0 oy
207 göst.
Diğer kategorisinde (2,264 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

bu konuda mütevazı olamam birincilik bende:( ya makinayı bosaltmadan önce Bismillah inşallah bu sefer dikkatli olacağım deyip başlıyorum ama yok her seferinde bişey kırıp bi yerimi kesiyorum.. bu sefer rekor kırdım 2 bardak bir kase :((  kızım ağlamaya başladı yetişeyim derken..

image

8 Cevaplar

0 oy
(510 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım sağlık olsun l.

nasıl kırdın ? Bende sürekli değil ama arada kırıyorum
(510 puan) tarafından
Kızının yanına al canm. Çocuklar ağlayınca insan diyor isim bitsin gideyim öyle oluyor.
Benim üç tane kızım var en büyük kızım bayramın 4. Günü altın yüzüğümu alıp camdan aşağı atmış. Bulamadım çalındı yüzüğüm.
Diyor anne tablet al bana dedim yüzüğümu atmasaydin bozdurup sana alırdim. Şimdi ortada hiçbir şey bırakamıyorum.
(2,264 puan) tarafından
ayy oda kötü olmuş canım ya sağlık olsun:( benmki daha 9 aylık ama sürekli kucakta olmak istiyor
(510 puan) tarafından
Aynen öyle canım. Allah bağışlasın emekleme dönemi zor yürüdüğünde daha rahat edersin . İlk herşeyi çok merak eder.  Merakı geçince rahat edersin.
Benimde üç tane kızım var. Ağustosta Biri 5.5 olacak diğeri 4 olacak en küçüğüm 6 aylık olacak. Ruhen bedenen çok yoruluyorum
(2,264 puan) tarafından
ay senin işin de sor canım ya ben bir  tane ile zorlanıyorsam seni hiç düşünemiyorum
(510 puan) tarafından
İlk çocuklar zor oluyor. Ondan sonrakiler olunca kendine zamanın kalmıyor ne uyku ne yemek hiçbir düzenin olmuyor. Bu sene okula da başlayacak bakalım ne yapacam.
Yardım eden olmayinca çok zor gerçekten
-Reklam-
0 oy
(680 puan) tarafından

Ben özellikle çok dikkatliyimdir, ama eşim çok kırar, kaç gün üst üste kırdı tabak, bardak en son borcamın kenarı kırıldı şimdilik durakladı, üstelik bardak takımlarını yeni çıkarmıştım şimdi sınırlı sayıda kaldı :)

(2,264 puan) tarafından
ay bizde sakar olan benim:)  2 buçuk yıllık evliyiz toplasan eşim 2 bardak kırmıştır, ben sayısız :)
0 oy
(93 puan) tarafından
Çok hızlı mı çıkarıyorsun acaba
(2,264 puan) tarafından
kızım hiç durmuyor sürekli kucakta olmak ister bi anda uyandı ağlamaya başladı bende hemen bitireyim diye oldu
0 oy
(2,938 puan) tarafından
Kimse benden daha sakar olamaz:D eşim diyor evi yikmadigina çok şükür en basiti bikac parça et getirdik kurbandan dolabın ayarını yukselteyim derken düşürmüşum etlerde sorun yokda kan akmis birden şoklamayinca arkasında dolabın tabağı varmış Allah günah yazmasın da ev kaç gündür fare ölmüş gibi kokuyor :D çokda temizledim ama bir türlü gecmedi 
(2,264 puan) tarafından
ahaa çok şükür, tek ben değilmişim:) bende geçen dolaptan meyve çıkarayım derken limonata olduğu sürahiyi düşürdüm kırıldı tabi ,her yer limonata oldu Allah'tan limonata kötü kokmuyor:))
(2,938 puan) tarafından
Ben kirilani saymıyorum koca bir borcam tatlı yaptım tek çatal almadan dolap açıldı yere düştü hem tatlı gitti hem borcam :D
(2,264 puan) tarafından
hshshs tamam birinciliği sen kaptin valla
0 oy
(3,553 puan) tarafından
Dalgın olduğum zamanlar illaki bsyler kırılıyor 
(2,264 puan) tarafından
bende dikkatli davranacağım dediğim halde oluyor valla
0 oy
(2,733 puan) tarafından
Bende geçenlerde tencereye alayım dedim tencere elimden kaydı 4 pasta tabağını birden kırdım. Set bozuldu 2 tane kaldı elimde.
(2,264 puan) tarafından
ayy oda kötü olmuş yaa
(2,733 puan) tarafından
Sorma ya. Birden şoka uğradım elimle tutmaya çalıştım refleksle ama kafama geliyordu ben de geri çekildim. Kırılsın nazardır dedim :)
(2,264 puan) tarafından
ay kafana falan gelmesin de :)) bende kırıp kırıp oyle diyorum hshsh
0 oy
(441 puan) tarafından
Geçmiş olsun... 

Ben kocaman çaydanlığı devirdim yetmedi tepside 20 tane çay bardağına Çay kaşığını çay tabağını devirdim gitti :)
(2,264 puan) tarafından
hhhshd kız beni geçtin sanki
(441 puan) tarafından
Bilmem olabilir belki de
0 oy
(5,751 puan) tarafından

Geçmiş olsun ben 10 senedir geçen ilk kez bir çay bardağı kırdım :)

(2,264 puan) tarafından
maşallah maşallah

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 271 göst.
0 oy
0 cevap 73 göst.
23 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Gulannnnn (300 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 348 göst.
25 Ocak 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Gulannnnn (300 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 150 göst.
31 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Alel (342 puan) tarafından soruldu

408,402 soru

12,269,962 cevap

37,571 kullanıcı

Kategoriler

...