0 oy
394 göst.
Diğer kategorisinde (270 puan) tarafından
Kızlar iki yaşına gircek bebeğim hayırlısıyla memeyi biraktirmayi düşünüyorum iki hafta civarı var yaşına yani uzuluyorum sanki hep emcekmis gibi hissiyat vardı değişik duygular içerisindeyim nasıl bıraktirsam kolay olur yemek felan yemez oldu zaten sürekli memede fikirlerinizi bekliyorum 

10 Cevaplar

0 oy
tarafından
Yani ben birden kesmiştim canım tam 2 yaşına girmişti bir kaç gün bende ağladım o ağlayınca gelip geçti ☺ o duygular çok kötü inanki ama sen kararlı ol onu oyala sürekli eline bir şeyler ver havalar güzel parka falan çıkar çabucak unutur Allahin izniyle 
(270 puan) tarafından
Evet zaten aglak bu aralar ya kesersem daha çok uzulcek diye üzülüyorum bende
-Reklam-
0 oy
tarafından
Gözümde canlanır koskoca mazi bende öyleydim sanki aramızda kalan son bi bağ vardı o da emzirmekti bırakınca o da kopacak gibi hissetmiştim ilk gün çok ağladım hatta ama sonra alıştık ikimizde şükür çok zorlamadi bizi önce kendini hazırla derdim ama sen hıc bi zaman hazır olmayacaksın 
(270 puan) tarafından
Evet aynı duygular canım ben aslında iki yaşa kadar demiştim zaten normali o yoksa hiç bırakılmaz gibi de işte nasıl olacak
tarafından
Bi anda kesin karar verip asla geri donmeyeceksin vazgectigin anda bitti bi daha biraktiramazsin
0 oy
(16,381 puan) tarafından

27 aylık oğlum güya bugün kesecektim memeden yine memeyle uyuttum 4 saattir vermiyordum öyle istiyor ki emerken sanki bebek hali gibi hızlı hızlı emdi :(

(270 puan) tarafından
Evet bazen bizimkide uyuyor memede birakicakken hemen hızlı hızlı emiyor yavrum
0 oy
(461 puan) tarafından
Bu soruyu sormak için giren ben :(   benim kızımda 22.ayına girecek bende bırakmak istiyorum ama bir yandan da istemiyorum Başka türlü de uyumayı bilmiyor zaten nasıl olucak bilmiyorum
(270 puan) tarafından
Bizimkide öyle memeyle uyur işte insan kiyamiyor da
0 oy
(570 puan) tarafından
Benim kızım da 16 aylik gelen giden diyor sonbaharda  sütten bırak şimdi yazdır hasta olur diyorllar annmmler zati kizim daha küçük emmesinj halen istiyorum. 
(270 puan) tarafından
Sen daha emzir canım
0 oy
(75 puan) tarafından
Bırakmaya karar verdiğinde sakın vazgeçme kiyamayip öyle çok zor oluyormus. Allah yardımcın olsun ben 2 ay oldu ayıralı duygusal olarak zor bı süreç 
(270 puan) tarafından
Ya iki yaşına kadar emredilmis ya yeter diyorum ama evet çok zor yaaa içim gidiyo üzülüyorum işte yemekte yemiyo belki artık yemeğe başlar nebiliyim değişik ya
0 oy
(4,435 puan) tarafından
Bizde de çocuktan çok ben hazır değildim bıraktırmaya çünkü bizim uzun Bi meme reddi dönemimiz olmuştu o zaman hep dua ederdim Allahım tekrar dönsün sürekli emzircem ne zaman istese vericem hiç şikayet etmeyeceğim gece gündüz yakama yapışsın yeterki dönsün diye ☺️☺️ iki yaşına girer girmez keserim dedim biraz kendimi ikna etme sürecim oldu üzerine ramazan başladı baktım zor oluyor artık anladığı için sürekli annecim sen artık büyüdün memede süt bitti dedim başlarda emzirme sayısını azalttım Bi sabah Bi aksam verdim sonra sadece gece uyurken verdim sonra bi sabah hiç vermedim gün içinde her sorduğunda ama büyüdün ya orda süt bitti hadi meyve yiyelim diye oyaladım derken derken bir kaç güne kendisi büyüdüm meme şüt yok demeye başladı şu an 28 aylık giyinirken falan beni görürse direk  gülerek anne meme şüt bitti ömüş büyüdü diyor ☺️❤️
0 oy
(26,471 puan) tarafından
2 yaşından iki ay geçmişti bıraktık bence annenin hazır olması daha önemli 
0 oy
tarafından
Memeye yara bandı tak uf oldu de bir daha yüzüne bakmıyor :d1 gunde bıraktı oglum aşırı bagımlıydı oda
0 oy
(74 puan) tarafından
Kızım şuan 20 aylık tam 18 aylıktı bırakırdım çünkü aşırı iştahsız bir kızım vardı ilk bir hafta baya zorlandık hem kızım aşırı bağımlıydı gece defalarca emmek için kalkardı bende vicdan olarak etkilendim ama anladım ki memeyi kesince tüm yorgunluk kalktı üstümden inan ki uykusu da düzene girdi şimdi en azından ağzı boş durmuyor sürekli birşeyler veriyorum eline bende rahatladım o da iyiki erkenden olmuş çünkü iki yaşını geçseydi aklı erdikce bırakması zor olacaktı emindim 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 450 göst.
27 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde Ayasa (1,312 puan) tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 1,438 göst.
7 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 520 göst.
10 Kasım 2021 Aile & Aşk kategorisinde Denizinizzz (59 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 608 göst.
16 Mayıs 2019 Aile & Aşk kategorisinde Eymen kuşum (7,159 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,493,312 soru

24,399,515 cevap

350,006 kullanıcı

...