0 oy
492 göst.
Diğer kategorisinde (1,306 puan) tarafından

evcil h*ayvan olarak tavşan aldık bugün çok küçük değil çok büyük de değil <3daha önce besleyenler var mı öneriniz varsa alabilirim şimdilik kutuda yakın zamanda büyük bir kafes alacagız

29 Cevaplar

0 oy
(1,306 puan) tarafından

En İyi Cevap

2 günün akşamından bildiriyorumm iğrenç kokusu başladı eşim aldığıma pişman oldum dedi :sideways: bahçe evine yanına bir arkadaş daha almayı düşünüyorum orda bakacağım 

(391 puan) tarafından
Üstüme çok işedi
-Reklam-
+9 oy
tarafından

İğrenç kokuyor tek diyeceğim o :D

(5,236 puan) tarafından
Tam bu yorumu yapmak için gelmiştim vampirellam yapmış artımı verip gidiyorum :p
(2,030 puan) tarafından
Evet bende bunu yazacaktım
tarafından
Heveslerini alınca kesip yerler :D sjsjsj
0 oy
(16,895 puan) tarafından

Bekarken beslemistim kapalı bir bahçemiz vardı evin arka tarafında orda beslerdik açık pencere görse hemen içeri girerdi sağa sola tuvaletini yapardı. Ama çok sadıktı. Yabancı biri görse saldirirdi bize karşı çok uysaldi kucağımızda saatlerce hareketsiz şekilde bıraksak ayrılmazdi. Sonu hüsran ama nenemle dedem kesip yediler :'(

(70 puan) tarafından
Bu neneler dedeler de bı acayip benimde civcivlerim büyüdü diyip kesip arabasi çorbası yapmışlardı
(1,306 puan) tarafından
yazık olmuş :(
(2,072 puan) tarafından
Ayy sonunu hiç böyle beklemezdim
0 oy
(3,219 puan) tarafından
Avludan kaçmış gitmişti bizimki ama bu nasıl olur bilmiyorum. Bide çocukluk değil mi boynuna ip bağlamıştım kemirmis kaçmıştı 
(1,306 puan) tarafından
:) phetshopda kuşlar için bile tasma cikmis
0 oy
(9,332 puan) tarafından
Eşim kizim 2 yaşında iken almıştı balkona koyduk kutusunu acayip pis kokardı bir sabah baktım tüm kutu kan ayakları kan yaralandı sandım korktum meğerse adet olmus ben bunu öğrenince eşime dedim git birine ver arkadaşının oğluna verdi..birde ruh gibiydi sanki oyuncak hareket etmezdi asla koşma zıplama yoktu
tarafından
Adet olmuyorlar. Tükettikleri gıdaya bağlı kırmızı sarı turuncu renkte idrar yapabiliyorlar.
(9,332 puan) tarafından
Oluyorlar cnm biz sadece marul vermiştik bildiğin kandı kanı tanıyorum yanj
tarafından
Acaba bı sıkıntısı mi vardı kuzum ben böyle bişi bilmiodm tuhaf geldi
(9,332 puan) tarafından
Vala birşeyi yoktu gogila baktım adet oluyorlar diyordu tiksindim ver dedim istemem dedim
tarafından
Anladm iyi yaptın:))
0 oy
(1,777 puan) tarafından
Eşim getirmişti bahçede beslerdik mitfata olirfu yavrulari oldu tabi eşim gitti hep elledi anneleri küstü yavrularina bakmadı öldü bazilaroda eşim hep gidip baktığı için toprak çöktü altında kaldı öldü en son tavşanı kaçtı bahçe dışına çıktı çocuklar aldı gitti 

Yani çok elleme yavruları olduğu zmn ama eşimden acısı çıktı eşim öyle hastalandı ölüyordu resmen 

Yecek olarak eşim pazardan yeşillik falan getirip verirdi su kaba koyardı öyle 
(1,306 puan) tarafından
teşekkür ederim canım bizimki dışı bilmiyorum alır miyiz bir tane daha bakamayacak gibi olursak evde bahçeli evimiz var orada bakarız
0 oy
(1,030 puan) tarafından
Çok tatlılar ama büyüyünce bakımı zorlaşıyor. Sidikleri çok ağır kokuyor
(1,306 puan) tarafından
teşekkür ederim
0 oy
(1,375 puan) tarafından
Canım 8 tane vardı bizim evimiz Bahçeli tavşan evde beslenirse idrarı çok koku yapar birde bahçede de deşelemedik yer bırakmadı tünel açıyor resmen gündüz uyuyor gece genelde uyanık kalır bana göre ev içerisinde bakılacak bi ****** değil ama tercih sizin ben hepsini isteyen  birine verdim çok yeşillik verme ishal olur pres şeklinde mamaları var onlardan da al 
(1,306 puan) tarafından
teşekkür ederim canım bakamayacak gibi olursak bahçeli evimiz var oraya götürürüm olmazsa
0 oy
(1,375 puan) tarafından
Bi arkadaşın yazdığı gibi adet olurlar eğer çift bakarsan aynı yerde bakma çok çiftleşip acayip sıklıkla doğum yapar 
(1,306 puan) tarafından
teşekkür ederim şuan tek ilerde bilmiyorum alırmıyız
0 oy
(2,416 puan) tarafından
Eşim hediye olarak almıştı balkonda beslemiştik çok sevimli çok güzeller ama bakımı zor bana göre çok pis kokuyordu her atlayışında çişini yapıyordu hahshshz
(1,306 puan) tarafından
hshxdbxh kaç saattir daha bişey yapmadı bizimki
0 oy
(12,554 puan) tarafından
Leş gibi kokuya hazır ol bacı eve uygun değiller çok
(1,306 puan) tarafından
ay bakalım nasıl olacak
0 oy
(9,726 puan) tarafından

Evdr asla tavşan beslenmez 2 gún sabrederseniz çok bile:woot:

Ben bi kere arkadaşımın tavşanını eve getirmiştim hayvanın pislemediği yer kalmadı :)

(1,306 puan) tarafından
ay geldiğinden beri yapmadı araştırdım baya bir yer hazirlanirsa alışıp oraya yaparmış hep ne kadar doğru bilmiyorum ama :)
0 oy
(1,851 puan) tarafından
Evlendiğimde k.validemin vardı. Birlik gelmiştim ve hiç istemiyordum. Zamanla alıştım. Balkon onundu ve düzenli bir şekilde gidere yapardı tuvaletini. Yeni eğitimi vardı. Yem, yeşillik ve çikolata verirdik. Çikolatayı çok sverdi ,aslında iyi değil sanırım kör olma olasılığı var diyorlardı ama çocuk gibi duydumu poşet hışırtısı dibimizden ayrılmazdı. K.validem benim hakkımı ona verin derdi :))). 4-5 yaşında vefat etti. Gözümüzün önünde birden can çekişti şok olduk
(1,306 puan) tarafından
yaa :(
0 oy
(3,349 puan) tarafından
Ben bekarken evin içinde beslemiştik rex cinsi tavşan. Ama şu an havalar sıcak ya aşırı derecede kötü kokar evin artı kafesinden çıkardığın zaman perdelere falan asılı perdeleri yırtıyor. Kolay kolay eğitilen bir ha*yvan değil her yere büyük pisliğini yapıyor. Evin içinde düşünüyorsan eğer bakımı zor. Kokusu zaten ayrı bahsetmiyorum bile
(1,306 puan) tarafından
ya bilemiyorum bir zorluğu yok gibi 2 gün oldu daha :)) ama herkes çok kötü kokuyor yazmis
0 oy
(2,130 puan) tarafından
Çok kotü kokar o birde tavsanlar cok hareketli bahce gibi yeriniz olsa ancak o zaman iyi olur
(1,306 puan) tarafından
şimdilik sıkıntı yok ama bahçemiz var olmazsa oraya goturecegim
0 oy
(6,034 puan) tarafından
Ayy abim aklıma geldi üniversiteyken yanına gitmiştim anam eve bir girdim minik tavşan bize supriz yaptı ama çok kötü kokuyordu diye verdi başka birilerine 
(1,306 puan) tarafından
yaa bilmiyorum 2 gün oldu kötü koku yok henüz
0 oy
(5,665 puan) tarafından
Ayyyy inan çok pişman olursun evi o kadar batırıyor ki.
(1,306 puan) tarafından
:(( bilmiyorum 2 gün daha
0 oy
(3,056 puan) tarafından
Biz de almıştık Hollanda lop mu ne o cinsten 3 taneydi evde bakamadik kokuyor kafeste de olmuyor hareket istiyorlar bide yiyeceklerini yetişemiyorduk lahana marul aşırı yiyorlardı dışarda kümes yaptık yavrularilar bile ama kayboldular kaçtılar malesef
(1,306 puan) tarafından
ay kötü olmuş ya olmazsa bahçe evine götürürüm bende
(3,056 puan) tarafından
En kötüsü biri yerin altına yuva yapti doğurdu ama yavrualrini hiç göremedik diğer kötüsude bı tavsanda kümesin içine yapti yuvayı kedi yavruları götürdü annelerde kaçtı snra bulamadık bidaha baya özen ve güvenli bir ortam istiyor tavsan
0 oy
tarafından
Ay bütün koltukların arkadainda gezerdi koku yapıyor ama bilgin olsun 
(1,306 puan) tarafından
teşekkür ederim canım
0 oy
tarafından
Kötü kokuyor komşum almış bina önünde pis geliyor koku 
(1,306 puan) tarafından
teşekkür ederim

İlgili sorular

+1 oy