0 oy
579 göst.
Diğer kategorisinde (726 puan) tarafından
Yani hemen sıkılıyor oyuncaklardan kitaplardan hani bazen yarim saat kendi kendine oynasa bana yetecek gibi hissediyorum 

10 Cevaplar

0 oy
(994 puan) tarafından
Ne kadarlık 
(5,820 puan) tarafından
kainatida versen alsan oyalanmaz kndinkndine oyun kurmaz . hicbir oyuncagi amacina uygun kullanmaz 36 ay ve sinrasi icin bir iyun kurup bir oyuncagi amacna uygun insan gibi oynamak za
(726 puan) tarafından
Küçük boy islak mendile doydu diye mi büyük boy islak mendil ;))) tencere tavayi hallediyor kendisi birde firin favorisi baya tecrübelisin galiba baltopaginin anası :))
(726 puan) tarafından
Seneye iyi olur belki diye diye 2 yaşa yaklastik iste bizde napam casperiye:)
(994 puan) tarafından
Yok cnm çabuk bitmesin diye büyük boy hepsi çıkacak o mendillerin çünkü :D
(726 puan) tarafından
Oyun düşünmekten yemek düşünemez oldum :)
-Reklam-
0 oy
(4,750 puan) tarafından

Yok bebeğim henüz öyle biri oyuncak uretilmedi hahahahha hiç öyle yarım saat  ir oyuncakla oynayan bebe gormedim yani benim bebeklerde olmadı bebek dediğim en büyüğü 21 yaşında en küçük 3 yaşında :D arada iki daha var tabi

(726 puan) tarafından
Maşallah ben susup oturayim :) ne bileyim ya koye gidince hic beni aramaz ama yaramazlik fena tabi evde sıkılıyor valla cocuklar
(4,750 puan) tarafından
Kuzucum  biz bile sıkılıyoruz bebeler  ne yapsın bugün parka götürdüm baktım yesilliklere su açmışlar girdik altına beraber valla
(726 puan) tarafından
Bende bahceye cikardim zemin kattayiz actim hortumu istedigin kadar islan dedim zaten hava sicak bari mutlu oldugun biseyi yap icerde ikimizi darlicana dedim :))
(9,164 puan) tarafından
Benim bebem oymuyor sjjs
0 oy
(3,024 puan) tarafından

Valla canım bizim evde cadirimiz var 

Ve cok severek oynuyorlar image

(726 puan) tarafından
Tasinicaz tasininca bende bir tane yapmak ya da alamk istiyorum azicik kafam dinlenir :)
(3,024 puan) tarafından
Hayatım çadırı almadan koltuğumun yastiklarinin dili olsada konuşsa hergun ev yapıyorlar
0 oy
(8,028 puan) tarafından
Yazı tahtası iyi oyalıyor. Kinetik kum çok harika oyalayıcı bence bir de oyun hamuru.  Ben kurudukça su ile tekrar yoğuruyorum. Yine eskisi gibi oluyor
0 oy
(719 puan) tarafından
Yap bir tane daha bebe ikisi birbiriyle gün içinde kavga dövüş derken bakmışsın gün bitmiş djdjd
(726 puan) tarafından
Totom yemiyo :) deliririm galiba ondan sonra
(719 puan) tarafından
Vallaha ben hala delirmedim d hdhshdhshs birde kaynanayla bir duruyorum evde 3 örümcek var :D
0 oy
(2,071 puan) tarafından
Ahşap puzzle, farklı şekillerde büyük boncuklar, Lego kağıt kalem 
(726 puan) tarafından
Ahsap puzzlelari ezberledi artik legolara biraz bakiyor kagit kalem eh iste
0 oy
(2,135 puan) tarafından
https://ty.gl/9csfvn81zo 

Ben yeni bunu aldım icinde kücük parcalar var o yüzden tek basına oynatmıyorum. Ben birliktr oynarız diye aldım bunla en azından bende oynuyorum birlikte vakit geciriyoruz
(522 puan) tarafından
Kaç yaş çocuk bununla oynuyor
(2,135 puan) tarafından
Agustosta 2 yasına girecek. Birlikte oynuyoruz.
0 oy
tarafından
https://ty.gl/bdmcbb6e5c

Burada yarım saat vakit geçirir diye düşünüyorum.
0 oy
(16,971 puan) tarafından

Masa al saklama kabı al. Tava tencere al onları çekmeceye diz duzenli şekilde kendi kendine orayı dağıtmak için oyun yapar kendine :D

(726 puan) tarafından
Ceyizini simdiden al koy diyosun yani :)))
0 oy
(2,383 puan) tarafından
Valla henüz öyle bir oyuncak yapılmadı

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 536 göst.
19 Ocak 2024 Diğer kategorisinde FilizAk (97 puan) tarafından soruldu
0 oy
32 cevap 1,209 göst.
23 Aralık 2023 Aile kategorisinde Fatma.nurr. (189 puan) tarafından soruldu
0 oy
30 cevap 693 göst.
26 Aralık 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde Mislimisli003 (3,896 puan) tarafından soruldu
+1 oy
13 cevap 531 göst.
11 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Sineem1 (263 puan) tarafından soruldu

405,979 soru

12,169,222 cevap

36,634 kullanıcı

...