0 oy
422 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (36 puan) tarafından
Cvb bizi bekliyorum

32 Cevaplar

0 oy
(2,733 puan) tarafından
Kızım çok hareketliydi. Şu an 2 yaşında gün içinde sadece uyuduğunda ve yemek yediğinde totosu yer görüyor :) uyurkende yastık çaeşaf yerinde kalmıyor:)
-Reklam-
0 oy
(4,438 puan) tarafından
Biz de tam tersi oldu oğlum hiç hareketli değildi çok sakin bir bebek olur diye bekledim ama şu an canıma okuyor 
0 oy
(1,970 puan) tarafından
Ayy kızım o kadr hareketliydi karnimdan yırtılıp çıkacak diyordum doğdu ilk iki aydan sonrası rezil oldu hep ağlıyor falan büyüdükçe durmayan yaramaz çocuk öldü şuan 3 yaşında asla yerinde durmaz hep girip geliyor karnında nasıl hareketliyse doğdu aynı devam etti
0 oy
(68 puan) tarafından
Benim oğlum da karnımdayken çok hareketliydi. Şu an 11 aylık.Onun sayesinde 84 kilodan 72 kiloya düştüm☺️. Daha yeni doğum yapmıştım hastanede 2 gün kaldık gören hemşireler doktorumuz,eve bebeği görmeye gelen misafirler ne kadar dirayetli bir çocuk diyorlardı.Bu kadar diyim sadece
0 oy
(409 puan) tarafından
Karnimda sürekli dönüp duruyordu çok hareketliydi sabırsız davrandı 37+5 te doğdu. Şuan 23 aylık olmak üzere. 23 aydır ne gece ne gündüz hareketsiz duramıyor. Çift kişilik yer yatağı yetmiyor ona. Sabah yedi buçuk gece on bir buçuk-on iki ye kadar kirmadik dökmedik bir şey kalmıyor evde. Az önce cam kase kırdı sinirimden ağlıyorum şuan. Ne hayırdan ne durdan anlıyor. 
0 oy
(436 puan) tarafından

Valla hareketliyi kendim için bilmiyorum  ama arkadaşımla aynı zaman hamile kaldık o hep derdi uykumdan uyandırıyor o derece tekmeliyor diye ama kızı dogdu doğalı gayet sakin bir bebek şu an 2.5yaşında... Benim de 1 kızım var karnımda o kadar hareketsizdi ki bazen çikolata falan yiyip uzanırdım hareket etsin diye,, ama bi dogdu dogdugu günden itibaren yerinde durmayan bir kız :) şu an 2.5 yaşında, üfff diyorum susuyorum :) 

0 oy
(780 puan) tarafından
Aşırı hareketliydi şimdi çok uysal
0 oy
(2,416 puan) tarafından
İlk kızım pek hareketli değildi şimdi 5 yaşında halen öyle :D ama ikinci çok hareketliydi şuan 4.5 aylık çok fena :D
0 oy
(449 puan) tarafından

Benim kız anne karnında gece kıpır kıpırdi gündüz sakindi doğdu 3.ay atağı dışında hep aynı devam ettik şimdi 6.aydayiz bakalım bu atak nasıl olacak diş çıkarma süreci de var kuzum sıcak da boğuşuyor.

0 oy
(617 puan) tarafından
İlk oglumda seker yuklemesinde bir hareketlendi cocugum suan 7 bucuk yasinda hala cok hareketli bebekligi cok zordu bir yasinda 3 ev kazasi 2/3 yaslarinda bir ev kazasi yasadi asla zapt edilmiyordu buyudukce bi tik azaldi ama azaldi yani... İkinci cocugum 1 yasinda gebelikte de cok sakin bebekdi ellersem hareket eder dokunmazsam etmezdi hala oyle yani daha sakin daha yumusak huylari var 
0 oy
(674 puan) tarafından
Kızım çok sakindi karnımda ama doğdu simdi 1 dk yerinde durmuyor oğlumda karnımda kızıma göre hareketliydi  suanda 3 ay oldu nerdeyse onunda hic eli ayağı durmaz :)
0 oy
(452 puan) tarafından
Benimki kıpır kipirdi hiç durmazdi gece gündüz annem çok yaramaz olucak dedi su an. 3yasinda düz duvara tırmanıyor Allah'ım bir dk durmuyor aşırı yaramaz hayattan soğuttu beni

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 155 göst.
26 Haziran 2024 Aile & Aşk kategorisinde Zzeynebim (36 puan) tarafından soruldu
0 oy
40 cevap 3,399 göst.
0 oy
13 cevap 241 göst.
15 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Hillll (606 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 57 göst.

408,507 soru