0 oy
468 göst.
Diğer kategorisinde (263 puan) tarafından
Bugun tam 40 haftalik olduk 2.oglum olucak inşalalh saglikla gelsin ama ben ilk ogluma haksizlik yapmış gibi hissediyorum Oglum 5 yasina girdi kardesi olcak diye okadar mutlu ku aksama.kadar karnimi öpüyor konusuyo onla ama ben neden.boyle hissediyorum hem bu cocugu ben cok istedim esimi 2 yil ikna etmeye calistim simdi de sanki keske yapsaydım diyorum icimden korkuyorum bide boyle düşündüğüm için bebegime bisey olur diye sanki tüm rahatim düzenim bozulcak 2 çocuklu anne olmaya hazir degil miyim onu.sever miyim cok.uzuluyorum neden boyle düşünüyorum ben 

9 Cevaplar

+1 oy
(3,957 puan) tarafından
Hormonlar canım 6 ay cok istedim ben de oldu şükür. Doğuma 2 hafta kaldı max. Bazen diyorum ben nasil dogurucam nasıl bakicam biraz daha beklese miydim acaba bir de eşimle tekiz kimse de yok. Ama bazen de oluyor doğsa da sevsek anne baba olsak ne kadar güzel diye düşünüyorum karnımı bazen seviyorum bazen bir korku geliyor sevesim gelmiyor. Hepsi Hormonlar. Bir yandan da eminim en mutlu insan biz olacağız dogunca sen merak etme ❤️
(263 puan) tarafından
Boyle düşündüğüm icin vicdanım sizliyo hem korkuyorum ona bisey olur diye allahim saglikla kucagimiza almayi.nasip.etsin inşallah
(3,957 puan) tarafından
Amin canım doğum yakın ya vesvese oluyor bir de hormonlar tavan. Sen üzülme çok güzel bir annesin ❤️
(263 puan) tarafından
Cok sağolun
-Reklam-
0 oy
(6,956 puan) tarafından

bende. ikinciyi asla istemedim. testi yptim hamileyim agla agla canim cikio. esimi aradim isi gucu brakti geldi eve. 4 saat dil doktu bni sakinlstirmye clisti. az biras sakinlesince geri ise girti tekrar:)) ama sakinlessemde asla kabullnmedi beynim.kazayla hamile kaldim kizim 6 yasindayken. hamile kaldigim gunden digrdugum gune kadar valla uzuntuden agitlar yaktim resmn . sanki bir. ruyadayim uyanicm ve hamile degilim cok sukur allahim diyerek gttim.  ameliyat masasina yattim soinalle uyustruyorlar ben hala ruyada olmayi dusunuyirdum o an bile asla ve asla kabullenemedim . bebek dogunca kucagima alinca ciyaklamasi falan anca ozamn idrak ettim ve ikinci ccgumu dgurduguma ikna oldu beynim. 

2 yasina geldi cok zorluk cektim hala da cekiyorum ama sana sunu soyliyim ilk ccgundan cok cok cok daha fazla seviyorum valla evlat ayrilmaz ama sanki bu cok daha farkli bilmiyorum oburu biyudugu icin belki gozumde cck degil kocaman yetiskine donustu birden. hani hi yetiskini surekli sapur supur opemessin ya. bndede otle kizim gozumde yetiskin gibi oldu . istemedigim ikinci ccgu yemin billah daha cok seviyorum omrumu tuketse bile  :))

(263 puan) tarafından
Ne güzel anne tabikide çocuğunu sever ya nasil sevmez ki demi benimkide vesvese galiba allhim saglikla kucağıma almayi nasip etsin inşallah evime huzur mutluluk getirsin oglum insallah dogmak bilmiyo ama napcam:)
(6,956 puan) tarafından
amin :) dogat dogar bos kalma kalk simdi iki squat yap:) illaki gelcek icerden:)
(263 puan) tarafından
Inşallah sagolun
(4,594 puan) tarafından
Bende de var ikinci evlat aşkı bu bı başka ilkini bu kadar benimsememistim tabiki o da benim evladım ilk göz ağrım ama dediğim gibi işte bu bir başka ya boncuğum benim ☺️
0 oy
(20,879 puan) tarafından
Gayet güzel bakarsın. Hem.buyuk çocuğuna da haksızlık değil kardeşinin olması. Onun için bir.ihtiyac kardeş. Her insanın kardesi olmalı bence. Buyuk.coxuk küçük olsaydi onu emziriyo olsaydin tamam o zaman ona haksızlık olurdu. 5 yaşına gelmiş. Daha ne haksızlığı . Ve evet rahatın bozulacak. Ama çok da tatlı oluyolar. Bol bol.bebegine dokun sev sarıl.op. aranızdaki bağ kuvvetlenir. 

2. Doğum çok daha kolay oluyo ilkine göre. 
(263 puan) tarafından
Allah razi olsun sizden cok sagolun
0 oy
tarafından
Valla canım başa gelen çekilir hormonlar nedeni ile bunaldın o yüzden böyle düşünüyorsun ama dünyaya gelince ay ne kadar saçma düşünmüşum iyiki olmuş ya bu kadar kolay olacağını düşünmemiştim diyeceksiniz merak etme şuan son günlere gelmişsin o yüzden heyecan var korkular var doğum korkusu ama korkarak girme korkma ki hem doğumun rah geçsin hemde çok güzel karşılayın bebeginizi öpün koklayın kız birdaha bu koku gelirmi birdaha alamayiz o güzel cennetten gelen kokuyu oh mis kokla kokla dur cennet kokuyor öpünce bal tadiyor sanki cennetten gelmiş gibi kızım 15 aylık hala daha öyle kokuyor öpünce bal tadiyor diyorum Allah seni cennette misk amberlere mi soktu çıkarttı seni ballara pekmezlere cikolatalarami batırdı da böyle güzel kokuyor güzel tadiyorsun ya oh mis diyorum valla kız yaslandigimizda o yaşadıklarımızı yasayamiycam tadini çıkar 
(263 puan) tarafından
Haklisiniz cok sağolun allah bagislasin çocuklarınızi sizede
tarafından
Sende sağol amin seninkileri de Allah sana bağışlasın bir kızım var bir hamileyim bakalım bu ne sağlıklı olsun da gerisi hiç mühim değil
0 oy
(3,355 puan) tarafından
Hele bu doğsun ilkinden daha çok seveceksin 
(263 puan) tarafından
Inşallah ya sagolun
0 oy
tarafından
ablam ikinciye hamileyken mümkün değil ilki gibş sevemem diyordu, doğurdu. öyle bir sevdim ki acaba ilkini de bu kadar sevdim mi diye düşündüm üzüldüm dedi. sendeki durum hormonlar, doğumun yaklaşması falan normal ama bunları düşünüp canını sıkma. onu da canından çok seveceksin
(263 puan) tarafından
Cok sağolun allah razı olsun
0 oy
(9,315 puan) tarafından
Bende öyleydim şuan doğdu okadar bağlandım ki sevilmicek gibi diğil 
(263 puan) tarafından
Allah bagislasin sizinkinide.cok.sagolun
(9,315 puan) tarafından
Rica ederim canım
0 oy
(2,290 puan) tarafından
Aynı durumdayız canım benim bebeğim de 20 aylık daha. 2.yi ben istedim hem de çalışan bir kadınım. En ufak şeyde ben ne yaptım niye çocuk istedim diyorum. Sonra da böyle düşündüğüm için çok üzülüyorum. 2 çocuğuma da haksızlık ediyorum gibi. Doğunca her şey düzelecek inşallah 
(263 puan) tarafından
Sizinki daha.kucuk.oldugu icin böyle dusunuyosunuzdur inşalalh doğunca hersey guzel olucak sağolun
0 oy
(600 puan) tarafından
Benim oğlum 14 aylık abi olacak Allah izin verirse herkes haksızlık yapmışım gibi bakıyor ama yanılıyorlar. İkisinin de tek annesiyim . İkisine de sonuna kadar sevgimi verebilirim . İkiz üçüz anneleri bebeklerine nasıl aynı anda bakıp sevip buyutebiliyorlarsa bende yaş fark etmeden bebeklerime öyle bakabilirim . İkisi de benim canım kanım her şeyim . Sende böyle bakarsan olaya başka türlü düşünemezsin bile :) sağlıkla kucakla annesi inşallah. O ağlama sesini duyunca zaten bu düşüncelerin hep foss olacak gidecek . Öpüp koklayıp içine sokasin gelecek inşallah.  
(263 puan) tarafından
Çokk sagolun allah razı olsun

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 774 göst.
30 Ocak 2022 Aile & Aşk kategorisinde Yagmuruntopragi (245 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 776 göst.
0 oy
8 cevap 217 göst.
2 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Mlsslmnlsnr (67 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 100 göst.
12 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde Ayasa (1,291 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,441,271 soru

23,691,004 cevap

310,953 kullanıcı