0 oy
269 göst.
Aile kategorisinde (152 puan) tarafından
Oğlum bağırarak konuşuyor normal konuşurken de bağırıyor defalarca uyarıyoruz o kadar çok başım ağrıyor ki verimli olamıyorum oyun oynayamıyorum çok çaresiz hissediyorum bugün parkta da bağırıyor çocuklara oyun yaptığını sanarak herkes orda bağırma diye uyardığı halde devam ediyor bende çok sinirlendim hatta Bi çocuk başım şişti artık dedi çocuk tahammül edemedi ben ne yapıcam geçici şeyler mi bu 

8 Cevaplar

0 oy
(20,346 puan) tarafından
Benimkide öyle 4 bitti 5 e girrecek hem bağırır hem kimseyi konuşturmaz şuan ben merkezli ondan bence
(152 puan) tarafından
Aynen tamda böyle
(20,346 puan) tarafından
Mesela bugün annemle telefonda konuşuyoz canım sıkkın sürekli bişeyler anlatıyo fikri olmasada konuya katılıyo evet evet bencede diye fikir beyan ediyo kızdım bende :)
(152 puan) tarafından
Aynı ya çıldırıyorum bazen çenesi hiç durmuyor birde cevapsız kalmıyor asla daha sinir oluyorum bende kızıyorum
(20,346 puan) tarafından
İşimiz var bücürüklerle :))))
-Reklam-
0 oy
(1,716 puan) tarafından
Normal. Biz kulaklarında sorun mu var diye işitme testine bile sokmuştuk o yaşta sjsjs geçer diyemem çünkü şuan 7 yaşında hala aynı
(152 puan) tarafından
Bu galiba karakter meselesi bende eşimde sakin hareketli insanlar değiliz bu nerden çıktı ya hshshsha
0 oy
(2,071 puan) tarafından
Kulaklarında sorun olabilir bi muayene ettirmek lazım 
(152 puan) tarafından
Bide ona götürüyüm doğdu doğalı hastahaneye gidiyorum zaten çok ağlayan Bi bebekti niye ağlıyor diye hep giderdim şimdi çenesinden bağırmadan gidecem
0 oy
(3,192 puan) tarafından
Bir yeğenimin sesi gür normal konuştu mu sanki bağırıyor. Şu an 13 yaşında hala aynı canım 
0 oy
(3,118 puan) tarafından
Benim kızım da sürekli bağırarak konuşur hatta derim Ecem basım ağrıyor azıcık sessiz konuş diye ama yok normal konuşurken bile sesi hep yüksek 
0 oy
(2,046 puan) tarafından
Kullarına baktırın isterseniz 
0 oy
(8,028 puan) tarafından
Bazı insanların sesi yüksektir. Bağırma değildir o. Çocuğun da bence normali o. Konuşurken heyecanlanıyor da olabilir. Yeğenim aynı böyle çünkü. Hiç yadırgamıyorum ben zamanla düzelebilir belki. 

Onun haricinde park zaten çocukların bağırması, enerjilerini atması için var. Ne kadar bağırarak konuşursa konuşsun canını acıtmıyorsa başka çocukların kendi kendine stres etmene gerek yok. Bir de çocukların dili çok acımasız. Akıllarına ne geldiyse dillerine de o geliyor hemen söylüyorlar. Üzülme yani bu duruma da
0 oy
(28,953 puan) tarafından

O bağırınca sen sessiz konuş mesela normal ses tonundan bile alçak konuş gözlerine bakarak bak oğlum ben nasıl sessiz konuşuyorum kızımda ise yaramıştı:)

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 2,399 göst.
0 oy
0 cevap 66 göst.
28 Nisan 2022 Aile kategorisinde izmoce (6 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 231 göst.
22 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Hatice061987 (1,702 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 226 göst.
8 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Emel12 (1,585 puan) tarafından soruldu

407,218 soru

12,223,135 cevap

36,820 kullanıcı

...