0 oy
407 göst.
Diğer kategorisinde (637 puan) tarafından
Kızım 4 yaşında dişi çürük ağladığı için doktor tedavi etmedi dolgu yapacaktı. 

Uyutulması lazım dedi randevu aldım ama anesteziden korkuyorum bilen var mı yaptıran çocuğa zararı var mı? 

11 Cevaplar

0 oy
(1,321 puan) tarafından
Arkadaşım yaptırdı bi sıkıntı olmadı , benim kızımın da kanal yapılması laızm ama ben de sizin gibi tedirginim 
(637 puan) tarafından
Vala nasıl yaptırcam iki hafta var çok tedirginim
-Reklam-
0 oy
(29,209 puan) tarafından

Hiç bilgim yok post yukarı 

(637 puan) tarafından
Sagolasın
0 oy
(4,533 puan) tarafından

Çürük değil de fazla dişi vardı, uyutarak onu çektiler. 2.5 yaşındaydı. Çok kısa bir uyutma işlemiydi, yarım saat sürmedi kendine gelmesi. Sonra oyun oynamaya gittik :) her şey normaldi. 

(637 puan) tarafından
İnşallah bizde de öyle olur
0 oy
(619 puan) tarafından
Çalıştığım serviste yapılıyordu çocuklara. Bir sorun olmuyor canım işlem bitmeden ağrı kesici yapılıyordu damar yolundan. Uyanırken ilaç etkisinden biraz bağırma falan oluyor 
(637 puan) tarafından
Kaç saat uyutuluyo
(619 puan) tarafından
İşlem uzunluğuna göre değişiyor canım
0 oy
tarafından
ben 3 ay falan once kızıma yaptirdj dis cekimi dolgu kizim 5 yasinda cekim oldugu icin uyanirken baya aglamsti kan gorunce agzinda ama dolguda herhangi bir sıkıntı cikmaz insAllah uyutmalari uyanmasi falan 45 dakika anca sürmüştür 
(637 puan) tarafından
Yanına sizi aldılar mı
tarafından
ameliyat kapisina kdr aldilar sadece iceri almadılar malesef ama cok ilgililerdi saolsn devlet hastanesi olmasina ragmen
0 oy
(674 puan) tarafından
Teyzemin 4 yaşındaki kızı geçen hafta oldu 8 tane çekmişler 8 tane de dolgu yapmışlar

Oda koymamış  uyanıkken yapılsın doktorlar da bayıltırken  hepsini aradan çıkarmış 
(722 puan) tarafından
Ay 8 diş çekimi nedir ya. Çocuk bı uyanıyor ağzı yok resmen. Çocuğun ağrısını bı kenera koyuyorum.
0 oy
(792 puan) tarafından
Bende yaptırmak için özel hastaneye 10 bin verip randevu günü aldım gidicegim günü haberlerde diş çekilmesi için 5 yaşındaki bı çocuğa anestezi yani uyutmuslar çocuk uyanamamis vefat etmiş bende çok korktum açıkçası ve iptal ettim dahada goturmedim
(792 puan) tarafından
Ama tabi gene senin kararın illa Allah korusun kötü bişi olucak diye bı kayide yok sen istiyorsan yaptır
(637 puan) tarafından
Çürük öyle duruyo mu
0 oy
(3,658 puan) tarafından
Emar çekerken uyuttular büyükler gibi değil onlara az miktarda veriliyor sanırım ve bir zararı olmadı 
(637 puan) tarafından
İnşallah sorun olmaz
0 oy
tarafından
Seker turu çok.mu yiyordu neden çürümüş 
0 oy
(149 puan) tarafından
Korkutmak istemem 

Benim kızımda 4 yadinda bir çok dişini tedavi ettirdik uyumlu bir doktor olunca çokta sorun çıkmadı uyutulmasini kabul etmedik sonuçta yaş küçük anestezidwn korktuk yapanlar var bir kuzenim otizmli lldugu için uyutuldu bir sorun çıkmadı ama 10 yaslarindaydi o zaman aynı anda yapılıyor bütün dolgular uyutulursa 
(637 puan) tarafından
Doktor çok sertti direk çocuk ağlıyo bu şekilde risk almam dedi çıkarttı
(149 puan) tarafından
Bence başka doktora da gosterin oyle
(637 puan) tarafından
Randevu alcam doktor arastırıyorum
0 oy
(5,750 puan) tarafından
Geçmiş olsun korkma canım benim kızımda 5 yaşında iken uyutularak kanal tedavisi ve dolgu yaptılar.
(637 puan) tarafından
Sağolun yanına sizi aldılar mı
(5,750 puan) tarafından
Uyutulana kadar aldılar canım sonra çıktım.

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 41 göst.
0 oy
0 cevap 31 göst.
25 Kasım 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Muge (133 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 140 göst.
2 Mart 2023 Güzellik-Bakım kategorisinde handekaracabey (68 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 221 göst.
11 Ekim 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Nisosumm (202 puan) tarafından soruldu

410,070 soru

12,329,597 cevap

39,186 kullanıcı

Kategoriler

...