0 oy
238 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Çocuk uyuyunca ne yapsam diye düşünüyorum.
        0. spor mu yapsam

1. kitap mı okusam 
  2. Kur'an mı okusam 
  3. namaz mı kılsam 
  4. yemek mi yapsam 
  5. temizlik mi yapsam
Anam bir bakıyorum ki hiçbirini yapmamışım yatmışım yuvarlanmışım pestilimiz çıkıyor yâ 

10 Cevaplar

0 oy
(6,922 puan) tarafından
Bende yatıyorum. 
tarafından
Ohh efil efil aç pencereyi
(6,922 puan) tarafından
Bi dış balkon penceresinş açabiliyorum çocuklar direk pencerelere dadanıyor düşerler diye açamıyorum :/
-Reklam-
0 oy
(2,546 puan) tarafından
Deli gibi uykum var hala yapamadıklarım aklımda ama hal yok derman yok Allah'tan dünden evi temizleyip yattım biber dolması yaptım bı salon temizlenecek kaldı heryer temiz ohh:)))
0 oy
tarafından
Bugün başım.cpk ağrıyor:(((

Bende oğlanın anne makarna yap demesiyle kalktim:(
0 oy
(13,902 puan) tarafından

Düşünürken uyanıyor benim Efe:D

tarafından
Anam uykusuzdu demi o uşak
(13,902 puan) tarafından
Gündüz uykusu sıfır denecek kadar az altı aylık oldu gece de zibilyon kere kalkar kurban olduğum
0 oy
tarafından
Hıh bu benim işte :) 
tarafından
Ahahahah valla bak makinada çamaşır var serilecek kuruyanlar valize girecek yemek yapılacak ev toparlanıp temizlik yapılacak bi halilar toplanacak ama bennapiyorum suan açtım pencereleri yatıyorum Allah'tan hayizim da namaz falan yok o da olsa sabahlar olmasın hıc iş bitmez
tarafından
Kız nereye valizle vuu
tarafından
Anneme gidiyorum ya sorma karınca bastı evi bildiğin gibi değil çocuk odasına adım atamıyorum odayı iptal ettim halıyı kaldırdım eşyaları ortaya çektim bi gör çörek otu dökülmüş gibi oluyo hemde 5 kilo kayinbabam olmaz boye ilaclayalim dedi benimde artık psikolojim bozuldu ilaclicak eşim 1 hafta yokum evde
tarafından
O senin iş çok zor Allah yardımcın olsun aynen ilaçlayin ve evi terk edin
tarafından
Valla öyle ya çok zor yazı çok seviyorum ama bunun yüzünden soğudum gerçekten bi ara hamam böceği varmış ilaçlama yapılmış şükür ben hiç gormedim ama bunun için bi çare yok ilaclmaya yaklasmiyo kimse bıktım iyice ki ben her turu hasereden korkarım çok hemde Allah'ım kabre nasıl gircem :(
0 oy
(745 puan) tarafından

Bende simdi uyuttum icin gecer gibi oldu :) hemen geri kalktim ama yine bisey yapmadim kahve iceyim bari rahat kafayla :D

tarafından
İçtin miii kahveyi kiiiz ben yarım saat spor yaptım birde çamaşırları astım o kadar hepsi
(745 puan) tarafından
Hemde büyük fincanda ictim:)))
0 oy
(5,478 puan) tarafından
Minik uyursa uyucam bı duş alıp geceleri zorlar oldu gündüzde mızmız :( bide gözüm yanıyor sabaha karşı böcek girdi gözüme 
tarafından
Ayy yikasaydin bebek sampuaniyla çok geçmiş olsun
0 oy
(342 puan) tarafından

Valla canım ikiz bebeğim var 1 buçuk yaşındalar kuran ve namaz farz zaten kılıyor ve okuyorum yemek ve temizlik de mecburi ama kitap ve spor yapmıyorum zaten gün içinde koşturmaktan spor yaomus kadar yoruluyorum :D

tarafından
Gün içinde koşturmaca spor olmuyor işte kız :D ben de çok yoruluyorum hep yatasim var
0 oy
(2,126 puan) tarafından
Size özelden mesaj gönderdim yeni mesajlara kapalı diyor ama lütfen dönüş yapar mısınız 
0 oy
(409 puan) tarafından
Al benden de o kadar 

İlgili sorular

0 oy
21 cevap 290 göst.
5 Aralık 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 464 göst.
1 Şubat 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 585 göst.