0 oy
116 göst.
Diğer kategorisinde (975 puan) tarafından
Geceden ciktim servisteyim cok yoruldum kizlar bi sorayim.dedim belki banada morel olur evet calismak guzel ama cocukla zor krese gidiyor 3bucuk yasinda 1 tane oglum var dogru duzgun  goremiyorum:( ama hersey onun icinde bu arada araba fabrikasnda calisiyorum ağir işm cok:( 2 ayim dolmadi tabi daha deneme suresindeyimde bakalim nasibimde varsa gittigi yere kadar birde servis eve uzak baya yuruyorum gece vardiyesndede tek :( arabamizda yok esim yoksa gotururde sizin varmi zorluklariniz is hayatinizda 

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Benim eşim 3 vardiya hiç sevmiyorum ya 8-5 en güzel iş. Düzeni oluyor insanın. Şimdi bak geldi yattı ses vesaire yapıyor çocuk yada babası ile oynamak istiyor ay çok zor hiç hiç sevmiyorum üç vardiya keşke 8-5calissa.
(14,696 puan) tarafından
hocam gülmeyin de eşinizi imam diye hatırlıyprum ben :) karıştırdım mı acaba
(975 puan) tarafından
Evet vardiyeli cok zor smdi gunduz gunduz git uyu isin yoksa
tarafından
Yok kız ne imamı :D tesisatçı hava limaninda
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ben seviyodum vardiali ya her işimi hallediyodum yıllarca çalıştım...
0 oy
(9,535 puan) tarafından
Eşim 3 vardiyalı çalışıyor 

2 gün sabah 7 de gidiyo 17 de geliyo 

2 gün saat 15.30 gidiyo gece 1 de geliyo

2 günde gece 11 de gidiyor sabah 9 da geliyo

Bıktık artık bu durumdan sürekli uyuyo ya işte ya uyuyo düzgün bir çalışma saati olsaydı keşke yada sadece 2 vardiyalı olsaydı bir düzenimiz yok
0 oy
(3,003 puan) tarafından
Bende 24 saat çalışıyorum uykusuz geliyorum iki çocuk bakıyorum çok zor oluyor.. ayda 8 kere işe gidiyorum ama.cok bunaldım tatile gittim daha da sıkıldım işten ücretsiz izin alasım var :D
0 oy
(846 puan) tarafından
Bende vardiyalı çalışıyorum kızımın kreşi de bitti geçen 7.30da işten çıktım 8de evde oldum kızım uyandı eşim ise gitti sıfır uyku ile akşama kadar durdum maf oldum 

İlgili sorular

0 oy
32 cevap 857 göst.
0 oy
1 cevap 59 göst.
24 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Gulsahh. (554 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 99 göst.
27 Mart 2022 Aile kategorisinde Oglumdunyam_04 (4 puan) tarafından soruldu
0 oy
40 cevap 1,633 göst.
5 Temmuz 2021 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu