0 oy
462 göst.
Diğer kategorisinde (275 puan) tarafından
Kızlar eşim bugün işten 11 de çıkacaktı 11 buçuk oldu aradım nerde kaldin diye arkadaşımla yemek yemeye gidiyoruz diye bende sinirlendim burda eşek başımiyim insan bir arar söyler dedim nasıl boğazından geçiyor dedim insan eşiyle çocuğuyla yemeğe gider sen arkadaşınla bekarsin ya dedim gelirken de yemek getirmişti oğlumu uykusundan uyandırdı yemedi banada yalvardı yemedim yarım saatten fazla yalvardi yemicem dedim yüzünü astı gitti bir köşeye oturdu haksız mıyım ben Bekar gibi takılıyor sürekli insan en azından haber verir gidiyorum diye bu binlerce kez böyle oldu 2,3 sefer değil 

11 Cevaplar

+1 oy
(989 puan) tarafından
Net haklısın
-Reklam-
0 oy
(998 puan) tarafından
Senin bu kocandan çektiğin ne bacı ya ben senin doğum postunu hatırlıyorum oğlum rahatsız kayınbabamgil aşağıda kimse bakmıyor diye ne istiyor bu adam 
(275 puan) tarafından
Ağzıma geleni söyledim haklıyım diye ses etmedi dedim arkadaşın gider e.scortla yatar resim çeker sana atar Kıbrıs'a tatile gidersin geceleri arkadaşlarinla yemege gidersin bekarsn sen ya dedim bekar gibi ya
(998 puan) tarafından
Olmaz canım ya hiç mi umrunda değil ya da bekarlık mi istiyorsun dedin mi ona
0 oy
tarafından
Haberli olması gerekir. Yaptığı kötü değil (eğer size yemek vs getiriyor ise) ama tabii ki haber vermesi gerekir. Merak etmeyin diye.
(275 puan) tarafından
Kötü birşey demiyorum zaten ama haber versin
tarafından
Niye haber vermiyormuş ? Sordunuz mu ?
(275 puan) tarafından
Oturunca aricaktim diyor
0 oy
(5,117 puan) tarafından
Haklısım demısler de bana cok abartı geldı ya :( bı de yemek getırmıs felan 
(275 puan) tarafından
İşte mutlu mutlu yemek getirmişti oğlumu uykusundn uyandırdı ama bende haklıyım haber versin bekar gibi takilmasin bu kaçıncı hiç bir zaman da ses etmedim ama yeter dedim
(5,117 puan) tarafından
Blmiyorum ya sen dde haklısın ama senın yerınde ben olsam yapamazdım bu tavrı. Belkı de senınkısı doğrudur.
(5,117 puan) tarafından
Ama üstteki yorumu okudum arkadaşları öyle resım atıyor daha yanlarına gıdıyosa agzına da ...... Dım
(275 puan) tarafından
O arkadaşı bu kişi değildi
(224 puan) tarafından
O veya değil hiç fark etmez her iki taraftada sorumsuz olan sizi yok sayan senin kocan bence onu adam etmeye bak boyle böyle süründur ne demek bu insanlarla takılmak evli barkli çocuklu adamsın bu mu adamlık bekara değil evli adamlara özen ailesine bağlı ol yemeğede sizi götürsün ölmez iki dk eve uğrayip sizi alıp götürmek altı üstü ben işten çıktım geliyorum hazırlanın çıkın geldim diyecek
0 oy
(4,274 puan) tarafından
Bu birçok defa olduysa tartışmasız Haklısın canım. Sen haber verme bakalım daha beterini etmiyor mu! Anlasın hatasını
0 oy
(2,416 puan) tarafından
Bekarlıkla ne alakası var ki bunun? Adam iş çıkışı acıkmış, arkadaşıyla yemek yemeye gitmiş. 
(275 puan) tarafından
Sorun yemek yemek değil ki sorun haber vermemek dünyanın türlü türlü hali var merakta birakmasin en azından arayıp ben yemeğe gideceğim desin ki bende acaba niye geç kaldı başına birşey mi geldi diye dusunmeyeym
0 oy
(2,158 puan) tarafından
Haklısın. Birgün de sen haber vermeden çocuğu da al git bakalım ne diyecek. 
0 oy
(219 puan) tarafından
Sen haklı olabilirsin bu tepkin fazla abartı olmuş burda bazıları haklı diyip iyice. Canlı bomba ediyor değmez huzur kaçırmaya ki arada her zaman değil ama eşinin de arkadaşlarıyla vakit geçirmesi normal 
(224 puan) tarafından
Bende öyle düşündümde yukarıda yorumda bunu okuyunca
Ayselaras tarafından yorumlandı
Ağzıma geleni söyledim haklıyım diye ses etmedi dedim arkadaşın gider e.scortla yatar resim çeker sana atar Kıbrıs'a tatile gidersin geceleri arkadaşlarinla yemege gidersin bekarsn sen ya dedim bekar gibi ya

Bence haklı
tarafından
Sorun sadece  bu degilki bence patlasın artık şu Ayşe ve biraz dilini göstermeli yoksa bu adama az bile
(219 puan) tarafından
Yane ben detaylarını bilmiyorum tabi o zaman haklısınız bu posta göre yorum yaptım
0 oy
(242 puan) tarafından
İşten çıkarken böyle bir plan yoktu birden gelişti belki de. Ama hemen arayıp heber vermesi gerekirdi. Binde bir olsa hiç umursanmayacak bir durum ama sürekli yapıyorsa geç karşısına konuş canım biraz empati yapmasını sağla
0 oy
(445 puan) tarafından
Bence haber vermesi gerekirdi en azindan arayip arladasim israr etti bibyemek yiyp gelicem sizede getiriyim ne yemek ostersin diue sorsa guzel olurdu ama iste erkek düz kontak kafaları 
0 oy
(2,055 puan) tarafından
Herkes haklı demiş ama bence çok abartmışsin

Haklı olabilirsin ama fazlasıyla abartı..

İlgili sorular

0 oy
52 cevap 2,155 göst.
0 oy
17 cevap 600 göst.
0 oy
8 cevap 323 göst.
2 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde asllyd (619 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 377 göst.
9 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Sibelhome (1,252 puan) tarafından soruldu

409,833 soru