0 oy
108 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Hanımlar merhaba aranızda yeniyim ilk sorum biz eşimle çocuk sahibi olmak istiyoruz bende yarın doktora randevu aldım herhangi bir vitamin eksiği ya da başka birşey var mı diye alttan muayene olmaz değil mi aranızda giden varsa beni aydınlatabilir mi

2 Cevaplar

0 oy
(29,596 puan) tarafından

Belli olmaz normal USG ile bakar bır sıkıntı görmedikce alttan muayene yapmaz sağlıklı evlatlar nasip olsun

-Reklam-
0 oy
(1,716 puan) tarafından
Bende planlı hamilelik için doktora gittim gereken kan testleri filan verdim ve alttan muaneyi ben istedim smear testini alması için varsa sıkıntı 3 ay önceden halolsun diye ki çok fazla enfeksiyon vardı onun için düzenli ilaç kullandım kansızlık vardı ilaç aldım ve 3 ay sonra ovilasyon testi ile hamile kaldım ki ondan önce folik asit de kullandım ve bebeğim şuan 9 günlük yanımda hakkında hayırlısı olsun 

Bunuda eklemek isttiyorum doktora gittiğimde bana genital temizliğini sabunla değil suyla yap demişti sağlıklı bakteriler varmış onlar ölmesin diye sende dene istersen 
(2,727 puan) tarafından
Zaten genital bölge sabunla filan yıkanmaz. Sade su yeterlidir. Diğer türlü vajinanın florası bozulur.
(1,716 puan) tarafından
Biliyorum özellikle doktor da söyledi spermleri de öldürüyormuş olur ya yıkayan varddır diye uyardı beni

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 69 göst.
24 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Cano6can (150 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 248 göst.
14 Mayıs 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 64 göst.
12 Mart 2025 Yemek-Tarifler kategorisinde Avokado (1,171 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 173 göst.

Kategoriler

1,439,378 soru

23,664,335 cevap

309,167 kullanıcı

...