0 oy
78 göst.
Aile kategorisinde (2,203 puan) tarafından
Kızlar amacım tuvalet eğitimi değil pişik azalması için bez takmadım gün içinde ilk başlarda atleti kaldırıp çişini yaptı 

Görmediğim zaman gösterdi orada cisi olsugunu bu arada konuşamıyor baba mama meme sadece 

Kakasi geldiği zaman ağlıyor o zaman anlıyorum kısa kısa tuvalete gidiyoruz 

Oyuncağını yere atıp ya da kumandayı piller düşünce pilleri ters bile olsa yerine takıyor 

Süpürgenin haznesini çıkarıp takıyor 

Mesela evin kapısı açık kapının önünde bekler beni dışarıya adım atmaz gel dediğim zaman gelir 

Şimdi diyeceksiniz neden anlattın bunu bizene geçenlerde otizm olabilir mi diye post açmıştım bazen kendimden utanıyorum ondan şüphe duyduğum için dil konusunda geriyiz genetik diye düşünüyorum onu da eşimin taraf birde benim baba tarafından kişiler geç konuşmuş bunlar ile bağlantılı olabilir mi sizce 

2 Cevaplar

0 oy
(432 puan) tarafından
Valla kızım 21 22 aylık olana kadar sayılı kelimeleri vardı cümle kuramıyordu. Yani şöyle anne gel direk demiyordu anne diyordu 1 2 saniye bekleyip gel derdi. Ama 2 yaş dogum gününden sonra bir açıldı şu an 32 aylık hiç susmuyor her lafın içinde. Biz koltukta babası ile birşey konuşalım o yerde oyun oynarken bile lafa karışıyor kaynana gibi ahahaha.. Demem o ki acele etme eğer tek korkun konuşma ise bu normal. Ama otizmden süphelendiğin başka bulgular varsa birşey diyemem
(2,203 puan) tarafından
Yok olduğu zaman 4 ayrı doktora gittik hepsinin de ortak düşüncesi böyle bir şey yok otizm falan değil oldu ** dil konusunu sürekli duyuyorum çevremde
-Reklam-
0 oy
(253 puan) tarafından
Benim de kızım 18 aylık cümle tam kuramıyor ama söylediğim kelimeleri söylüyor tekrar ediyor tuvalet konusunda da erken diyorlar benim de kızım biraz meyilli yapınca tutuyor orasını bilmem ki erken mi doktora muayene gidicez yarın onu da sorcam tuvalet eğitimini 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 224 göst.
1 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 579 göst.
2 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 201 göst.
14 Mart 2023 Diğer kategorisinde Bebeklerinin annesi (75 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 467 göst.
13 Eylül 2020 Diğer kategorisinde ❤️❤️Mrvnr❤️❤️ (14,488 puan) tarafından soruldu

405,958 soru

12,168,276 cevap

36,632 kullanıcı

...