+1 oy
469 göst.
Diğer kategorisinde (791 puan) tarafından
Çocuğu yeni uyuttum ev savaş alanı gibi, yarım saate eşim gelecek daha 1 çöp kaldiramadim. :) gelince de kaynanamgilde gidicez yine yapamicam. Haftaici de çalışıyorum, şimdi yapamazsam ev 1 hafta savaş alanı olarak kalacak :)) 

17 Cevaplar

+2 oy
tarafından

Boşver kız ölümlü dünya yat gitsin:D

(791 puan) tarafından
Bu çok daha etkili :))
-Reklam-
0 oy
tarafından

Kaynanan yola çıkmış çabuk kalk :D

(791 puan) tarafından
Kaynanam köye ekmek yapmaya gitti. Eşim de işten gelince annesigilin evine gidip yemek yiyelim diyor. Orda da babası ve küs olduğum görümcem var :( olmadı bu yani :)))
0 oy
tarafından
Kizzz kalk ya kaynana giderken ölürsen millet eve gelcek dicek ne kadar pissss
(791 puan) tarafından
Ay valla bu çok etkileyici oldu yaa bide eşimin arkadaşı bugün gelip pencereleri ölçecek sineklik takmak için. Çağırma dedim :))))
tarafından
Kizzz kalk kalk kalk bir hızla gir bebede uyumuş sonra duş al git yemeğini ye akşama temiz evde kahve iç sonra.mislerr gibi uyu
(791 puan) tarafından
Hahaha kız son dediğini ilk yaptım ama ben sıralama karıştı :)))) tam kahve yapmıştım şimdi kendime :D :D  kahve içerken biryandan çamaşırları katlayim dicektim ki çocuk uyandı :))))
0 oy
(826 puan) tarafından

Kız tuvaleti banyoyu yıka bari tüm hafta olmaz öyle kokar :D

(791 puan) tarafından
Hahahah doğru dedin :)) ama onları 2 gün önce yaptım baya gider ya :))))
(826 puan) tarafından
Kız ben hergün yıkamasam bile domestos döker fırçalarım içim almaz girmeye :D nasıl daha baya gider ahahaha :D
(791 puan) tarafından
Domostesu dökerim canım ben de sürekli. Normal tuvaleti kullanmıyorum banyo klozetini kullanıyoruz da 2 gün önce kızı banyo ettirince banyoyu halletmistim onu dedim :))
0 oy
(238 puan) tarafından
Sende ben gibi :)) kalk gezmeye gidiyosun evını temızle rahat rahat gidersin döndügünde evın tertemız öyle gaza gel kalk :) gönül isterki yatıp uyumak ama olmuyor malesrf ya :)
(791 puan) tarafından
Bir gayret denicem birazdan kendimi şuan hiç hazır hissetmiyorum :)))))
0 oy
(2,537 puan) tarafından
Kaynana gili size çağırın beş dkda toparlarsin
(791 puan) tarafından
Dakika sürmez valla :))))
0 oy
(4,589 puan) tarafından
Yatıya misafir geliyormuş çok dedikoducuymus birde kalk kalk reklam eder vallah:)
(4,589 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun bacım naptın yapabildin mi:)
(791 puan) tarafından
Yaptım yaptım çok şükür :))) gazlar işe yaradı :))
(791 puan) tarafından
Kızı babasiyla kaynanaya yolladim öyle yaptım :))
(4,589 puan) tarafından
Hadi büyük geçmiş olsun eline sağlık:)
(791 puan) tarafından
Teşekkürler :)))
0 oy
(2,940 puan) tarafından
Yapsan da 1 gün sonra aynı hale gelecek :D
(791 puan) tarafından
Tam gaza gelmistim ki yorumunu gördüm :)))
(2,940 puan) tarafından
Ben 2 haftadır elimi sürmedim asla fırsat olmadı nasipse salı anca yapabilcem :D
(791 puan) tarafından
Hadi inşallah :))
0 oy
tarafından
Piii evini poh götüri sen diyin bişi diyin kalkiyim temizliyim alıyım sinekliyi şaklatayım kalk ha kalk bu evin hâli ne viyy anam nirelere gidem kari kari evine birde sineklik ölçmeye gelecekler kalksana 
(791 puan) tarafından
Hahahah çok iyi ya valla kaynanam bu kadar laf etmez :))) kaynanam böyle laf etse ben de temizlik yapardım heralde ondan yapmıyorum :))
tarafından
Benim kocam kırk kayganaya bedel ben de ondan öğrendim hadi hadi hadi adam hadi diyerek doğmuş sanki
(791 puan) tarafından
Benim koca da bir o kadar relax. Eşime eve gelince çocuğa bak evi temizleyim diyorum. Temizleyip napcan diyor annesigile gidelim diyor :))
0 oy
(10,368 puan) tarafından
Birde bakmışsın eltin yada kaynanan sana sürpriz yapmış :))
(791 puan) tarafından
Çok şükür eltim yok ya ama kimse de bana böyle kötü bir sürpriz yapmaz inşallah :)))
0 oy
tarafından
Kirli eve misafir gelir derler :D
(791 puan) tarafından
Offff sakın öyle bişey olmasın Allah'ım çok amin  :)))
tarafından
Geliyo gerçek söz bu
(791 puan) tarafından
Evde yok numarası yapam bari :))
0 oy
(1,452 puan) tarafından

Temizlikten sonraki ev ferahlığı der susarım:)

(791 puan) tarafından
Benim hiç ferah kalmıyor ki bebem anında halleder sağolsun :) ben de çok severim gercekten
0 oy
tarafından
Şimdi yapamadigin işler yarin gözüne batacak 1 hafta sonra leş gibi olacak daha çok ugrascan kalk hemen giriş benimde makinada çamaşır var o serilecek kuruyanlar valize girecek yemek yapılacak temizlik yapılacak halılar kalkacak ilaçlama yapılacak çünkü 
(791 puan) tarafından
Senin halin de benden betermis bacim
tarafından
Ah ah kadın olmak çok zor erkek dogmamisiz ki çalıştım yoruldum deyip akşam gelince ayaklarımı uzatayim yemegim csyim önüme gelsin
(791 puan) tarafından
Aynen eşim işten gelince salona devrilir yatar ben çocukla ugrasayim durayim
0 oy
(750 puan) tarafından

Amaaaannn bir günün var onu da is mi yapcan yat dinlen seninde hayatin canin var :) ev isi nankör yap yap bitmiyor ben evde oldugum halde 

0 oy
(140 puan) tarafından
Şimdi sana birsey söylüyorum 

Ölüm var...
(791 puan) tarafından
O zaman yapmayım nasılsa ölecez :)
(140 puan) tarafından
Ölüm var diye yap diyorum :)
(791 puan) tarafından
Başladım bakalım :))
0 oy
(810 puan) tarafından
Havadan mıdır nedir bu ara hiç iş yapasım yok bol yatış. Wc lavaboyu mutfağı temiz tutuyorum ama süpürüp silmek çok sıkıcı. 
0 oy
(638 puan) tarafından
Öyle de sen yapacaksın böyle de:) kolay gelsin 

İlgili sorular

0 oy
27 cevap 557 göst.
0 oy
5 cevap 163 göst.
27 Ekim 2022 Güzellik-Bakım kategorisinde Dilekk (1,136 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 197 göst.
23 Eylül 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 1,074 göst.

413,783 soru

12,455,425 cevap

46,464 kullanıcı

Kategoriler

...