0 oy
872 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (6,086 puan) tarafından
Arkadaşımla az önce konuşuyorduk merak ettim kızlar ben temizliği yemeği yaptıktan sonra (çocuk uyuyorsa) duş alır üstümü değiştirir düzgünce giyinir eşimi öyle karşılarım duş alamıyorsam deodorant mutlaka sıkarım koku hassasiyetim var genel olarak yemek veya temizlik malzemesi korkmaktan hoşlanmıyorum.. Siz nasılsınız? Yani eşinizi özenli karşılayanlardan mısınız? Yoksa uğraşamam diyenlerden mi? :D hadi sohbet edelimmm

29 Cevaplar

+5 oy
(29,595 puan) tarafından

Yani çokta incelemeye gerek yok 

Bir kadınin konuşması aklıma geldi:D

Biz çeşit çeşit gecelik giyinelim onlar tutkunun baxrı ile çıksınlar karşımıza jssjjssjj:D:D ne alaka ise şuan aklıma o geldi

(6,086 puan) tarafından
Shshhs doğum günümde gecelik hediye almıştı eee bana ne aldın diye tepki vermiştim :D geceliği kendin için aldın sonuçta diyince bi bozulmuştu :D
(4,712 puan) tarafından
Ee öyle ama kendi için alıyor :D
(6,086 puan) tarafından
Evet :D
(768 puan) tarafından
Allah iyiliğini versin. Bı anda sesli güldüm. :D
(29,595 puan) tarafından
Jahahajaj
-Reklam-
+1 oy
(13,682 puan) tarafından
Çalışıyorum ben çok istiyorsa o hazırlanabilir. Pespaye gezmem zaten normalde de ama özellikle o gelecek hadi hazır olayım gibi bir gayem yok
(6,086 puan) tarafından
Ay Diyarbakırlıyım ben en iyi ben anlarım seni :D güneydoğuda kliması olmayanı dövüyorlar :D
(13,682 puan) tarafından
Ben şu an yatak odası için yol yapıyorum salonda var gece salona taşınmaktan yıl dıııım ajjahs kız benim kocam diyarbakırlı.
(6,086 puan) tarafından
İnşallah bismilli değildir bacım :D hahaha valla yengem salona birde yatak odasına aldı geçen abime diyo ki mutfağada mı alsak haklı kadın yemek yapana kadar sucuk gibi oluyor insan
(13,682 puan) tarafından
Yok sur dan :) ağustos ayında inşallah tayinle geçeceğiz diye umuyoruz diyarbekire :) haklı bence De güneş devrilmeden yemek yapamıyorum ben de
(6,086 puan) tarafından
Gidin gidin canım memleketim ben Eskişehire gelin geldim burnumda tütüyor valla :D
0 oy
(20,111 puan) tarafından
Uğraşamam özeni hak ettiğini düşünmüyorum :)
(6,086 puan) tarafından
Yaaa :D
(20,111 puan) tarafından
Çok sigara içilen bir yerde çalışıyor sabah işten geliyor ertesi gün akşam yarın işe gidecek diye yıkanıyor yani dışarıya daha özenli o bunu değiştirince ancak yaparım
(6,086 puan) tarafından
Aaaa eşim öyle değil ya benim çoğu zaman duş alıp öyle gelir yanıma sağolsun benim eşimde kalabalık bir yerde çalışıyor o yüzden çok terlediğini söylüyor eve geldiği gibi önce bi duş alıyo öyle sofraya oturuyor
(20,111 puan) tarafından
Benimki 12 saat nöbet tutuyor mutlaka ayaklarını falan yıkar temizlenir ama saçına sinen sigara kokusunun farkında olmaz
(6,086 puan) tarafından
Benimkide 12 24 çalışıyor 12 saat iş 24 saat istirahat
0 oy
(979 puan) tarafından

Bende öyleyim mutlaka üstümü değiştiririm. Deodoront ve parfüm sıkarım. Biraz rimel sürerim saçlarımı tararım:) hatta parfümü ayakkkabı dolabına katarım zil çalınca sıkarım :D

(6,086 puan) tarafından
Evet bende şimdi gelmesine yarım saat kaldı hemen evi toparladım giyindim süslendim hshshsh :D
(979 puan) tarafından
Kısa crop altına da tayt da seviyorum ben :D bu yaz çok çeşit aldım croplardan :D
(6,086 puan) tarafından
Şort bacım yazın tayt giyemem ben :D
(979 puan) tarafından
Kız daha tarz duruyor disko taytlar ahahahah yoksa yatarken bende şort atlet :D
0 oy
tarafından

Bende yapıyorum bunlari azcikta makyaj yaparim nereye gidiyon der :woot:

(6,086 puan) tarafından
Shshshs benimki sakın balkona çıkma katil etme diyor :D
tarafından
Ben simdi yapsamda lohusayim yanasamaz cok rahatimm jsjsjs bizimkide perdeden mutfak görünüyo diye çarşaf gerdiriyodu stor aldida kurtulduk jsjsjs
(6,086 puan) tarafından
Hahahahaha :D allahım benimki perdeleri tam kapattım mı diye köşeleri kontrol ediyor :D
tarafından
Bizimde bizimde az bi açık kalsa sanki bizi dikizleyen var hemen kapatir jsjsjsjs
0 oy
tarafından
Her gün eşim için hazırlanacak kadar çok sevmiyorum hayatı.. yaptığım her özel şey önce kendim için olur ama bu aralar onu yapmaya da mecalim yok 
(6,086 puan) tarafından
Yani benimde öyle dediğim gibi koku hassasiyetim var kötü kokmayı sevmiyorum
tarafından
Koku hariç, koku konusunda çok hassasım asla tahammülüm yok. Ama onun dışında giyinip süslenmem
(2,129 puan) tarafından
Bende mutluysam yapiyorum insan once kendini mutlu hisetfeli esimle aram iyiyse yapiyorum yoksa trmizlik bile yapasm gelmiyo
0 oy
(2,941 puan) tarafından
Yok ne varsa üstümde onla valla. Zaten sıcak süs püs yapamam. Oda gelir beyaz atletini giyer :D
(6,086 puan) tarafından
Yaaa hahahahaha :D kocam atletle gezmiyor bacım döverim onu :D
(2,941 puan) tarafından
Valla aksama kadar pişiyor zaten. Klimalı gibi geliyor bana diyor onla rahat ediyor. Kız olmadan önce üstsüz dururdu. Şimdi mecbur birşey giyiyor.
0 oy
(1,282 puan) tarafından
Evet her gün hazırlanırım. 
(6,086 puan) tarafından
İyi hissediyor insan :D
0 oy
(84 puan) tarafından
Eskiden yani birkaç ay öncesine kadar dört dörtlük full bebek gibi hazırlanırdım ama artık içimden gelmiyor çünkü beni o kadar soğuttu ki normal halimle karşısına çıkıyorum umursamıyorum yani beni nasıl gördüğü ile ilgili
(6,086 puan) tarafından
Bu onun hatası bir kadını bu şeklide mutsuz ediyorsa
0 oy
(7,128 puan) tarafından
Ve şuan kocamı pijama ve tişörtle karşılamam :D tabi ki ne denk gelirse uğraşamam onunla 
(7,128 puan) tarafından
Rahat olayım da güzellik pek önemli değil :D zaten kaynana kayınpeder varken etek penye geziyorum evde onlar yokken bari rahat olayım
(6,086 puan) tarafından
Bende etekli pantolon gidip üstüne gömlek çekiyorum penye bile batıyor
(7,128 puan) tarafından
Evet bu sıcaklarda öyle ya çocukları parka götürdüm 5.30 dan sonra çıktık hala sıcaktı
(6,086 puan) tarafından
Bacım dün bizde 5te çıktık hala sıcaktı ya bugün erindim çıkaramadım
(7,128 puan) tarafından
Öyle bizim burda bile 36 ları gördüysek :D
0 oy
(425 puan) tarafından
Ben hazırlanırken yani en azından temiz olurum saçımı düzeltirim. Eşimde eve gelince hemen duşa girer, yatağa kesinlikle duş almadan girmez saçını falan yapar öyle çıkar karşıma
(6,086 puan) tarafından
Evet eşimde öyle ya sağolsun çoğu zaman yanıma duş alıp gelir
0 oy
tarafından
O bana hazırlansın yani
0 oy
(1,126 puan) tarafından

Bazen içimden geliyor süsleniyorum bazende hiç içimden gelmiyır genelde pijamalarlayım evde rahatlığı seviyorum. Şimdi iyice saldım hamileyim mecalim yok üşeniyorum karnımda çıktığından kıyafetler denk gelmiyor göbekten giydiğimi yakıştıramıyorum kendime :angel::)

0 oy
(388 puan) tarafından
Hic birsey yapmam  yapsamda  fark eden bisey olmaz
0 oy
(2,077 puan) tarafından
Ay yok ya zehir ediyor benimki o yüzden hiç uğraşmıyorum perdeleri kapatıyor camları kapatıyor rüzgar eserde perde açılır diye beni sinir ediyor sanki insanlar durmuş bizim perde açılsın diye bekliyorlar balkona dahil perde taktı yemek kokusu içerden çıkıyor tihişört tayt yetiyor bana bide parfüm benimde koku hassasiyetim var eşim ile ilgisi yok genelde de parfüm elimde dolaşırım 
0 oy
tarafından
Benimkide hatun gine domestosu yedin mi der :)) valla hiç kıyafet değişmem ama parfüm mutlaka sıkılırım özel birşey yapmam zaten canım çıkıyor akşama kadar 
0 oy
tarafından
Duş alır normal giyinirim yarım kol bol pijama çocuklar çok kıskanıyor bizi sadece çocuklar uyuyunca bizim evliliğimiz başlıyor çocuklar uyanıkken en yakın kankim olur kendisi
0 oy
(1,122 puan) tarafından
Ben de özenli olmaya seviyorum :) abartmam ama temiz ve özenli olmaya gayret ederim. 
0 oy
(1,336 puan) tarafından

Dikkat ederim ama o bana hiç gerek yok seni her halinle çok seviyorum der :angel:

0 oy
(4,297 puan) tarafından
Pijama eşofman üzerimde ne varsa onunla karşılarım ikimizde dert etmeyiz böyle şeyleri

İlgili sorular

0 oy
23 cevap 744 göst.
13 Eylül 2023 Diğer kategorisinde gozdekaracaa (250 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 608 göst.
5 Mart 2023 Aile & Aşk kategorisinde Annelikguzel (1,632 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 231 göst.
15 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Kederlianne (688 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 831 göst.
9 Kasım 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,440,185 soru

23,676,188 cevap

309,905 kullanıcı

...