0 oy
282 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (488 puan) tarafından
Islak mendil kullanıldığı için bebeğimin vulvası yapışmış Dr elinle açabilirsin ama çocuk cerrahına gitmeniz gerekir dedi. Islak kaldığı için yapışmış.

5 Cevaplar

0 oy
(5,664 puan) tarafından
Çok yapışık değilse canım masajla açabilirsin.eger fazla ise doktor zaten cerrahi medahele ediyor.
(488 puan) tarafından
Biraz açtı bırakmadı 2 yaşında.cerraha gitmeli dedi
-Reklam-
0 oy
(10,891 puan) tarafından
fazlaca silmekten olurmuş. titiz anne hastalığı gibi bir şey yazıyor İnternette. oradaki dpku çok hassasmış, zarar görüyormuş ve iyileşirken birbirine yapışıyormuş, damar falan oluşmazmış. en fazla ergenlik dönemine kadar kızın kendi hormonları salgılana kadar olurmuş. 

benim de bebeğimde oldu. çocuk cerrahiye götürdük. baktı doktor küçük bu yok denecek kadar az dedi eliyle biraz baktı ve açtı o minicik yeri 2mm falandı. 3-4 ay sonra gel kontrol edelim dedi. sen de banyoda falan elinle aç dedi ama ben yapamıyorum açıkçası. 
(10,891 puan) tarafından
canım doktor lazımsa verir o kremi ve kullanman lazım. beni  kızımda muayene ederken biraz fazla açtı oracıkta yapışıklıl gitti, çok çok inceyse hemen oracıkta da yapabiliyor. ben de biraz korktum açıkçası ama korkulacak gibi değilmiş
(488 puan) tarafından
Canı yanıyor mu sonrasında. Yara iyileşmesi ne kadar sürdü. Gece içini temizleyecektim akıntı felan vardı canı mı acıdı geçen gün Dr baktı dokundu eliyle az açtı ondan mı korktu naptıysam açmadı temizlettirmedi bacaklarıyla kolumu sım sıkı kitledi.
(10,891 puan) tarafından
korkmuş olabilir, benim bebeğimde çok az vardı. öyle yara olmadı doktor muayene ederken açtı aslında o esnada bşraz bağırdı. vajinal yapışıklığı ilerlemeden farkettik oy yüzden erken müdahale oldu
(2,229 puan) tarafından
Yara falan oluşmuyor anlamadı bile
(488 puan) tarafından
Tamam kızlar sağolun eksik olmayın sağlıcakla kalın yavrularınızla
0 oy
tarafından
Benim kızımda çok oldu halen de ara sıra olur 2 yaşında şuan. İlk olarak 8 aylıkken farkettik çocuk cerrahı müdahale etti, sonrasında sen elinle açabilirsin dediler. Şimdi hep takip ediyorum kremi var onun ama hormonlu krem. 
(488 puan) tarafından
Ben böyle bişeyi ilk defa duydum bebeğim 23 buçuk aylık. Ayrıca ne gibi zararı var hormonlu kremini alternatif bişey yok mu kullanmam şart mı.
0 oy
(2,229 puan) tarafından
Benim kızımın olmuştu kızım şu an 14 yaşında üç kez kapandı hücre yenileyince kremler ve parfüm lü ıslak mendiller yapıyormuş cerraha götürürdüm  krem verdi açıldı sonra yine kapandı aynı kremi yine kullandık her defasında altını açtırarak temizle kapanmasın
(743 puan) tarafından
Ah canım ya kıyamam bende bakacam bakalım zaten geldi muayene günümüz
(488 puan) tarafından
Tuvalet eğitimi veriyorum ıslak mendilin böyle bir zararı olacağını bilsem kullanrmıydım hiç.
(488 puan) tarafından
Böyle bişeyin olacağını bilsem muanelerde gösterirdim sorardım neden Dr larda bu kız çocuğu her ihtimale karşı kontrol edeyimdemez
(2,229 puan) tarafından
İdrarı tam atamadığı için orda birikince kızımda idrar yapma korkusu oluştu idrarı tuttu sonrada böbrek reflüsü hastası oldu o bizim çok daha zor bir süreçti iki kez böbrek reflüsü ameliyatı oldu o yüzden doktor krem verirse kullan o kremini zararı yokki
(488 puan) tarafından
Tamam canım kullanırım verilirse henüz gitmedik Dr a. size de çok geçmiş olsun Allah kötüsünden beterinden  korusun
0 oy
(4,542 puan) tarafından
Benim kizimin dogustan kalaymis 8 aylikken cerraha gittim makasla acti agladi baya

Sonrada cisini yaparken agladi su an 2.5 yasinda kapanmadi bi daha
(488 puan) tarafından
Allah  şifa versin kıyamam inşallah normale döner iyileşir. Korkuyorum ben de

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 196 göst.
14 Mart 2021 Diğer kategorisinde Elvinimm21 (1,264 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 65 göst.
0 oy
4 cevap 99 göst.
0 oy
9 cevap 226 göst.
14 Aralık 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Yrn33 (251 puan) tarafından soruldu

403,361 soru

12,082,048 cevap

36,357 kullanıcı

...