+1 oy
259 göst.
Diğer kategorisinde (846 puan) tarafından

Kızlar öncelikle merhaba. Benim kuzenim var 3 yıldır evli çocuk istiyorlar ama yok. Doktora falan gittiler karı koca hiç sağlıksal problem de yok. Geçenlerde kuzenım bana bir resim attı. Kullanmadığım odamda çeyiz yataklarımın arasında bişe buldum. Ayrıca kız kaynanası gilde kalıyor eve gitmek bile istemiyor. Huzursuz oluyor evinde. Neyse işte açmış bakmış kabak çekirdeği tohumu varmış yakmışlar kaynansına sormuş çünkü kaynanası falan gitmişliği varmış. Sormuş oda net bişey dememiş. Hatırlamıyorum ama yataklar küflenmesin diye koymuş olabilirim diye. Ve hala orada kalıyor sanki evi orası gibi. Resmi de atacağım acaba doğru mu diyor varmı yani yatak küf olmasın diye koyan

image

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Büyü olabilir canım anlamam pek hocaya gitmişler mi
(846 puan) tarafından
Yok direk yaktılqr
tarafından
Keşke hocaya goturselerdi bozardi
(846 puan) tarafından
Kağıt falan yok da böyle sarılı olması kafamı karıştırdu
-Reklam-
0 oy
tarafından
Çok yanlış yapmışlar büyü yakılmaz ki onu iyi bi hocaya götürmesi lazım ya da sirkeli suya koyması lazım tabi nas felak ayetel kürsiyi okuyarak
(846 puan) tarafından
İşte bilememişler emin de değiliz tabi ne olduğuna
tarafından
Açıp bakmamışlar mı bizde eşimle ne zaman memleketlerine gitsek boşanma derecesine geliyoruz birgün yine öyle kavga ettik kaynanam ağaca çakılı 2 çivi buldu ve yeni çakılmşt hoca da büyü olduğunu söyledi
(846 puan) tarafından
Bakmışlar açmışlar kabak tohumu
0 oy
(394 puan) tarafından
Bence ceyizler hazırlanırken ip lazım olur diye sarıp koyulmuş. Büyü filan değil. 
(846 puan) tarafından
Arasında tam
(394 puan) tarafından
Annemde tohumları böyle sarar kağıda filan sonra unutur nereye koyduğunu,  ummadık yerde çıkar.
0 oy
(2,537 puan) tarafından
O ceyizlerin açılacağını biliyordur kaynana niye oraya koyup açık etsin ki bence büyü değildir tohumdan büyü mü olur kız muska degilse
(846 puan) tarafından
Kız biber tohumuyla oluyormuş ya
(2,537 puan) tarafından
Yok be kuzu iyi herşeyi okusunlar etsinler bizde o biberi bahçeye ekelim onlara yedirelim
(846 puan) tarafından
İnşallah boş birşeydir

İlgili sorular

+2 oy
4 cevap 218 göst.
0 oy
6 cevap 232 göst.
+2 oy
5 cevap 301 göst.
29 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Emine S (17,535 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 339 göst.