaksin demis dedim kendi elinle evlendir kocanı hani unutur mu seni unutmaz mi
0 oy
(1,263 puan) tarafından
Aynısını yaşattılar babamın yigenine kadın çocuğu olmayan bir hizmetçi çocuk bakıcısı 2. Kadın ve kocası hep yeni evli çift gibilerdi o kadına söyle 2. Gelince seni istermi Bi saate sonra yollayacak bba evine. Git abba evine çalış çalışmıyorsan otur yada tekrar kafanı topla 2. Evliliğini yap aynı şeyi senin için kocan yaparmiydi büyük konuşmuyorum ama gözümün önünde yaşandı mahremleri bile olmadı 3 lü falan fistan hersey varid
(44 puan) tarafından
Ayy evlerden ırak valla kimse kaldıramaz
(1,263 puan) tarafından
O yüzden salaklık yapmasın
0 oy
(3,457 puan) tarafından
İnsan eşini nasıl başkasına yollar hiç anlamıyorum gelen kadınıda anlamıyorum çok mide bulandırıcı
(44 puan) tarafından
Kadında suan düşünme aşamasındaymış dedim sa.lak neyi düşünecekse
0 oy
(10,258 puan) tarafından
Adam infertilite ise neden evleniyor salakk mı? 10 tane de kadın alsa çocuğu olmayacak. Allah karısına da akıl fikir versin..
tarafından
++++ Cahiller :D
(44 puan) tarafından
Güya iste baska kadindan da olsa gitsin tüp bebek yapsin belki olur dedim yapacaksa sen ésisin gidin yapin tüp bebekse neyse iste daha niye kocani evlendirmeye calisiyorsun
0 oy
(3,534 puan) tarafından
Sacmalik o orda kadınla oynaşacak cilvelesecek koynuna girecek napscam bende alkış mi tutacam

Olmadı kadına düğün hediyesi olarak kırmızı dantelli gecelik alsin cabuk olur çocukları 

Allah'm yaa daha neler duyacağız sevmiyor demek ki kocasini sevse başkasiyla bırak paylasmayi gözünün ucunun degmesini istemez
(44 puan) tarafından
Güya  iste bask kadindanda olsa cocugu olsun malını mülkünü cocugu yesin diyo denge.sz
0 oy
(1,166 puan) tarafından
Çocuğu olmayan kadın mı yoksa adam mı 
(44 puan) tarafından
Cocugu olmayan adam canim adamdan kaynaklı yani gittikleri bütün doktorlar bunu diyor
0 oy
(1,158 puan) tarafından
02 yazıyor isminin yanında sanırım adiyamanlisin neresindensin 
0 oy
(29,199 puan) tarafından

Tövbe estağfurullah kafayı yemişler 

0 oy
(2,546 puan) tarafından
Aklını peynir ekmekle yemiş o raziysa siz de çok şey yapmayın.cani kuma istemiş .onlar gezer bu da çocuklarına bakar Türkan Şoray filmindeki gibi
(44 puan) tarafından
Ben kadini cok severim yani ondan üzüldüm canim yoksa banane bi kızım olsaydi da kocam evlenmeseydi diyodu
(2,546 puan) tarafından
Kızı olsaydı da evlenirdi canim merak etme kanı  bozuk olunca bı insanın isterse on evladı olsun.bazen Allah nasip etmeyince isyan ediyoruz belkide hakkımızda doğru olanı Allah daha iyi bilio zorlamamak lazım bazı seyleri

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 714 göst.
26 Şubat 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+3 oy
34 cevap 785 göst.
0 oy
20 cevap 1,205 göst.
25 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Ela_05 (50 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 346 göst.
3 Şubat 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu