0 oy
439 göst.
Diğer kategorisinde (665 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

image

Bugün de fenomen adı altında Tiktokerlerden utandık. İnsan olupta insan olmayı beceremeyen bir devirde yaşıyoruz! Çünkü; insan olmak Ahlaklı bir yaşam ister. Çocukluğumdan utandım bu nasıl bir sapkınlık aklım almıyor, bir de ifadesinde kendini savunmuş biz ailede birbirimizi öperek, koklayarak, yalayarak birbirimizi seviyoruz. Demek ki bu ilk değil çocuk artık bunu normal olarak görüyor. Gerçekten iğrenç ya para uğruna yapmadıkları rezillik kalmıyor.

9 Cevaplar

+1 oy
(629 puan) tarafından
Ayy bu sabah eşim gösterdi midem bulandı sapık resmen Allah ıslah etsin inşallah. 
(665 puan) tarafından
Amin canım inşallah.
-Reklam-
+1 oy
(895 puan) tarafından
Bu videoyu izlemedim ama çocukların opulmesine , başının,  sirtinin okşanmasina çok gıcık oluyorum. Birinci derece aile hariç (anne , baba , kardeşler). Hele ki teyzendir,  amcandır öpsün,  sende onu öp diyen ebeveynlerden nefret ediyorum. Ne gereği var cocuk öpülmeden de , dokunulmadan da sevilebilir. 
(11,102 puan) tarafından
bu kız kuzenini dudağından öpüyor  :/ çocuk da 5g6 yaşlarında
(665 puan) tarafından
Kesinlikle çok haklısın yazdıklarında, çocuklar çok masum ya bazı aileler çocuklarını elin de kukla gibi kullanıyor, Allah'ım tüm çocukların yardımcısı olsun inşallah.
(895 puan) tarafından
Evet evet biliyorum videonun içeriğini fakat izlemedim. Kadını gözaltına almışlar diye açıklama yapıldı. Demek ki serbest bırakılmış ki bu yazıyı yazmış.
(895 puan) tarafından
Evet canım gönül isterdi ki çocuklar böyle büyütülmesin ama çevre çok kötü. Hatta kendi çocuğum doğarsa inşallah onun yanında eşimle dudaktan öpüşmeyi veya buna benzer hareketler yapmayı düşünmüyorum. Evet , samimi bir ortamda büyüsün tabi. Sarılmak,  yanaktan öpmek gibi ama ilerisini zamanından önce görmemeli. Çünkü çocuk anne babam da yapıyor demek ki iyi bir şey diye düşünüp meyillenebilir veya taciz amaçlı yaklaşana sessiz kalabilir. Bana göre onlarca susan çocuk bu yüzden susuyor.
+1 oy
tarafından
Konu nedir???
(665 puan) tarafından
@Alaska Kesinlikle öyle
(11,102 puan) tarafından
istismarın alası aynen, insan çocuk sever de böyle değil yani, kızımı öperken korkuyorum ben yanlış yapmıyorumdur inşallah diye.
tarafından
En erken hatıramı anneme anlattım orada 2.5 yaşındaymışım, 7-8 yaşındayken afedersiniz cinsellik dahil her konuyu biliyordum kimse anlatmamasına rağmen... Ve 26 yaşındayım, 26 yaşındaki benle 7 yaşındaki ben arasında tecrübe hariç hiçbir fark yok.
O çocuk bunları santimi santimine hatırlayacak...
(11,102 puan) tarafından
hatırlar tabii ki normal sayacak sonra okulda arkadaşlarını bu şekilde öpecek kimi kız utanacak söylemeyecek belki de o da zarar görecek. üstelik büyüdüğünde daha kötü şeyler bile yapabilir
tarafından
Çocuk resmen sevgi adı altında istismar edilmeyi öğrendi. Yarın bir gün sevgi vermek isteyince sevgi adı altında istismar edecek haberi yok kimsenin... Allah yardımcımız olsun
+1 oy
(11,102 puan) tarafından
gördüm dün ya sinir bozucu 
(665 puan) tarafından
Çok ya üzüldüm çocuğa öyle bir aile de yetişeceği için üstelikte ailesi de yanındaymış.
(11,102 puan) tarafından
burda da okuyoruz kaynanam çocuğumun pipisini öpüyor onunla oynuyor diye. bunlar bu tarz şeyler için ne var ne olacak sanki kafasında olan tipler maalesef ve sayıları çok fazla. sonra erkekler niye sapık oluyor
(665 puan) tarafından
Bu zihniyet böyle devam ederse vay ülkemin haline ne kadar kötü olmuş bu insanlar :(
+1 oy
(3,874 puan) tarafından
Yalana yalana öpülen okul yaşına gelmemiş bi erkek çocuk gördüm ben de dün o mu? O nasıl sevme şekli ya. Hiç düzgün anlaşılacak bi yeri yok. Bi de paylaşmış. 
(665 puan) tarafından
İyi ki paylaşmışta tutuklanmasına sebep oldu. Çok özür dileyerek yazıyorum resmen çocukta kendini rahatlatmaya çalışıyor gibi.
+1 oy
(356 puan) tarafından

Valla o videoları tiwettırda paylaşmışlar bi kaç tanesine denk geldim hiçte masum bir öpme değil çocuğu öpünce kadının öyle bir yalanışı var zannedersin şey yalıyo tövbe estağfurullah miğdem kaldırmadı ailesinin önünde oluyomuş bide biri benim çocuğumu o şekilde öpecek yeminle öldürürüm onu ailede de bir problem var demekki kesinlikle çocuk ellerinden alınmalı 

2 3 ay önce eşimin iş yaptığı adamlardan biriyle mecburi aynı ortama girdik ama adamdan hiç haz etmedim 2 buçuk yaşında kızım var adam kızımı sevdi eliyle yanağına dokundu makas alır gibi ses etmedim ama sonra adam kendi parmağını öpüp kızımın dudağına götürüyoduki adamın parmağını tutmamla çevirmem bir oldu zaten sakın bi daha kızıma dokunma kırarım o elini dedim ama adam tek kelime edemedi eğer art niyetle yapmamış olsaydı kendini savunurdu eşim görmedi aldım kızımı eşime kalk gidiyoruz çocuk altına yapmış dedim çıktık orda eşime demedim desem adamı öldürüldü ertesi gün eşimin ortağını aradım anlattım abi böyle böyle yaptı diye sakın eşine deme abim öldürür onu diyo demedim zaten ama bu adamıda sakın bi daha çevremize sokma dedim sonra gitmiş adamın yanına eşimin ortağı sen napıyon diye e ben kötü niyetli yapmadım şu elimin haline bak demiş parmağı şişmiş onu gösteriyomuş az bile yapmış demiş üstüne bi Tokat'ta o geçirmiş madem kötü bir şey yapmadın da o zaman niye sustun ...... diye o son görüşümüz oldu 
(665 puan) tarafından
Hem de hiç masum öpücük değil. Dediğin gibi ailesinin yanında yapıyor nasıl izin verirler böyle birşeye anlamıyorum. Çok özür dileyerek yazıyorum resmen çocukta kendini rahatlatmaya çalışıyor gibi öptürüyor. Bol bol dua edelim çocuk inşallah ellerinden alınır çocuk hiç sağlıklı bir ortam yok orda.
senin konuna gelince de iyi yapmışsın ellerine sağlık beter olsun pislik Allah cezasını versin inşallah. Adamın niyeti baştan belliymiş iyi ki tepki vermişsin o an Allah korusun bir dahakine yine aynı hareketi yapardı, ne isterler bu çocuklardan ya anlamıyorum, onlar masum ve korunmasız oldukları için için güçleri onlara yetiyor :(
(356 puan) tarafından
Valla aileyi bilsem yakınında olsam ben şikayet ederdim bu resmen taciz ve asla susmayacağız bir konu
(665 puan) tarafından
Tutuklanmış diye yazıyor ama ne kadarı doğru bilemem, girse bile kaç gün sonra çıkar.
+1 oy
tarafından

Gelin beni öpün deseydi dünya ***** çıkardı niye çocuğu alet etmiş ki:D

(665 puan) tarafından
Sıraya dizilirlerdi valla, gücü küçük çocuğa yetmiş suç biraz da ebeveynlerin de çünkü onlarda yanındaymış, nasıl izin verirler aklım almıyor.
tarafından
Onlarda onun gibi gevsektirde o yüzden ben bile öpmem bebelerimi dudağından bide resmen sapkınlık videoyu izledimde zevklice öpüyo
(665 puan) tarafından
Ağzına sağlık tam hissettiklerimi yazmışsın.
tarafından
Iste herkes insan olamıyor
+1 oy
tarafından
Biraz buna baktım da bu fenomen değil bildiğim tiktok o.ruspusu Allah in cezası pislik 
(665 puan) tarafından
Ben sosyal medya kullanmıyorum. Bana da ablam atmıştı, bunlar gibilerin den zaten ne bir fenomen ne bir halt olur.
+1 oy
(5,676 puan) tarafından
Allah kahretsin öyle insanlari o yüzden çocuklarıma küçükken hemen mahremiyet bölgelerini öğretiyorum. Artı kimseden birşey almamaları gerektiğini de.
(665 puan) tarafından
Çok iyi yapıyorsun, benimkiler de biri 2,5 biri 1,5 yaşında onları değiştirdiğim de ellerini attıkları gibi küçük bir tepki veriyorum o an yanlış olduğunu anlıyor ve daha elini sürmüyor. İnsanlık çok kötü bir hal aldı Allah'ım çocuklarımızın daima korusun inşallah :(

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 129 göst.
0 oy
3 cevap 123 göst.
30 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Gunes1997 (3,371 puan) tarafından soruldu
+2 oy
17 cevap 598 göst.
19 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Havin06 (2,493 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 253 göst.

403,975 soru