0 oy
237 göst.
Aile kategorisinde (57 puan) tarafından
Merhaba hanımlar 

Oğlum ailenin ilk torunu kayınvalidem kaynım kayınbabam sağ olsunlar heveslenip o kadar çok şey almışlar ki hepsini yıkamışlar ütülemişler öyle getirdiler bana ama o kadar fazla ki her gün bir tanesini giydirmeme rağmen giydiremediğim o kadar çok kaldı ki biraz ne kız kardeşime verdim bazılarını da dağıttım bazılarını da satmak istiyorum etikete vesair bir şey yok ama hiç kullanılmamış ya da bir defa giyinmiş daha çocuk düşünmüyorum hurçlarda eskiyeceğine bazılarını da satmayı düşündüm dediğim gibi nerede satabilirim hepsini 50-60 liraya satmayı düşünüyorum arada burada görüyordum bazı uygulamalar varmış bunlar neler acaba nerede satabilirim

7 Cevaplar

0 oy
(3,137 puan) tarafından
İhtiyacı olanlar varsa dağıt canım 
(57 puan) tarafından
Yazdığım gibi dağıttım birçok kişiye verdim birazını da satıp kendime harçlık yapmayı düşünüyorum
(3,137 puan) tarafından
Tabikide olur sat ihtiyacını karşılamak için evet güzel fikir
-Reklam-
0 oy
(1,809 puan) tarafından
Dolap uygulaması indirip açabilirsin. Actıgında adıkı yazarsın buraya belki alan çıkar
(57 puan) tarafından
Öyle yaparım canım
0 oy
(52 puan) tarafından
Gardrops uygulaması 
0 oy
(1,921 puan) tarafından
Ne kadarlık oğlun ? Hiç giyilmemiş 50-60 saticam diyorsun ben bakayım alırım belki ☺️
(57 puan) tarafından
Oğlum yeni ikisine girdi canım satacaklarım 06 ve 12 ay arası
(1,921 puan) tarafından
Hm benimki henüz doğmadı son günlerde ☺️
0 oy
(410 puan) tarafından

Maddi durum sorunu yoksa hayır kurumlarına bağışla çevrene dağıt bence 

Maddi durum sorunu varsa dolap uygulaması var oradan satabilirsiniz 
0 oy
(136 puan) tarafından
Benim oğlum 2 aylık durumum yok çok ihtiyacım var bana vermek istersen ömür boyu duacin olurum 27 yaşındayim ve çok maddi sıkıntılar yaşıyorum
0 oy
(517 puan) tarafından
Nasıl kıyafetler var paylaş istersen ama hangi sehirdesin
(57 puan) tarafından
Sivas'ta yım

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 137 göst.
0 oy
11 cevap 454 göst.
16 Şubat 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 218 göst.
4 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Yoruldum bu hayatan (444 puan) tarafından soruldu

401,533 soru

12,018,379 cevap

36,222 kullanıcı

...