0 oy
382 göst.
Aile kategorisinde (159 puan) tarafından
Kizlar iki çocukla gün boyu uğraşıyorum eşim işten birde falan geliyor geç geliyor hep ben çocuklarla evle uğraşıyorum yemek yapmayı seviyorum evimde malzemem olsa yemeğimi hep yapiyorum en fazla iki günde bir genelde hergun süpürge çekiyorum yaz olduğu toz geldiği için bazen fırsat bulamıyorum çamaşır birikiyor kızım oyuncaklarını dağıtıyor bide bu aralar dolap karışıktı buz dolabı sürekli yap et diyordu fırsatım olmuyordu bugün de bana başka kadınları eltimi kiyasliyor onların evi dolabı hep temiz yetişemiyorum ne yapayım elini evde biseye sürmez üstüne hep konuşuyor kahvaltı hazırlıyorum senin kahvaltini yapmıyorum diyor kaç kez cagirmisim gelmemiş sonra öyle diyor ne yapacam ben abartıyor muyum 

8 Cevaplar

0 oy
(2,325 puan) tarafından

Allah yardımcın olsun cnm öyle adamlar ömür de geçmez :( 

(159 puan) tarafından
Allah razi olsun canım zor gerçekten
-Reklam-
0 oy
(1,425 puan) tarafından
Öncelikle şunu söyleyeyim Tabii ki kıyaslaması Ayıp ama Sanırım eşin Titiz daha çok yüksek performans bekliyor sende madem bu kadar titizse kalksın kendi yapsın
(159 puan) tarafından
Valla canım bende kişisel bakım konusunda titizim ama o o konuda değil evi hep başkaları gelir rezil oluruz diye hep ailesi de söylendiğinden oda böyle yapıyor annesi en ufak şeyde pinti ilan ediyor beni
(1,425 puan) tarafından
Bosver yıpratma kendini bende eşimde titiz ama ben yapsam o yapar yada kalk temizlik yaparız derim  saolsun yapar ama aşırısı zoe boz gibi
(57 puan) tarafından
Aaa benimkide öyle yapıyordu ayy şura şöyle bura böyle sonra sen yap anne ben çok yorgunum dedim bir kere de dolaplarıma kirli dedi su hazırladım koydum önüne siler misin ben yetişemiyorum dedim bir iki dedi rahatsız olan gelmesin dedim bende mi diye sordu rahatsız olan her kimse dedim bir daha da bir şey demedi
(159 puan) tarafından
Aynen valla rahatsız olan gelmesin sanki sabahtan aksmaa kadar göbek atıyoruz evde
0 oy
(12,340 puan) tarafından
Ay şoyle adamlara sinir oluyorum. Kinusan oturup yapacak o zaman arkadasim. Benimkide tam tersi ev daginik derim nesi var 2 cocuklu ev boyle olur der 
(159 puan) tarafından
Keşke benim de öyle anlayışlı olsa elini birşeye sürmez birde sürekli söylenir çok yoruldum gerçekten
0 oy
(57 puan) tarafından
Kalksın kendisi yapsın yapmıyorsa otursun aşağıya sussun niye çağırıyorsunuz ki ben eşim küsken böyle yapınca hemen onun tabağını kaldırıyorum yıkıyorum kendim de bilerek komik bir şeyler açıp gülüyorum patlasın iyiyce diye çok yüz veriyorsunuz çok ver çocuğu eline gir duşa saatlerce çıkma görsün bakalım kolaymıymış gece bir de mi geliyor gündüz bir de mi ona göre size işkence taktiği vereceğim 
(159 puan) tarafından
Valla ***** gibi bide aç kalmasin diye menemen yaptım ona keşke yapmassydim evet gündüz biraz geç öğlen vakitleri gidiyor gece birde geliyor
(57 puan) tarafından
Gece leri uyutma film izleyelim afedersiniz yatağa gidelim deyip oyalayın bırak uyumasın sabah ta erken uyanın ona verin çocuğu yürüyüş yapın yada kuaföre gidiyormusunuz bilmiyorum ona verin çıkın gitmesine yarım saat kala gelin sıra vardı çok bekledim vs şeyler diyin hep siz mi hayatınızı erteleyeceksiniz çocuk oldu diye çıkın yürüyün ya da geceleri hemen uyanınca koşmayın bırakın eşiniz uyanana kadar ağlasın sonra uyanın bazen bilerek utanmayın o uyansın rahat vermeyin ama çaktırmadan vermeyin hastalanın bazen bu gün yemek yapamadım şöyle hastayım böyle hastayım abartın abarttıkça abartın gidip uyuyun çok poh pohlamayın herşeye yetişeceğim diye de kendinizi yıprarmayın o bir konusuşuyorsa ben on konuşuyorum tartışmayı uzatıp gece daha fazla konuşuyorum uykuları kaçıyor
(159 puan) tarafından
Mantıklı özellikle sabah yapicam bunu bebeğim zaten mızmız durmuyor uğraşsın bakalım kolaymiymis dediklerini uygulicam canım teşekkür ederim
0 oy
tarafından
Ben de sürekli tırmalıyorum vallahi sürekli elim evin üzerinde ama hastalıktan da kurtulamıyorum çünkü çok yoruluyorum. Eltimin çocukları kaç yaşında bu arada.
(159 puan) tarafından
Onun sadece bir çocuğu var 4 yaşında ve eşinin boş vakti çok hep çocukla ilgileniyor annesi de sürekli işini yapar
tarafından
Bunları eşine de şöyle tatlim
(159 puan) tarafından
Söylüyorum aklına girmiyor
tarafından
Alnına biberiye yağı sür :D
0 oy
(28,937 puan) tarafından

O zaman yardımcı ol laf yapma deseydin ne kadar anlayışsız ya

0 oy
(2,180 puan) tarafından
Onu varya bir ele alacaksın evde neyi elini degdiriyorsun beraber yaşıyoruz bu evde sen ne yapıyorsun iki çocukla herkesin çocuğu birmide kıyaslıyorsun beyenmiyorsan öde parasını temizlikçi çağır ha yo diyorsan kendin yap onuda yapamam diyorsan kes sesini otur aşağıya de 
0 oy
(2,947 puan) tarafından
Eli var ayağı var beğenmediğini kendi yapsın. 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 150 göst.
11 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Hicran_yldz!! (2,473 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 586 göst.
18 Mayıs 2021 Aile kategorisinde Tostininin annesi (190 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 43 göst.
17 saat önce Diğer kategorisinde 1111 (330 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 382 göst.
13 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Emir112021 (178 puan) tarafından soruldu

406,948 soru

12,212,875 cevap

36,792 kullanıcı

...