0 oy
175 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (144 puan) tarafından
Kızlar bebeğim bugun 3 aylık oldu kontrole götürdüm 5 kilo olmuş bu ay sadece 400 gram almis ebe az aldı doktora bi götür dedi bi de sadece mama kullanıyoruz. Sma kullanıyorum 2 saatte bi 90 ml içiyor gün boyu toplam 8 defa mama veriyorum acaba mamayi değiştirsem fayda eder mi ki? Hangi mamayi önerirsiniz kilo alımı için. Bi kac kisi bebelac mamdan bahsediyor kilo aldırıyor diye kullanan anneler memnun musunuz 

18 Cevaplar

0 oy
(1,307 puan) tarafından
Mamadan şikayetçi değilsen hiç riske girip değiştirme canım değişim sürecinde ishal olur, kabız olur bir sürü problem.Ebeler zaten ya kilolu diyorlar yada zayıf başka bildikleri bişey yok.
-Reklam-
0 oy
(565 puan) tarafından
Kişiden kişiye değişir ben bebelac aldım oğlum kilo almadı ama aptamil baya aldırmıştı 
0 oy
(3,517 puan) tarafından
Benim küçük kıza ısırıyorum ama kilosu aynı canım 
0 oy
tarafından
3 aylık bebek sadece 90 cl içmez cnm 120ye çıkartmayı denedin mi hiç ben doğduğundan beri sma kullanıyorum hem kilo alımı iyi hemde oğlum çok sevdi mama değiştirmek yerine cl arttirmayi dene ve kilosu bebeğinin gayette yerinde o ebe sacmalamasin ayda 400 gr anormal değil gayette normal kabul edilir
0 oy
(1,881 puan) tarafından
Sanırım bizde farketti bende önce sma kullandım sonra bebelac gold faarketti kilosu
0 oy
tarafından
9 aylık ilk aydan itibaren kullanıyorum çok verip şişirmek istemiyordum  hatta 6-7 ayda 90 ml veriyodum ama doyduğunu anlıyordum. Gelişimi şükür hep iyiydi dr sordum az değil mi artırmalı mıyım diye yetiyor demek ki gerek yok diyodu yani büyük ölçüde bebeğinle alakalı ama mamadan da memnunuz
0 oy
tarafından
Ben çocuklarımda hep Bebelac kullandım şuan bütçemiz yetmediği için 6 aydan sonra verilen hero baby sütlü meyveli sekiz tahıllı veriyorum
0 oy
(149 puan) tarafından
Sma  zaten en iyi mamalardan ben kızıma vermiştim çok kilo yapiyordu kızım şuan 7 yaşında 

Kızımla aynı yaşta kuzeni var ona bebelac verdiler kiz o zamanlar zayıftı 

Bebelac seker katkılı diye biliyorum Anne sütüne en yakın değil 

Oglum 15 gunluk arada mama veriyorum aptamil almıştık hastanede Süt gelmezse kullanırız diye öyle günde bir iki 30 ml veriyorum 

Çocuklar genetik yatkınlık gosterur yaninanne baba iriyse hızlı gelişir değilse yavaş 
0 oy
(11,486 puan) tarafından
Bebelactan aptamile geçmiştim kilo farkı baya olmuştu hala aptamil kullanıyorum ama yürümeye başlayınca attı kiloları haliyle.
0 oy
(501 puan) tarafından

Zayıf ya da kilolu olmasına takılmayın önemli olan bence sağlıklı olması ama içiniz rahat etsin istiyorsanız doktora götürün başka bir mama deneyin. 

Ben kızım ilk doğduğunda SMA ve Aptamil kullandım ikisini de beğenmedi vücuduna yaramadı şimdi bebivita kullanıyoruz gayet de güzel 
0 oy
(2,317 puan) tarafından
Arkadaşimın çocuğundan oldu aptamil başladılsr çocuk kilo almamış sonra bebelac geçmiş doktor tavsiyesiyle şimdi Maşallah ı var 
0 oy
(8,759 puan) tarafından
Bebelac kulanıyom ek olarak şuan bida emiyo almış kilo dedi ebe
0 oy
(5,292 puan) tarafından
kızım  aptamil  kullanıyordum  kilo alımı iyiydi sonra imu içmeyi  bıraktı  bebelac  gold  kullanıyorum kilo  aldırmıyor 
0 oy
(2,832 puan) tarafından
2 ogluma bebelac gold kullandkm cok guzeldi
0 oy
(2,569 puan) tarafından
Bu bebegin bunyesine bagli canm baskasinin bebegine kilo aldiran seninkinede aldircak diye bisj degil.ama benm bebegime mesela sma hic yaramadi 2ay kullandik o 2ayda resmen 1gram bile almadi bebelc kullandm cok guzel kilo aldirdi valla ama senin bebegnde nasil olur onu deneyip gormen lazim
0 oy
(1,121 puan) tarafından
Merhabalar benim bebeğim 3.400 kilo doğdu anne sütüm yetersiz kaldı 2 aylıkken 4-5 kilo olması gerekirken doğum kilosuun altına düştü mama tavsiyesi ile Bebelac kullanmaya başladım memnun kaldım çabuk toparladı sonra bu mamaya gelen son zamlardan dolayı sıkışık dönemde BİM'in markasını kullandım ama kilo almama sorunu yaşadım zaten anne sütü olmadığı için geriden geliyordu hemen Bebelac kullnamaya geri döndüm ek gıda ile birlikte yine iyi geldiğini gözlemliyorum ben memnunum 
0 oy
(706 puan) tarafından
Aptamil kesinlikle tavsiye ederim hiç geri kalmadı çocuğum kilo konusunda tok tutuyor hâlâ devam ediyoruz 1 buçuk yasinda
(144 puan) tarafından
Normal aptamil mi yoksa o proseye olandan mı
(706 puan) tarafından
Normal canım oğlum çok seviyo normal süte de gecesim yok acikcasi
0 oy
(2,948 puan) tarafından
Mamanın olcegini arttır mamayı degistirme önce öyle dene sonra bı daha düşünürsün 2 saatte 100 vermeye basla. Ben Aptamil sora hipp combiotic sora Bebelac gold kullanmaya başladım 10 ayligiz biz.

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 436 göst.
23 Haziran 2020 Diğer kategorisinde SL (1,151 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 112 göst.
31 Ağustos 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde tazeAnneee (775 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 90 göst.
26 Mart 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde denizanne (514 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 144 göst.
16 Aralık 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde simgeozkn (1,006 puan) tarafından soruldu

409,790 soru

12,319,917 cevap

38,931 kullanıcı

Kategoriler

...