0 oy
196 göst.
Diğer kategorisinde (3,072 puan) tarafından
7 buçuk yıldır aynı evde sobalı evde oturuyorm Allah var çok çok istiyorum çıkmayi burnundan geliyor kış mevsimi ev sahibide çık diye 3 aydan önce söyledi dünde aradı yaklsaik 15 gune kira kontrati bitiyor yenilemiycez ona göre ev bulun dedi ama ilçede olunca evde sorun bulduklarimiz da hemn koraya verilmiş çok vicdansız ev sahipleri var ilcedeyiz ya 9 bin 10 bin kira mi olur doğal gazı çeken iki boya atan 10 bine veriyorlar yazık günah ya eşim işten çıkarıldı 2 çocuk kimsenin umrunda değil ev sahibimin ihtiyacı da yok her yerde 2 kat lüks evi var bnm alt boş olmasına rağmen kiraya vermdi yazık günah ya millete 

7 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Canım ben 4 yıldır evliyim çıkacağım 6. Ev nereyi tutsak evi sattı eşyalarım hep zay oldu düzen kuramadım bir türlü kendime şuan ki evimde satti 15 gün sürem var ve ev bulamıyoruz olanlarda 15 17 bin en kötü evler Rabbim merhametliye denk getirsin Allah yatdimcimiz olsun inşallah her şey yol alır 
(119 puan) tarafından
Aynı bizimde gittiginiz evin kısmeti açılıyor bizden önce yüzüne bakan yok bizden sonra kıyamete biniyor ev kısmeti açılıyor evin
-Reklam-
+1 oy
(2,213 puan) tarafından
Bizde öyle 4 senedir kiracı yüz bir ayımız kalmış sesleri gelmesin diye önceden çıkacağız varimizi yogumuzu verdik bir ev aldık darısı sizin başınıza
(3,072 puan) tarafından
Amin inşallah
+1 oy
(5,703 puan) tarafından
Allah yar ve yardımcınız olsun en kısa zamanda Rabb'im sizede ev nasip etsin inşallah.
(3,072 puan) tarafından
Amin amin
+1 oy
tarafından
6 yıllık evliliğim de 7. Evimdeyim artık ne yapıp edip ev almayı düşünüyorum ama rabbim öyle bı yer nasip ettiki hem kiram iyi hem ev sahibim hemde evim çok güzel ağlaya ağlaya az ev taşımadim rabbim yardımcınız olsun 
tarafından
Ayy bizde ne yapıp edip ev alacağız inşallah.
Kaç yıldır kiradayız, hiç ev değiştirmedim k. Ev sahibimiz iyi ama en başından beri kendi evimiz olsun istiyorum. Çünkü çıkın denildiği an hem ev araması zor hem de yeni kiracı olarak kira bedeli yüksek oluyor.  Taşınma masrafı oluyor, psikolojik olarak mekan değiştirmek zor oluyor. Kaç yıldır çocuğu bile erteledim. Çünkü maddi açıdan belli bir seviyeye yükselmeden ev almak çok zor. Çevremde çoğu kişi aileden kalan ev ile oturuyor.
+1 oy
(1,429 puan) tarafından
Onların nefesini koreltsin Rabbım duymazlar valls billahi Rabbım yardımcın olsun Eyüp peygamber sabrı versin sizlere
+1 oy
(1,840 puan) tarafından
Sorma valla bizde 4 yıldır oturuyoruz bu evde ev sahibi sattı 6 ay sonra çıkacağız şimdiden ev araştırıyorum 20 bini gözden çıkardık valla . Şuan 5 bin kiramiz . Bu ay 5 oldu ondan önce 1500 du . İçim gidiyor valla 20leri 15 leri görünce çok fazla arttı kiralar
tarafından
Çok arttı çok. Kenar mahallede bile 14-15 bin TL..
(3,072 puan) tarafından
İlçe köy gbi yer en kötüsü 7 8 den başlıyor ev bulsak neyse.ne hikmetse bulduklarimiz da.hep kiralanmış ama boş ev
0 oy
(2,588 puan) tarafından
Eskiden ev sahipleri ilave gelir getirsin diye kira ya verirdi şimdi kazanç kapısı olarak görüyor emekli maaşı 10 bin asgari ücret 18 evler 15 den başliyor  annemde kirada oturuyor üç yıl önce taşıdık üç yıldır ev sahibi iki ayda bir arayıp rahatsız ediyor önceden bu evde biz oturmuştuk o zaman çok iyiydi ben ev alıp çıkıp o ara annem de ev arayınca burayı tuttuk kiralar uçunca ev  sahibi de uçtu başka evleri var karı koca öğretmenler  ama aç gözlü ler
tarafından
Ah be arkadaşım. Ev sahibi asgari ücrete bakmaz ki. Karı koca çalışsın der. Ya da üst düzey kazanan bir çift girsin ister. Emekli maaşı gerçekten çok düşük. İnanın gençlikte çalışıp çabalayıp bir şekilde ev almak lazım. Yoksa yaşlanınca işten kesiliyorsun, gelirin azalıyor vs hepten zor. İyi kötü bir göz odan bile olsa bir şekilde yaşarsın. Vallahi yaşlılığı düşünerek şimdiden ev almak için uğraşıyoruz.
(2,588 puan) tarafından
Eşimde benim ısrarımla ev aldı çok büyük borca girdik aldık neredeyse ikimizin kazancının tamamını eve ödüyorduk son iki taksit kaldı şükür şimdide iyiki seni dinlemişim diyor Rabbim herkesin kendine versin inşallah
(3,072 puan) tarafından
Benm ev sahibide 4+1 evde oturuyor.kendi evi baya havalı bir ev ,merkezde dairesi var köyde 2 kat evi bide bnm oturduğum 2 kat li.evi var alt katın boş inan komurle isitamiyorm

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 242 göst.
21 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Ececomez61 (367 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 168 göst.
19 Ekim 2024 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 407 göst.
12 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Elif ayca (2,194 puan) tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 669 göst.
25 Temmuz 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Huzur91 (3,286 puan) tarafından soruldu

405,941 soru

12,167,828 cevap

36,631 kullanıcı

...