Kızlar ben altlı üstlü oturuyorum. Oğlum 2 buçuk yaşında. Dogdugundan beri deli ediyor beni kayinbabam. Küçüktü geliyordu götürüyordu kendi evlerine diyordum ki baba karnı aç diyodu ki annen yedirsin üstünü degisicem annen değiştirsin bebeklik hep böyle geçti sustum. Çocuk daha 6 ayına girmeden ellerine aldıklarını yedirdiler izin vermedim dinlemediler eşim 50 kere uyardi dinlemediler. Az ayağı yer tuttu sürekli dışarı götürmeye başladı. Tamam dedesi bir şey demiyorum sever ilgilenir gezdirir ama bunları fazla fazla abartmaya başladı.
Dün de sirke almış bende onlardaydim kahvaltı yapıyorduk geldi aşağıya sirkeyi bardağa döktü içti neyse sonra oğluma verdi sirkeyi şişeyle al sende iç diye. Bende dedim ki verme baba onun midesi ne ki içini yakar çocuğun. Tuttu diyor ki yok yok sirke şifadır ateslenince bile sirke veriyorlar. Dedim ki hayır, doktorum benu uyardı ateslenince kesinlikle sirkeli su yapma iç ateş yapar diye ki çocuk hasta değil zaten verme diyorum yani niye usteliyorsun ki değil mi? Sonra bana bağırmaya başladı sus sen kimsin ki siz ne boksinuz ki kocan da sende benim kadar sevemezsiniz torunumu herkes bir yana o bir yana herkesi karşıma alırım karışma ben bakarım ona. Delirdim ya ağzımi açıyorum sus sus diyip bağırıyor çıktım evime bende. Eşim uzakta çalışıyor 4 ay gelmeyecek onu aradım. Diyor ki ben ne yapayım konuştum anlamıyor. Ben karışmıyorum. Ya kızlar emin olun konu sirke değil. Dogdugundan beri böyle. Çok yoruldum artık. Yemek yiyoruz diyorum ki oğlum kaşığınla ye diyor ki yok yok sen elinle ye. Kola içip geğiriyor sonra da çocuğa diyor sende yap bu da onu taklit etmeye çalışıyor. Ne yapayım ben Allah aşkına? Yani susmaya devam etmek istemiylrum kötü de olmak istemiylrum ne yapayım ya?