+3 oy
484 göst.
Diğer kategorisinde (474 puan) tarafından
Hastane ve sağlık ocağı ücretli artık kızlar 

24 Cevaplar

+4 oy
(13,306 puan) tarafından
haberin detaylarını bilmeden paylaşıp ortalığı karıştırmayın, hastane katılım payı arttı sadece onu da maaştan kesiyorlar zaten
(474 puan) tarafından
Ortalığı karıştırmak değil bu olan
-Reklam-
+3 oy
(5,547 puan) tarafından
Sigortamız yok Bağ-Kur borcumuz var çarşamba gittim 525 tl verdik normalde sadece 7 lıra veriyorduk
(474 puan) tarafından
Yani giriş esnasinda
(5,547 puan) tarafından
Normalde giriş esnasında verirdik ama önce borç yok dediler sonra muayene oldum Doktor sekreteri vezneye gitmeniz lâzım dedı ordan muayene ücreti 300verdik artı bi'de ben EKG eko çekildim onun içinde ayrı ücret verdik toplam işte 525 verdik
(474 puan) tarafından
Çok saçma ama ya
(5,547 puan) tarafından
Maalesef
(237 puan) tarafından
Ay şaka gibiler sağlık resmen önce para oldu Allah yardımcıniz olsun
+3 oy
tarafından
Ülke git gide batıyor hadi hayırlısı. Devlet hastanesi adı üzerinde millet para verecek olsa özele gider gidemeyen de hasta olsun ölsün evinde o zaman 
(474 puan) tarafından
Malesef öyle annem söyledi şok oldum herşey para oldu artik
+3 oy
tarafından
Kanıt veyahut haber kaynağı?
(10,278 puan) tarafından
Facebook olabilir :Djsjs
tarafından
Ya da Instagram;D sjs
+2 oy
(2,608 puan) tarafından
Ne kadar yapmışlar 
(474 puan) tarafından
Annem geçen acile gitmişler 450 TL sağlık ocağında 25tl di galiba
(474 puan) tarafından
Bugün haberde soylediler
(12,833 puan) tarafından
Ne bu eldenmı alıyorlar parayı bide sigortalıyada mı
+2 oy
(7,942 puan) tarafından
Sigorta yoksa mi canım 
(3,425 puan) tarafından
Tuğçeye söyledim canım
(526 puan) tarafından
aslinda bu sunun onunw gecmek icin oldu sanirim insanlar hicbirseyi yok ama acile gidiyorlar kizlar ben ciddi semtomlarla gittim benden once giden insanlar yuruyo telefnda knusuyo hicbirseyi yok ben muayne olurken doktor suana kadar ciddi sekilde hasta bi tane geldi dedi digerleri sirf ilac icmek icin hasta oluyo. dedi birde su var randevuya gercekten ihtiyacin var ama bulamiyosun niye adamin biseyi yok piskolojik hasta yinede randevu aliyo neymis randevu alinca gecmis ben bu lafi cok kisiden duydum e yazik degilmi gercekten o randevuya ihtiyaci olanna
(3,425 puan) tarafından
O kadar haklısın ki 5 senedir hastanedeyim hep aynı hastalar geliyo kantinin önünde dedikodu yapıyolar çay corba hic bişeyleri olmadığına o kadar eminim ki ama sırf psikolojikmen kendilerini iyi hissetmek için. Bunlar gercekten paralı olsa gelmez
(526 puan) tarafından
benim kaynanam sırf gezmek i cin hastaneye gidiyor ve sonuclari hep temiz cikiyo hicbirseyi yok
(474 puan) tarafından
Evet doğru ama bu kadar olmaz
+2 oy
(1,447 puan) tarafından
Devlet verdiğinin fazlasını alıyor. Oh olsun seçenlere.
(1,447 puan) tarafından
İşe muhalefet olarak bakmayacaksın işte. Hele partili cb olarak hiç. Başa gelecek insan parti kafasıyla yonetirse bı ülkeyi o ülke zaten bitmiş demektir.
(3,204 puan) tarafından
İşte dediğinden haricen yapan kim var . Ya A kazanacak ya B .. ama hepsinin mantığı aynı en çok kim cebe indiricek mantığı . 1 verip 10 cebe atarak göz boyuyor lar. Allah'a emanet yaşıyoruz
(1,447 puan) tarafından
Cebe atmaları onlar için Allah'ın farzı gibi birşey doğru. Ama belki hakkıyla yönetecek birileri vardır fakat halk secmiyordur.
(3,204 puan) tarafından
Çıksın keşkede seçilir . Çocuklarımız bari rahat eder biz göremesekte
(1,447 puan) tarafından
İşte seçmeden bilemeyiz ki
+2 oy
(353 puan) tarafından
Anladığım kadarıyla alınan katkı payına zam gelmiş o da internette 2 TL iken 20 tl oldu yazıyor. Eskiden de mesela babamdan hatırlıyorum hastaneye gidince ilaç alınca o katkı paylari maaşından kesiliyordu. Bu da sosyal medyada devlet hastaneleri artık ücretli gibi bir habere yol açmış. Ama ücretli bir durum yok alınan katkı payı artmış.

Sağlık güvencesi olmayanlardan eskiden de para alıyordu hastaneler ona da zam gelmiştir büyük ihtimal miktarı da baya artmış olabilir eskiye göre. Herşeye gelen zamlar gibi malesef :( oysaki sağlık da bari etkilenmesek bu zamlardan 
(474 puan) tarafından
Sağlık olsun diyelim artık
+1 oy
(10,113 puan) tarafından
Nasıl yani ücretli dün gittim sağlık ocağına bir kuruş vermedim
(474 puan) tarafından
Bugün haberler söyledi cnm
(10,113 puan) tarafından
Hayda ya bir ilaçta artık yazdirmayacak miyiz dünya geliştikçe ülkemiz geriliyor
(474 puan) tarafından
Dünya geliştikçe para gidiyor zengine bişey olmaz olan fakire olur
+1 oy
(2,623 puan) tarafından
Ozman ozele gitmeyi tercih ederim acikcasi.devkete para vercegime 3 kurus fazla verip ozele giderim yani.ulkenjm icine edildi onceden saglik sistemj daha iyiydi.hos bizimde ozel sigortamz var develete gidiyoruz o ayri bi salaklikta.ulkenin borclarinida artik biz odicez belli oldu.az kaldi dayanin kenara para atin nefes alma vergiside gelir yakin zamanda
(474 puan) tarafından
Gelir vallah askere ücret oldu hesapta verdi kadar aliyorlar
+1 oy
(18,099 puan) tarafından
Devlet hastaneleri de özel oldu artık pes gercektn
(474 puan) tarafından
Malesef öyle cnm
+1 oy
(358 puan) tarafından
Sigortaniz yokmu 
(474 puan) tarafından
Yok cnm
+1 oy
(344 puan) tarafından
Nasıl yani bugün randevum var devlet hastanesinde şimdi muane ucretimi verecem ne kadar verecem devletur diye insan üstüne bazen para bile almyr alsa bile üç ksrs para alyrz onuda devlete mi verelim yani
(474 puan) tarafından
Aynn devlete vericez
tarafından
104 TL bari olsaydı dalga geçer gibi 104 yaptılar ya yeter de artar çok fazlaymış gibi bide hastahanelere öderiz :D
(474 puan) tarafından
Sacmaladilar artık herşeyi paraya döktüler
(3,561 puan) tarafından
Sigortası olmayanlar ödüyordu zaten hep ona zam oldu sigortan varsa ücret yok çalışıp zaten prim yatırıyorsunuz siğortası olmayanlar sağlık sitemine herhangi bir ödeme prim katkısı olmadığı için onların ücretli
tarafından
Şükür sigortamiz var da olmayan çalışamayan insanlar ne olacak. Hasta olup ilaç kullanamayan insanları tanıyorum. İlaçlar bile o kadar pahalı ki insanlar alamıyor. Yakinimdan örnek vereyim eşimde açık kalp ameliyatı oldu bir komşu da eşim şu an tansiyon ve kalp için ilaçlar içiyor her gün o adam biz yardımcı olursak içiyor çünkü ücretli devlet karşılayan ilaçlar da pahalı herkes alamıyor. Önce kendi vatandaşımızı düşünmeliyiz. Malesef ki bu ülke Türk vatandaşı hariç herkesi düşünüyor
+1 oy
(10,278 puan) tarafından
Ee o kadar hastaneler yaptık diye övünüyorlardı demek ki onun parasını da bizden alacaklarmış :D 

Yol yaptık diye övünürken geçtiğimiz bütün otobanların ücretli olduğu gibi.... herşey halkın parasıyla oluyor. Hakkımız helal mi ? Asla..
(474 puan) tarafından
Aynn öyle
0 oy
(890 puan) tarafından
2gecedir acile gidiyorum o kdr ilaç taktılar hiç para almadılar normal doktorada gittim hiç ücret istenmedi 
(474 puan) tarafından
Sigorta varmi
0 oy
(3,586 puan) tarafından
Ne zaman ücretli olmaya başlamış ki
(474 puan) tarafından
Devlet hastanesini öğrendiğim 3 gün oluyor sağlık ocağına da öğrendiğim 3 saat oluyor
0 oy
(3,425 puan) tarafından
Iyide bu zaten böyleydi sigorta yoksa sgk da herhangi bi gerekçeli belge verilmedikçe ücretli yıllardır.sadece SİGORTASIZ olanlara 
(474 puan) tarafından
7 8 tldi cnm şimdi 500 600 olmuş
(3,425 puan) tarafından
Sgk ya hic sordunuz mu canım
(474 puan) tarafından
Yok cnm
0 oy
(163 puan) tarafından
2 gün önce gttik ücret felan almadılar 
(474 puan) tarafından
Sigorta varmi
(163 puan) tarafından
Evet var
0 oy
(3,204 puan) tarafından

İnternetten bsktım asılsız haber dio

image

(474 puan) tarafından
Annem yalan söylüyor ozmn kadın acile gitmiş almışlar
(3,204 puan) tarafından
İşte sigortası olmayanlar için yeni düzenleme gelmiş sadece sizinki ona girmiştir
0 oy
(5,366 puan) tarafından
Bebeklere vurulan aşılarda paralimi acaba
(474 puan) tarafından
Yok cnm değil
(5,366 puan) tarafından
Tamam cnm saol

İlgili sorular

+1 oy
7 cevap 81 göst.
2 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Kevokimmm (722 puan) tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 182 göst.
0 oy
5 cevap 143 göst.
17 Haziran 2024 Aile & Aşk kategorisinde Anne-bebek (790 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 114 göst.
21 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Tombikana (610 puan) tarafından soruldu

410,517 soru

12,348,398 cevap

40,304 kullanıcı

Kategoriler

...