0 oy
360 göst.
Diğer kategorisinde (742 puan) tarafından

Bisey istiyor olmamasi gereken biseyse anlatiyorum anlamiyo istemeye devam ediyo sonra kizmaya bagirmaya aglamaya başlıyor bazen bana vuruyor yada kendi kafasini bi yerlere vuruyor kitap okuruz yapboz yapariz oyun oynariz ama bu inst neden bilmiyorum ona bugün o kadar cok bagirdim diye oturup agladim ve 19 aylik nasil kararli durmam gerekiyor bilemiyorum:(

7 Cevaplar

0 oy
(313 puan) tarafından
16 aylık aynı durum bende her gün ağliyorum ne fayda
(742 puan) tarafından
Cok kotu bisey ya bazen beynim duruyor daraliyor gibi oluyorum
(313 puan) tarafından
Bende öyle bunu gerçekten yaşamayan anlamaz ben kahvaltı bile yapamıyorum
-Reklam-
0 oy
(1,218 puan) tarafından
TV telefon bakıyor mu
(742 puan) tarafından
Telefon yok tv tuvalete giderken aciyorum sadece gelince kapatiyorum  ya da gunde yarim saat izliyor
(1,218 puan) tarafından
Onlar çok etkiliyor canım agladiginda vurduğunda onemseme başka şeylere odaklamaya çalış kızım 2 yaşında ağladığı zaman odasına gidiyor sakinlesince geliyor sende biyer belirle agladiginda oraya götür orada sakinlesmesini bekle
(742 puan) tarafından
Babasi diyor git odanda agla gel duymuyor ki o an bizi simdi ev tasiycaz bende onun stresi var birde regl oldum onun stresi ayri
0 oy
(4,894 puan) tarafından
Bu durumlarda dikkat dağıtmaktan başka çaren yok baktın çok ağlıyor aaa hadi parka gidelim  hadi gel seninle suyla oynayalım  gel hamur yapalım gibi gibi böyle böyle o huyundan vazgeçecek 
(742 puan) tarafından
Yapiyorum ama iste bazen o sabrim kalmiyor hamur vermedim daha agzina atar mi bilmiyorum siz kac aylikken verdiniz
(4,894 puan) tarafından
20 aylıkken verdim ağzına hiç almadı hiç öyle bir sorun yaşamadım
(742 puan) tarafından
Bende deneyeyim bakalim artik oyuncaklara bakmiyr surekli yeni kitalar aliyorum yapboz falan aliyorum kendisi yapabiliyor 3-4 parcali olanlari
0 oy
(14,898 puan) tarafından
sen bide 4 yaşı gör 
(742 puan) tarafından
Görümcenden görüyorum yazik kadinin cekmedigi kalmadi
0 oy
(5,455 puan) tarafından
https://www.instagram.com/reel/C6ddX89tybC/?igsh=NmprMmJ4MGJ5OTA0

Canım bu adamı takip et. Bir de vakit ayırıp pozitif disiplin kitabını oku. İnan çok faydasını göreceksin
(742 puan) tarafından
Teşekkür ederim canim hemen takibe aldim
0 oy
(1,263 puan) tarafından
Hah benim oğlum az önce post açtım 26 aylik
0 oy
(501 puan) tarafından
Arada ataklara giriyor çocuklar özellikle doğum günlerine 3 4 ay kala 

Bizimde şuan 2 ay var 3 yaşına 1 aydır herşeye ağlıyor syrekli birşey ustemw huzursuzluk ağlama nöbetleri hiç susmama 

Çok zor Allah kolaylık versin

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 451 göst.
27 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Gokturkbebeginannesi (689 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 759 göst.
2 Haziran 2019 Aile & Aşk kategorisinde Alyakus (2,530 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 118 göst.
8 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde Ysmnynr (381 puan) tarafından soruldu
+2 oy
8 cevap 428 göst.
7 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Gentle Avenger (3,767 puan) tarafından soruldu

411,537 soru

12,388,715 cevap

43,673 kullanıcı