0 oy
467 göst.
Diğer kategorisinde (2,861 puan) tarafından
Kızım 3 yaşında ters bir hareketi olsa yanlış bişe yapsa hoşuma gitmeyen bişe yaptı mi hemen bağırıyorum sonra pişman oluyorum 35 haftalıkta gebeyim bilmiyorum hormonlardan mi ağrım çok var ondan mı hiç bişe yapamıyorum zorlanıyorum kalkıp oturamadigim icinmi çok bağırıyorum sabrimda kalmadı aynı benim gibi olan var mi

15 Cevaplar

0 oy
tarafından
Çocuk bu şekilde eğitimden çok korku alıyor , yanlış yapıyorsun bacım 
(2,861 puan) tarafından
Teşekkür ederim canim dikkatli olacağım bundan snrs
-Reklam-
0 oy
(29,479 puan) tarafından

Hormonsal da etki eder ama bağırma çocuğun üzerinde kalmasın kardeşi olunca hele çok dikkat etmen gerek psikolojik olarak çok etkilenir

(2,861 puan) tarafından
Tmm çok çok sağol
0 oy
(4,475 puan) tarafından
Dogru degil, sende insansin ve hamilesin unutma, kendine cok yuklenme o yuzden ama daha sabirli olmaya calis. Neden kiziyosun ya da kizmasan sorunu veya o durumu cozup tolere edebilirmisin onu dusun.
(2,861 puan) tarafından
Teşekkür ederim dikkatli olacağım bundan sonra
0 oy
(539 puan) tarafından
O hatayi ben yaptım ne zaman fark ettim biliyormusun çocuğumun komşuma gidip oynamaya basladiginda veyada komsum bana geldiginde oglumun onunla konusmaya calismasi komsumla oyun oynaması bana gelmek istememesi ogun hatami anladim sabaha kadar agladim oglumu kendimden uzaklastirdim diye bana yaklasmiyor diye ogunden sonrs surekli oyunlar oynadim cok cok sinirlenmeyince bagirmadim guzellikle anlattım bende hamileydim o zaman tabi kardesi dogunca kardesini yaninda sevmedim sadece emzirdim emzirirkende oynadim kardesini sevdirdim  şimdi cocugum bensiz disari cikmaz oldu surekli benimle oynamak ister oynariz kardesine gozuyle bakar takip eder babasıyla biryere gitse anne diye bağırır ve yavrum gec konusmaya basladi hala doğru dürüst harfleri kelimeleri yok yeni yeni acilmaya basladi dikkst et canım benjm
(2,861 puan) tarafından
Çok. Sağol canım tmm dikkat edeceğim
0 oy
(1,004 puan) tarafından
Gebeliğin de etkisi olur yani illaki gebelikten dolayı değil insan gücü yetmediği şeylerde sesini yükseltir kendini rahatlatmaya çalış sen iyi ol onlar da iyi olur konforunu yükselt biraz hani son ayların tabiki zorluyordur ama kendine daha çok öncelik verirsen bağırmadığını göreceksin. 
(2,861 puan) tarafından
Tmm cnm
0 oy
tarafından
Çocuklar çok sabrımızı zorluyo gercekten 2 yaşında oğlum bugün o kadar çok şeye ağladı ki bagiriyorum yetmiyo eline vurdum yetmiyo artık en son ağladım bende şimdi uyudu kaç saattir vicdan azabı çekiyorum ve düşünüyorum noldu bunları yapınca ıslandı sustu mu asla daha beter oldu hatta 
(2,861 puan) tarafından
Evet haklısın daha beter oluyorlar benim kızım kendini sıkıyor ve dun de babasına bağırdı ezim bana dddi sen asi yaptın bu kızı ve dun gece kızım uyuduktan snra çok pişman oldum ve çok agladim
tarafından
Benimki de çok sikiyo kendini ya bilmiyorum önceden hayır deyince direk bırakırdı sonra bırakmadı kizmaya başladım bu sefer ağlayarak bıraktı ne yapiyosa şimdi hem agliyo hem dediğini yapiyo asla dinlemiyo bi de üstüne ben bağırınca daha kötü agliyo bi de yalandan da değil göz yaşı hemen üçünde direk akitiyo
0 oy
(1,190 puan) tarafından
Bir anne İlk çocuğunun cocuklugunu yaşamasına izin vermeyecekse onun oyunundann ilgisinden calacaksa hamilelik lohusalık vs.gibi sebebplerle çocuğuna tahammül edemeyecek de öyle arka arkaya çocuk yapmayack en az 6 7 yaşına gelmeli ilk çocuk ona da yazık ya .o da kendi yaşını yaşiyor kardeşi olacak diye erkenden uslanmak büyümek zorunda degil
0 oy
(6,966 puan) tarafından
Bence tüm sinirini stresini bağırarak atıyorsun biraz daha dikkatli olmak lazım tabi ki bende bağırıyorum da çok değil kızlarımın benden korkmasini istemiyorum 
0 oy
(18,690 puan) tarafından
Doğumdan sonra da böyle yaparsan kendi topuğuna sıkarsın bebek geldi artık beni sevmiyorlar diye düşünür sonra daha da inat hırçın olur baş edemezsin 
0 oy
(5,951 puan) tarafından
Cnm bende bi aralar öyleydim biliyor musun artık onu anlamaya daha çok calisyirum onun sana seninle konuşmaya ihtiyacı var ve çocukta gelecek o bebiş gelince lütfen kızını buyumusbabla muamelesi yapma . Bnm kızım 3 yaş olacak bir kardesi de var.  Sen ne kadar bağırsan o kız daha kötüsünü yapacak .

Bırak kirsin bardağı kirletsin evi altına kacira bilir  ,

Oyuncakları sacabilir o daha çocuk ve hatta Bebek.... Elinden geldiğince İnşirah duası aç cnm gebesin tahammül olmuyor bazen
0 oy
(555 puan) tarafından
Kiz bagirma minige canim lardesindogdugudunda beni sevmiyolar diye dusunur aklina getir hep bide bos ver yapsin de icinden bide yanina cagir konus sana bagirdigum icin ozur dileyin sarilin kotu bindonemden gectinizi anlatin minige 
0 oy
(9,731 puan) tarafından
İş yükü sana kaldıgı için bagırıyosun bacım. Ama bu gunler gececek hareketlerine sinirlenme su an sana cok ihtiyacı var bebekte gelıyomus hareketlerine dikkat et hic bişey ondan değerli değil diye düşün. 
0 oy
(861 puan) tarafından
Senin içinde çok zor canım anliyorum ama bu hayata gelmeyi kızın secmedi biz istedik rabbim nasip etti rabbimin emanetinede gözümüz gibi bakmamız boynumuzun borcu acil bebek doğmadan önüne geç bebek doğunca daha çok yorulcaksin şimdiden esti sevgi ilgi verebilirim onu düşün bende ilk çocuğum hakaret sevgisizlik şiddetle büyüdüm 33 yaşındayım hiç geçmiyor acısı hiç sörf b yüzden ben 2 . Çocuğu düşünmüyorum rabbim kolaylık nasip etsin sana canım 
0 oy
(988 puan) tarafından
hamilelikten sıcaklardan hormonlardsn kaynaklı olabilir ama karşında sadece 3 yaşında minik bir brbek var o da bebek, sen sinirlenip katlanamıyosun da o çocuk ne yapsın o sıcak yaşamıyo mu kendine göre yaşının hormonlarını vs çekmiyo mu yazık değil mi ona da.İkinci çocul yüzünden ilklerin hırpanlamasına gerçekten çok üzülüyorum sen şimdidrn böyleysen ikinci doğunca ne yapacaksın böyle yetiştirme çocuklarını güzelce anlat anlamıyosa bi daha anlat sen bağırdıkça öğreneceği tek şey korku olur
0 oy
(859 puan) tarafından
Bende 34+3 günlük gebeyim oğlum  5 yaşında inan hamilelik o kadar zor geçiyorki psikolojik olarak bitiğim zaten antidepresan kullanıyordum hamile kalınca bırakmak zorunda kaldım bedenen çok fenayım belimde 3 tane fıtık var karnıma sürekli olarak sancı giriyor bebek toplanıyor otursam kalkamıyorum kalksam oturamıyorum ev işini zor yapar haldeyim bazen bende geriliyorum ama buna rağmen tutuyorum kendimi çünkü ilk oğlumuda bunuda önce tabi Rabb'im nasip etti sonrada ben istedim kendi seçimlerimin cezasını evladıma kesemem onun ruhaniyetini etkileyemem bu bile bir vebal benim evlatlarımı topluma kazandırmam lazım tut kendini canım bizim acılarımızın zorluklarımızın cezasını onlar çekemez çok büyük haksızlık böyle düşün birde geçen hafta arkadaşımın  9 yaşında kızı vefat etti ondan belli dahada hassasım 

İlgili sorular

0 oy
30 cevap 872 göst.
27 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Dln (2,587 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 224 göst.
4 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde Denizela (162 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 180 göst.
22 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Meltemsavran12 (0 puan) tarafından soruldu
0 oy
29 cevap 906 göst.