0 oy
166 göst.
Tatil-Seyehat kategorisinde (319 puan) tarafından
Merhaba, ağustosun son haftası antalyaya tatil planımız var. Hava sıcaklığı nasıl oluyor? 3 yaşında oğlum var gideceğim yeri ona göre ayarlamak istiyorum

10 Cevaplar

0 oy
(634 puan) tarafından
Gündüzleri yine sıcaktır ama akşamları serinlik olabilir canım. İnce hırka al yanına sen 
(319 puan) tarafından
Aşırı sıcak olur mu? Hiç gitmedim anlatanlar gözümü korkutuyor. Artık mevsimlerde değişti
(634 puan) tarafından
Yani ağustos sonuna denk geliyor ama bilemedim kuzum ben Adana da yaşadığım için başka biyer bana daha sıcak gelmiyor :) Antalya da halam var bende gittim geçen sene orası da Adana’yı aratmıyor ne yalan söyleyim aşırı olmaz ama sıcak olur. Akşam da eser hava
-Reklam-
0 oy
(291 puan) tarafından
Biz 15-20 Haziran arası gittik Antalya Serik'e tatile yanıyordu. Ağustos da daha sıcak olur bence
(319 puan) tarafından
Ağustos sonu nasıl olur acaba. Aşırı derecede sıcakta yapamam
(634 puan) tarafından
Eylüle geçmeden önceki hafta bence o kadar sıcak olmaz kızlar ya hatta akşamları güzel bir serinliği olur
(291 puan) tarafından
Gündüz çok sıcaktı, geceleri şort atlet yattik. Akşamları da dışarıya şortlarla çıkardık çocuğu sıcaktı ama ben yanıma uzun kısa her şeyi aldım ne olur ne olmaz diye hırka filan da aldım ama hiç kullanmadım çocuk için..sende al bence ne olur ne olmaz da yine de çok sıcak olacağını düşünüyorum
0 oy
(2,448 puan) tarafından
Antalya bilmem ama geçen sene Ağustosun son haftası mersine gittik orası bile cok sıcaktı 
0 oy
(5,327 puan) tarafından
Biz İzmir'deyiz. Agustos ayi baya sıcak oluyo. Antalya daha sıcaktir.
0 oy
(1,426 puan) tarafından
Bura gece gündüz kasıma kadar sıcak ben burda yaşıyorum 
0 oy
(1,716 puan) tarafından
Bir dönem Antalyada yaşadım Antalya bu mevsimde çok sıcak olur. İç Anadoludan gidecekseniz size hissedilir sıcaklık daha yüksek gelir. 
0 oy
(18,903 puan) tarafından
Çok sıcak oluyor. Güneş kremini şapkasını al muhakkak.
0 oy
(503 puan) tarafından
Ağustos sıcakları bı başka sicaktir fon makinesi gibi eser bazen nefes alamazsın aksamlarida öyle aman aman serin olmaz burda ekime kadar denize giriliyor nerdeyse 

Ama ağustosun son haftası bı tık akşam belki serin olabilir serin dediğim hırka giyecej gibi değil ohh ne mis gibi esiyor detip gene kisakolluyla dolasirsiniz bencee 

Gündüz sivaklarimiz gölgede 40 lari bulduğu oluyor güneşte 47 48 gördük daha Haziran ayinda 

Ama şuan bı tık daha iyi 30 Lara düştü 

Şapka güneş kremii deodarant güneş gozlugu özellikle unutulmmaasi gerekn şeyler özellikle çocuğa güneş kremi gozluk ve şapka 
0 oy
(1,461 puan) tarafından
Haziran temmuz agustos ayni sayilir
0 oy
(1,973 puan) tarafından
Ağustosda çok sıcak olur. Gündüz de gece de.

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 202 göst.
15 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Ketum (447 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 129 göst.
6 Şubat 2024 Tatil-Seyehat kategorisinde Anneyimbennnn (438 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 66 göst.
30 Temmuz 2023 Tatil-Seyehat kategorisinde Maviş annesi (111 puan) tarafından soruldu
0 oy
34 cevap 984 göst.
14 Haziran 2022 Aile kategorisinde Sarakurak (1,199 puan) tarafından soruldu

405,892 soru

12,165,227 cevap

36,621 kullanıcı

...