0 oy
512 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (354 puan) tarafından
Kızlar eşim geçen hafta işten ayrıldı . Yarın doktor randevum var devlette muayene ücretli mi olur . Sigorta kesilince sağlık hizmeti de hemen durur mu biliyor musunuz 

17 Cevaplar

0 oy
(956 puan) tarafından
Hastane ücretli olmaz canım sadece ilaç alırken biraz fazla ödersin bence
(354 puan) tarafından
Gebelik muayenesi olucam ilaç vermez herhalde verirse de yapacak bir şey yok mecbur alıcaz teşekkür ederim cevap için
-Reklam-
0 oy
(36 puan) tarafından
Bi süre devam ediyor diye biliyorum 
(354 puan) tarafından
Google da 3 ay daha devam eder yazıyor inşallah öyledir teşekkür ederim
0 oy
(14,164 puan) tarafından
90 gün kadar sigorta devam ediyor diye biliyorum ama yanlışta bilgi vermiş olmayayım sgk yı ara istersen 
(354 puan) tarafından
Evet canım Google da öyle görünüyor inşallah öyledir yarın belli olur zaten bi de size sorayım dedim teşekkür ederim
0 oy
(3,645 puan) tarafından
Üç ay bakılıyor ilaçta çalısıyor gibi alıyor işsizlik ödeneği alırsa eğer ücret aldığı sürece bakılabiliyor çocuklarınız varsa eğer eşiniz çalışmasa bile 18 yaşına girinceye kadar muayene olup%20 ödeyip ilaç alabiliyorsun ben bir yıldır izinliyim evdeyım değişmesiyle bu şekilde yıllardır 
(354 puan) tarafından
İlaçta fark öder miyim peki 90 gün sağlık hakkı devam eder yazıyor ama ilacı göremedim. Çocuklara da ücretsiz mi yani bilmiyordum
(3,645 puan) tarafından
% 20 Katılım payı oluyor yani çalışırken nasılsa yine aynı bende eczacı teknisyeniyim hep o şekilde hastalardan ücret alıyorduk doğum izindeyim bir senedir  üç ay bakılma olayı belki değişmiştir
(354 puan) tarafından
Allah bağışlasın yavrunuzu :) bende sorarım yarın ilaç verirlerse teşekkür ediyorum
0 oy
(1,278 puan) tarafından
6 ay devam ediyor diye biliyorum ben
(354 puan) tarafından
3 ay yazmışlar o da bir şeydir iş bulana kadar faydalanalım da gerisi hallolur inşallah
0 oy
(708 puan) tarafından
Benim kardeşimde işten çıkmıştı bir ay filan sonra muayene olmuş sigortalı gibi olmuş o da şaşırmıştı 
(354 puan) tarafından
Evet öyleymiş valla sevindim bende
0 oy
(3,800 puan) tarafından
İşten çıkar çıkmaz kesilmiyor canım 90 gün daha faydalana biliyorsun 
(354 puan) tarafından
Tamamdır teşekkür ederim cevap için :)
0 oy
(13,537 puan) tarafından
170 ti galiba, sgkyı arayıp sorabilirsin
(354 puan) tarafından
Muayenem yarın ne çıkarsa bahtıma artık:)
0 oy
(3,474 puan) tarafından
Canım gebe misin? Eğer gebeysen analık halkı mı gebelik hakkı mı öyle birşey var ondan faydalanıyorum. Benim eşimin sigorta yok ben ilk ay bilmiyordum hep ücreti Muayene oldum sonra doktor söyledi neden hep para ödüyorsun böyle bir hakkın var diye sağolsun, ben o hakkımı kullandım. Eğer gebeysen doğum yapana kadar sadece kadın doğum bölümü ücretsiz. Diğer türlü de sigorta kesilse bile 90 gün ücretsiz bakılırsın
(354 puan) tarafından
Evet 6 aylığım muayenem var yarın. Bu hakkı duymuştum ama tam bilmiyorum buna doğum da dahil mi peki bebek aşıları falan yoksa sadece gebelik boyunca muayene mi
(3,474 puan) tarafından
Evet canım doğum da dahil diye biliyorum. Ben doğumumu özel hastanede yaptığım için benden para aldılar, ama sonrasında kanamam olmadı diye devlete gittim iç kanaması vardı acil kürtaj yapılacak dediler 2 yıl önce 2,500 falan masat çıkmıştı. Sonra doğum yaptığım hastanede 15 gün ücretsiz bakılma hakkım olduğu aklıma geldi oraya gittim
(354 puan) tarafından
Özel güzel de masraflı işte devlette iyisine denk gelirsek şanslıyız Allah'tan böyle haklarımız var yoksa soyup soğana çevirirlerdi bizi :)
(3,474 puan) tarafından
Valla sen merak etme her türlü soyacak yer buluyor devlet. Hastane olmasa elektrikten Sudan alıyor çaktırmadan. Sen o hakkını sor yarın doktoruna göründüğün zaman
0 oy
(29,407 puan) tarafından

Bir sıkıntı olmaz sanmıyorum 

(354 puan) tarafından
İnşallah teşekkür ederim
0 oy
(3,084 puan) tarafından
3 ay sigorta devam ediyor canım eşimden çıktı işten biz 3 ay sigortaliydik
(354 puan) tarafından
Çok sevindim canım teşekkür ederim :)
0 oy
(2,366 puan) tarafından
90 gün daha devam ediyor canım ücretli olmuyor.

Allah tez vakitte hayırlı rızık kapıları açsın inşallah 
(354 puan) tarafından
Amin cümlemize eski işi çok ağırdı yapamadı daha fazla. Rabbim kalbine göre bir iş nasip etsin eşime teşekkür ederim:)
0 oy
(555 puan) tarafından
Cikis yaptiktan ilk 15 gun sogorta devam ediyo diye biliyorum yanlis deilse bi googleden bak kuzu
0 oy
(474 puan) tarafından
3 ay boyunca sigorta görünür cnm
0 oy
(124 puan) tarafından
Bende ayni şekilde mağdur oldum hastaneye gittiğimde 6 TL aliyorlardi sonra almadılar ilaçlar çok fazla pahali
0 oy
(5,455 puan) tarafından
Yanlış hatırlamıyorsam 100 gün kadar bir süre daha yararlanmaya devam edebiliyorsun
0 oy
tarafından
3 ay devam ediyor canım bizde yaşadık aynisini.

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 201 göst.
+3 oy
24 cevap 523 göst.
10 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Gulcan58_59 (479 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 144 göst.
18 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Ocakk (236 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 155 göst.
6 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu