0 oy
384 göst.
Diğer kategorisinde (529 puan) tarafından
Kızlar ben 28 haftalık hamileyim  doğuma az kaldığı için mi bilmiyorum ölücem galiba doğumda diye sürekli bir korku var normel mi. Bu 

18 Cevaplar

+1 oy
(718 puan) tarafından
Bana da olmuştu canim benim hala var sürekli şu ölürse naparim bu kişi ölürse nolur diye düşünüyorum ve korkuyorum doguma 4 ay kala babami kaybettim onunda etkisinden dolayı çok takiliyorum galiba 
(529 puan) tarafından
Bu BenDe sürekli vardı zaten bunun için ilac kullanıyor düm.cnm ama bu sefer hep kendi üzerime ya ölürsem çocuklarım ne yapar dün oğlumda anne sen doğumda ölürsen günahların silinip cennetemi gidersin dediginde6 daha bı korktum
(718 puan) tarafından
Cocugun bunu nereden biliyor ki ya o daha kotu olmuş onunda korkusu var suan cocuk belki kardeşine bile kin güdüyor olabilir sen böyle seyleri dusunme çocuğun yaninda da konusmayin oku icini rahatlatacak sureler vesaire oku biliyorsan kuran daha iyi olur ben hep okuyordum zaten kafami oraya verdim hala daha oluyor ama iyi seyler düşünüp bastiriyorum o düşüncemi ilerlerse de yardim almam gerekiyor psikolog terapist neyse artik bakicaz
(529 puan) tarafından
Bu konuyu aslında kimse ile paylaşmadim oğlum 8 yaşında bana dün gece böyle bir şey deyince şok oldum okuyorum Kur'animida duamida inşallah geçici bir süredir bu
(529 puan) tarafından
Doğumdab SONRA bende psikiyatri ye devam etmek zorundayım çünkü. arka arkaya sevdiklerimi kaybettim o şekilde başlamıştım kaygı panik ben değil ama aceba o ölürse anam ölür de orn olarak hamile kalınca ilacı bıraktım
-Reklam-
0 oy
(529 puan) tarafından
Kızlar hamile iken olan birşey demi
0 oy
(1,024 puan) tarafından
Çok normal ben geceleri kalkıp agliyodum ilk doğumda olmadı da ikinci dogumumda oldu doktoruma bile ameliyat masasında şey dedim beni tam uyutma ben enkazda kaldım tam uyutursan ya ölürsem dedim :) doktor kontrole geldiğinde kız sen ölmedin mi yaşıyon mu diye dalga geçmişti benimle :)
(529 puan) tarafından
Valla bunları duymak iyi geliyor bna
(529 puan) tarafından
Herkes ölecek ama iki yavrum da bunu yasamadim bunda yaşıyom
tarafından
Ahahahah alem doktor :D
0 oy
(2,922 puan) tarafından
Allâh korusun canım o korku bende de oldu bişey olmaz Allah'ın izniyle çıkarsin
(529 puan) tarafından
İnşallah canim
0 oy
(2,237 puan) tarafından
Aynı korkuyu bende yaşadım ama abartılı şekilde değildi.cok şükür sağ salim çıktım hastaneden 
0 oy
(2,558 puan) tarafından
Bende de çok olmuştu canım çok aglamistim 
0 oy
(122,377 puan) tarafından
ölücez zaten korkunun faydasi yok ama seninki suan hamilelik hormonlarindan olabilir
0 oy
tarafından
Aynı korku bndede var 
0 oy
tarafından
Ya bende 28 haftalıgım bende de var bu ya
0 oy
(5,666 puan) tarafından
Oluyor canım psikolojik bu geçer inşallah bol bol inşirah süresini dinle. Sağlıcakla kucağına alırsın inşallah.
0 oy
(20,203 puan) tarafından
Bana normaldede oluyo ankastrem var heralde jddjdj Allahtan gelen hayırlı gelsiin kuzum sakin ol bende bazen oluyorum böyle 
0 oy
(28,779 puan) tarafından

Hormonlar etkiliyor Rabbim ömründe ölümün de hayırlısı versin

0 oy
(529 puan) tarafından
Hepinizden Allah razı olsun gerçek ten tek ben miyim diye düşünmek ten kafayı yicektim.artik içim rahatladı 
0 oy
(6,416 puan) tarafından
Bende hamileyim 1 ay önce yeğenim vefat etti geceler zindan gibi saat 3 4 lere kadar yatamıyorum ölümü düşünmekten
0 oy
(3,351 puan) tarafından
Bende de olmuştu canım bence hamilelerin çoğunda oluyor. İlk doğumumdu. Şimdi ikincisi olsa bu sefer kızım arkada kaldığı için ağlarım ölürsem ona nolur diye 
0 oy
(75 puan) tarafından
Evet normal ben anne olduktan sonra ölümden daha çok korkar oldum, kendim için değilde bana birsey olursa cocugum ne yapar gibi düşünceler oluyor cunki anne karninda annelik duygusu sana yüklendiği için kaybetme korkun başlıyor ve bu hiç gitmiyor ben de hala gitmedi ama bazen ilk zamanlar gibi değil ben genel olarak kaybetme korkusu yaşayan bir insanım sevdiklerime birsey olacak diye kaygılı birisiyim. 
0 oy
(617 puan) tarafından
Obsesif kompulsif bu nerde gorsem tanirim takinti yani ezelden beri evlenince çocuk sahibi olamiycam gibi gelirdi cocugum oldu lise zamanalrind 18 imfe ölecekmiş gibi hissederdim ve dile getirirdim29 umdayim :) takinti vesvese bol bol zikir cek
0 oy
tarafından
Ben de ilk hamileliğimde bu düşüncelere girmiştim hatta eşime sürekli vasiyette bulunuyordum. Doğumda falan ölürsem bebeğimize çok iyi bak gibi şeyler söylüyordum. Hormonlarla alakalı sanırım.

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 64 göst.
0 oy
2 cevap 172 göst.
2 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Busra34 (136 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 191 göst.
22 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Sevda2121 (1,003 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 174 göst.
25 Eylül 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Glhnmhmmd (629 puan) tarafından soruldu

403,519 soru

12,089,358 cevap

36,380 kullanıcı

...