bende. ikinciyi asla istemedim. testi yptim hamileyim agla agla canim cikio. esimi aradim isi gucu brakti geldi eve. 4 saat dil doktu bni sakinlstirmye clisti. az biras sakinlesince geri ise girti tekrar) ama sakinlessemde asla kabullnmedi beynim.kazayla hamile kaldim kizim 6 yasindayken. hamile kaldigim gunden digrdugum gune kadar valla uzuntuden agitlar yaktim resmn . sanki bir. ruyadayim uyanicm ve hamile degilim cok sukur allahim diyerek gttim. ameliyat masasina yattim soinalle uyustruyorlar ben hala ruyada olmayi dusunuyirdum o an bile asla ve asla kabullenemedim . bebek dogunca kucagima alinca ciyaklamasi falan anca ozamn idrak ettim ve ikinci ccgumu dgurduguma ikna oldu beynim.
2 yasina geldi cok zorluk cektim hala da cekiyorum ama sana sunu soyliyim ilk ccgundan cok cok cok daha fazla seviyorum valla evlat ayrilmaz ama sanki bu cok daha farkli bilmiyorum oburu biyudugu icin belki gozumde cck degil kocaman yetiskine donustu birden. hani hi yetiskini surekli sapur supur opemessin ya. bndede otle kizim gozumde yetiskin gibi oldu . istemedigim ikinci ccgu yemin billah daha cok seviyorum omrumu tuketse bile )
1,493,052 soru
24,395,418 cevap
349,712 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın