0 oy
632 göst.
Diğer kategorisinde (224 puan) tarafından
Meslea ben 2 çocuk bana yetermis hamdolsun rabbim kızda erkekte annesi olmayı tattırdı rabbim acılarını göstermesin herşeyileri tam olsun diye kendimi çok yipratiyorum bazen öyle oluyor ki diyorum benim 2den fazlasını çekecek maddi manevi ruh sağlığım el vermez diye öyle oldu bekarkende öyle bazıları gibi çocuk sevebiken biri değildim  :))

28 Cevaplar

0 oy
(3,623 puan) tarafından
Bunun çocuk sevmemekte alakası yokki herkesin kaldırma kapasitesi var benimde iki tane maddi manevi anca yetiyorum ama çocuklarıda çok seviyorum kardeşim 4 tane oğlu var iki numarayı doğurdu altı aylıkken ikizlere gebe kaldı üçüz bebek gibi büyüttü çokta sabırlı bir kaç tane daha olsa bakacak sabrı var 
-Reklam-
0 oy
(2,359 puan) tarafından
Çok çocuk sevmiyordum ama evlat hasreti herlade şimdi çok çocuk istiyorum büyük ailem olsun istiyorum
(2,359 puan) tarafından
İnşallah gastamonlumm boy boy gastamonlumm bebeler nasip olsun :))
tarafından
Amin canım amin Gastamonu bebeleri de çok güzel oluyor haa ☺
(2,359 puan) tarafından
Bakalım bizden ne çıkar eşimin aile tarafı full sarı mavi göz bende full kahve göz esmerlik bakalım ortaya hangi sanatsal çalışma ağır basacak :))
tarafından
Bence babaya çeker o da bizimki gibi sarı sarı ☺ sağlıklı olsun da siyah sarı mor farketmez balım yeterki hayırlısı ile sağlıkla nasip etsin Rabbım
(2,359 puan) tarafından
Aynen öyle vallaha
0 oy
tarafından
Seven varsa da yapamaz artık malum sartlar imkanlar kısıtlı. 
0 oy
(988 puan) tarafından
3 bence ideal ama tek başına zor, maddi manevi bi yardımcı bi destek olsa bal gib bakılır 
0 oy
(18,486 puan) tarafından
Severim ama uzaktan 
0 oy
(992 puan) tarafından
Cocugum bes yasinda kardes lafina bile tahammulu yok asla istemiyor 
0 oy
(338 puan) tarafından
Çocuk çocuklu bir ailede büyüdüm çokta güzel bir çocukluk yaşadım 4 çocuğum Allah nasıp ederse bir 8 veya 9 sene sonra birtane daha çocuğum olsun isterim 
0 oy
(747 puan) tarafından
Ben bekarkende sevmiyordum şimdide sevmiyorum 1 tane kızım var kendi çocuğumu cookk seviyorum ama başka çocukları sevemiyorum niyeyse hep böyleydim 

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 301 göst.
21 Aralık 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Anonim (339 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 178 göst.
26 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Selo De Bana (25,196 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 242 göst.
8 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Ssszfrtna0 (496 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 214 göst.
24 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

411,193 soru

12,377,093 cevap

42,921 kullanıcı