0 oy
401 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (26 puan) tarafından
İkinci çocuğa bakmak çok mu zor idare edebilir miyim ilk çocuk etkilenir mi bu cocuğum da kolik olur mu diye korkuyorum yaşayan var mı ? 

21 Cevaplar

0 oy
(8,335 puan) tarafından
İlk çocuğun kaç yaşında
(26 puan) tarafından
Doğduğunda 2.5 yaş olacak aralarinda
(753 puan) tarafından
Bnce daha kolay bn tek cocukta cok zorlandim ayni senin gbiydi m bnde. Aralarnda 2.5 yasti  hic zorpanmadm   ikisi aradan cikar simdi biri 2 bucuk diger 4 yasinda. Buyuduler bile ferah ol
(5,976 puan) tarafından
olmeyi bayilmak mi sanion kiz benimkini. aralari 6 yas kizim iyi kotu bagimsiz herseyi kendi yapar eder. daha kardesine bakarken bile yardimci oldu suan ev timarkane oldu kuvugu 2 yasindaoldu ablamiz okulda olmadigi zamanlar ayni odada barindirmiyorum biri biyerde takiliosa oburu basla yerde yoksa cinnet gecittiriyorlar bana. arada bir birlik takilmalarina musade ediyorum. yomsa ev yikiliyor bagris cgris
(26 puan) tarafından
İnşallah dediğiniz gibi olur benimkinin yaş farkı da siiznki gibi
-Reklam-
0 oy
(12,533 puan) tarafından
Dogmadan korkusunu hic yasamadim ama bi dogdu hayatim tersine dondu tepetaklak oldum valla
(12,533 puan) tarafından
Aynen oyle kesinlikle hicmis
tarafından
Benim kızım zarar vermiyo ama sizinkiler daha küçükmüş
(12,533 puan) tarafından
Suan 4 yasinda oglum. Ama hala ayni. Hicbisey degismedi hayatimizda
tarafından
Benim kızimda kendi kendine cok fena yapma dedigimiz ne varsa yapıyo basina buyruk yasiyo deli ediyo bizi bisey diyoruz duyuyo ama asla orali degil dedigim dedik çaldığım düdük hesabi geziyo ☺
(26 puan) tarafından
Benim çocukların arasinda da 2.5 yaş olacak ondan korkuyorum zateb
0 oy
(2,620 puan) tarafından
Ben ben ben..
0 oy
tarafından

Bu ben :D 

Hem istiyorum hem istemiyorum 

tarafından
Isteme ☺
tarafından
Ahahah yok yok arada şeytan giriyor aklıma kuzum :D
tarafından
Girmesin aman sakın ☺
0 oy
(557 puan) tarafından
İlk kızım iki buçuk yaşında ikinci kızım 7 aylık çok yoruluyorum 
0 oy
tarafından
Ben net ölürüm yani yada eşimle net boşanırız çok zor bir şey çocuk bakmak maymun ettiler beni yâ kendi hayatın bitiyor bir kere bir çocuk yeter yeter ömür bitiyor be on yıl gidiyor piyasaya çıkarana kadar çişiydi bokuydu pöf
tarafından
Yardım eden olsa on tane de firlatirim ama tek başına zor
(26 puan) tarafından
Bende oyle düşünüyorum ama çok geç gebe oldugum için Allah yardımcınız olsun.
0 oy
(14,742 puan) tarafından
korksam da oldu artık çok şükür zorluğa rağmen bakalım nası olacak kızım 4 yaşında oğlum daha doğmadı
0 oy
(730 puan) tarafından

Evet korkuyorum suan icin istemiyorum ama kazayla olursa da basim üstüne diyip bakicam o da canim sonucta ama suan kesin istemiyorum aşırı korkuyorum yetememekten ogluma bile bazen yetemedigimi düşünüyorum 

Her bebek farklidir annelerimizden duyariz sen boyleyken kardesin sakindi falan derler :) ama iste kardesi olsun diye de yapmam o düşünce de degilim kendim istersem cocuk sahibi olmak isterim 

(26 puan) tarafından
Bazen de ikinciyi yapsın diye kandırmak için deniliyor gibi
(730 puan) tarafından
Kimseye kanmam inşallah :)
0 oy
(4,746 puan) tarafından
Allah isteyenlere versin hamillelik bana göre değil :) oğlum çok akıllı uslu bir bebekti ama ben kendimi çok yordum herşey mükemmel olsun istedim mental olarak yorgunum:) 
(26 puan) tarafından
Bende öyleyim malesef mükemmelliyetci
0 oy
(5,499 puan) tarafından
İlk bebegim kolikti yardımcı olanjm yoktu ikinciyi düşünmüyordum hiç kızım büyüdü kardeş isteyip durdu sil bas yaptım rahata alışınca zor oluyor rahata alismadan olmalı yaş arası çok olmadan bence her türlü insan yipraniyo
0 oy
(7,719 puan) tarafından
Eşime güvensem zorda olsa kızıma kardeş isterdim. Ama eşim hiç yardımcı değil maalesef 
0 oy
(2,428 puan) tarafından
Ben ben o kadar korkuyorum ki benim kızımın bebekligi çok zor geçti yine aynı olur diye çok korkuyorum:) eşim çok ama çok yardım eder her şekilde ilgilenir ama o cesaret bende yok ya 
(26 puan) tarafından
Seni çok iyi anliyorum
0 oy
(434 puan) tarafından
Kolık degıl ama dıger dediklerinin 1000 katını yasadım  hayatım kaydı çok zor çok çok çok çok   dişimi bıle fırcalayamıyorum çok asırı bakımsız oldum lütfen kendıne bu kötülüğü yapma  ben çok mutsuzum 
(26 puan) tarafından
Malesef çok geç gebeyim zaten doğum yaklaştıkça korkum artıyor
0 oy
(19,483 puan) tarafından
Zor gerçekten. Kızım bir yaşına bastı. Bugünlerde aşırı zorlanıyorum. Çok agresifim. Çünkü hiçbir işe yetisemiyorum. 2 3 saatte bitecek işler günler sürüyor. Bugünlerde benden başkasına gitmiyor çünkü. Yapışık yaşıyoruz. Kucagimdan koyduğum an çığlığı basıyor. Çok yorgunum. Hem zihinsel hem fiziksel olarak. Ama hiç pişman değilim. Şuan emziriyorum mesela. Kucağımda yüzüne bakıyorum. Dünyanın en tatlı minnoşu. Büyük çocuğuma da haksızlık yaptığımi düşünmüyorum. Çünkü onun da kardeşe ihtiyacı var. Büyük cocugumu emzirirken küçüğe hamile.kalip onu sütten kesmiş olsaydım o zaman haksızlık yapmış gibi hissederdim. Ama aralarında 3 yaş var. 
(19,483 puan) tarafından
Bı de ilk coxugum kolikti. 2. Kolik degildi
(26 puan) tarafından
Benim de aralarında iki buçuk yas olacak onun korkusu da var tabiki Allah kolaylık versin inşallah sizede
0 oy
(3,119 puan) tarafından
Bu kadar zor olacağı düşüncem de bile yoktu. 
0 oy
(360 puan) tarafından
Hayır etkilenmiyorum çünkü 22 ay arayla doğum yaptım şuan çok mutluyum elhamdülillah başta zordu tabi ağlamalar falan çok güzeller ya iki kızım oldu çok güzel anlasiyorlar
0 oy
(5,751 puan) tarafından

Zannımca yok çünkü benim 5. Yolda :D

En büyük 18 en küçük 4 yaşında şuan.

(26 puan) tarafından
Helal olsun
0 oy
(8,661 puan) tarafından
Eşim annem babam çok yardım ediyo onun için şuan iyi kızim 9 günlük oğlum 2 buçuk yaşında
0 oy
tarafından
O kadar da zor değil bende çok korkmuştum ama her çocuk farklıdır tabi
0 oy
(1,842 puan) tarafından
2. Bebeme hamileyim doğum yapınca oğlum tam 2 yaşında olacak. Hamileyken oğlumu ihmal ettim ilk 3 ay. Annelik hep Bi vicdan yükü bence. Ona yaptım diğerine bunu yapamadım gibi. Doğunca birlikte büyürler. Çalışma zorunluluğunuz yoksa beraber büyürler iyi olur. Ben işe başlayacağım oğlum 10 aylık olunca mesela 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 136 göst.
0 oy
1 cevap 33 göst.
0 oy
16 cevap 227 göst.
11 Aralık 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

408,336 soru

12,267,611 cevap

37,512 kullanıcı

Kategoriler