0 oy
150 göst.
Aile kategorisinde (36 puan) tarafından
Hanımlar hareketli bebek mi hareketsiz bebek mi iyi hamilelikte 

12 Cevaplar

0 oy
(9,131 puan) tarafından

image

Bu anlama gelir :D
(36 puan) tarafından
Allah bağışlasın cnm♥️
-Reklam-
0 oy
(2,936 puan) tarafından
Hareketsiz bebek iyi :) ikisini de yaşadım kızım çok hiperaktif içerden öyleydi ta oğlum sakindi altıncı aya kadar hiç hissetmedim doğdu gene kızıma göre sakin 
(9,131 puan) tarafından
Diyet ne alemde diyettt
(2,936 puan) tarafından
Dur yarın adetim bitiyor :D esimede doldurduttum sebzeyi meyveyi ya Allah deyip başlıyorum:D ama kilo veremiyor ben ya emzirirken çok zor bebeğe bişey olur diye herşeyi yapamiyom ama başlıycam keten tohumu chia tohumu hepsini yapcam
0 oy
(189 puan) tarafından
Karnımda da çok hareketliydi dışarda da kötü olcağını zannetmem . Dr illa söylerdi çünkü hep çok hareketli diyodu 
0 oy
(742 puan) tarafından
Hareketli olan bebek doğduktan sonrada aynı benimki karnimda durmuyordu hala durmuyor kızım:))))
0 oy
(492 puan) tarafından

Doğduktan sonra macera serüven dünyaya giriş anlamına gelir. Sağ olsun karnımda 14. Haftadan bugüne kadar hiç durmadı :'(

0 oy
(2,946 puan) tarafından

Anne karnında Hareketli bebek kötü birşey değil elbette gayet sağlıklı ama anne karnında :))  sakin olmasi da kötü değil ama doğduktan sora da hareketli olavak demek doğru :)

0 oy
(5,698 puan) tarafından
Vallahi 4 yaşındaki kızım karnımda top oynuyor du sanki hala aynı aktif 5 dakika totosu yer görmez.
0 oy
(11,571 puan) tarafından
doktor bana hareketli bebekten değil hareketsiz bebekten kork demişti 
0 oy
(16,931 puan) tarafından

Dışarısı için ısınma hareketleri yapıyor :D

0 oy
(409 puan) tarafından
Benim kızım anne karnında da hareketliydi doğduktan sonra da hareketli hatta şöyle bir şey var anne karnında gündüz sakin de akşamları hareketliydi doğduktan sonra hala aynıyız 6 aylık bu arada hala gündüz birazcık sakin geceleri hiç uyumaz neredeyse Bir de şimdi 6 aylık olaylara girdik sendromlara girdik işte bir sıkıntısı var sıcaklık var o bunalıyor benim bunaltıyor idare ediyoruz bakalım
0 oy
(842 puan) tarafından
Oğlumun biri çok hareketliydi yüzer gibi çok güzel hareketleri vrdi uslu Bi cocuk oldu hiç yormadi beni. İkinci oğlum hic hareket etmezdi hep korkardım oda yaramaz hareketli oldu :))))
0 oy
(988 puan) tarafından
benim bebiş çok hareketli değildi hala sakindir bence sakinlik iyidir

İlgili sorular

0 oy
32 cevap 382 göst.
24 Haziran 2024 Aile kategorisinde Zzeynebim (36 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 55 göst.
0 oy
4 cevap 103 göst.
26 Mart 2024 Aile kategorisinde Pelin&asya (16 puan) tarafından soruldu