0 oy
579 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar ben altlı üstlü oturuyorum. Oğlum 2 buçuk yaşında. Dogdugundan beri deli ediyor beni kayinbabam. Küçüktü geliyordu götürüyordu kendi evlerine diyordum ki baba karnı aç diyodu ki annen yedirsin üstünü degisicem annen değiştirsin bebeklik hep böyle geçti sustum. Çocuk daha 6 ayına girmeden ellerine aldıklarını yedirdiler izin vermedim dinlemediler eşim 50 kere uyardi dinlemediler. Az ayağı yer tuttu sürekli dışarı götürmeye başladı. Tamam dedesi bir şey demiyorum sever ilgilenir gezdirir ama bunları fazla fazla abartmaya başladı. 

Dün de sirke almış bende onlardaydim kahvaltı yapıyorduk geldi aşağıya sirkeyi bardağa döktü içti neyse sonra oğluma verdi sirkeyi şişeyle al sende iç diye. Bende dedim ki verme baba onun midesi ne ki içini yakar çocuğun. Tuttu diyor ki yok yok sirke şifadır ateslenince bile sirke veriyorlar. Dedim ki hayır, doktorum benu uyardı ateslenince kesinlikle sirkeli su yapma iç ateş yapar diye ki çocuk hasta değil zaten verme diyorum yani niye usteliyorsun ki değil mi? Sonra bana bağırmaya başladı sus sen kimsin ki siz ne boksinuz ki kocan da sende benim kadar sevemezsiniz torunumu herkes bir yana o bir yana herkesi karşıma alırım karışma ben bakarım ona. Delirdim ya ağzımi açıyorum sus sus diyip bağırıyor çıktım evime bende. Eşim uzakta çalışıyor 4 ay gelmeyecek onu aradım. Diyor ki ben ne yapayım konuştum anlamıyor. Ben karışmıyorum. Ya kızlar emin olun konu sirke değil. Dogdugundan beri böyle. Çok yoruldum artık. Yemek yiyoruz diyorum ki oğlum kaşığınla ye diyor ki yok yok sen elinle ye. Kola içip geğiriyor sonra da çocuğa diyor sende yap bu da onu taklit etmeye çalışıyor. Ne yapayım ben Allah aşkına? Yani susmaya devam etmek istemiylrum kötü de olmak istemiylrum ne yapayım ya? 

23 Cevaplar

+2 oy
(2,938 puan) tarafından

Sınır koymalisin ilerde büyük ihtimalle seni değil onları dinler. Küçükken bebeği niye bukadar taviz verdin ki küçücük bebeğin onlar da ne işi var

Ben böyle şeyleri sevmiyorum çocuğumla diyaloguma kimse karışmasın benm hayır dedigime yarın evet dicekler sende cebelleşip durucaksin. 

Benm kayınpeder de birçok şeye karışır normalde ama ben uyardım onları onlarda ben gidince Hosmerim bilir ondan habersiz vermeyin birşey der. Sınır çizmek kötü olmak değildir gerekli zaman yapman gerekeni yap onlarda sana göre hareket etsinler herkesin bı anne babası var başka anne babaya ihtiyaç yok babane ise babane kalsin
tarafından
Tabiki sonuna kadar haklısın. Ama diyorum ya küçükken de 3 aylık çocuğa nar veriyordular ya diyordum ki vermeyin aliyodim eve geliyodm ertesi gün aynı. Sabah da geldi diyor ki götüreyim dışarıya dedim ki yok, hava çok sıcak güneş çarpıyor çocuğa diyor ki gel gel sen dinleme anneni ben anneyi keserim oğlum da ona doğru gitti hemen. Sinirlendim dedim ki amacın ne niye hayır dedigimde çocuğu cekiyosun anlamiyor yemin ederim anlamıyor anladığı tek dil bağırıp çağırmak
(2,938 puan) tarafından
Ben anneyi keserim ne demek yhu. Esin nerde? Anlaşılan seni kaile almiyorlar
tarafından
Eşim uzakta calisiyo canım Ekim'de gelecrk konistuk zaten geldiğinde ev bulacak çıkacağız aksi taktirde çok kötü kavga edecegim çünkü sınırdan da güzel sözden de anlamiyorlar
-Reklam-
+1 oy
(356 puan) tarafından
Yapacağın tek bişey var gitmeyeceksin geldiğinde kapıyı açmayacaksın baktın zorluyor bir kere polise şikayet edeceksin bak bakalım bi daha yapabiliyor mu ne demek ya sen kimsin demek onu sen doğurdun o yüzden lütfen doğurduğunu üzerinde eşin dışında kimsenin söz sahibi olmasına izin verme 
0 oy
tarafından
Ne kadar mesafe o kadar iyi.aile.apartmani oturmak düşmanımın başına vermesin.neyseki ayrı yaşıyorum.
0 oy
(1,950 puan) tarafından
Ay okurken ben sinir oldum :( herşeye müsade etmeyin evinizde durun Allah aşkına gerekirse eşiniz yokmuş ailenizin yanına gidin bu ne be 
0 oy
(843 puan) tarafından
Ya sevsinler ama anne baba işine karışmasınlar deli ediyorlar insanı Bi laf söyleyince de biz suçlu oluyoruz 
0 oy
tarafından
Kötü ol. Başka çaren yok.
0 oy
(3,870 puan) tarafından
Kayinpederine de ki cocuk istiyosa otursun karisiyla yeniden yapsin. Baskasininkine karismasin.
0 oy
(2,301 puan) tarafından
Bacım taşının oradan yoksa hep devam eder
0 oy
(362 puan) tarafından
Keşke en başında izin vermeseydin. İlk başta bi şey demediğin için bu kadar ileri gidiyorlar. Bunun tek çaresi başka yere taşınmanız. Araya mesafe koymanız. Sen de, eşin de net sınırlar çizmelisiniz. Gerekirse küsün. Çocuğa da çok kötü örnek oluyor pislik herif. Ben tiksindim burda yaa. 
0 oy
tarafından
Ben istedikleri halde vermiyorum suç sende niye veriyon
0 oy
(1,898 puan) tarafından
Kötü ol canım. Kavga et. Istediği kadar dedesi olsun. Asıl sen kimsin benim çocuğumu benden daha mı çok düşünüp seveceksin ki boş boş konuşuyorsun de al çocuğunu git evine. Izin verme. Daha da olmadı mı al çocuğunu git annene eşin gelene kadar gelme. Biz de aile apartmanında oturuyoruz benim kızımı bir gün olsun kimse alıp goturemez bensiz bir yere yada eşim olmadan. Ben kimseye güvenmiyorum. 2 yaşında kızım. Çocuk biraz daha büyüdüğünde seni takmaz oda başlar sen kimsin dedem var benim demeye. O zaman hiç önünü alamazsın. 
0 oy
(2,724 puan) tarafından
Kapilatiniz ayri degil mi ne demek zorla aliuor kitle kapini otur evinde bastan bu kadar taviz vermen hata
0 oy
(234 puan) tarafından
Gerçekten aşırı sinir bozucu ne desem bilemedim eşinle konuş babasıyla ciddi ciddi konuşsun ise yarar mı bilmiyorum Rabbim yardımcın olsun inşaallah 
0 oy
(439 puan) tarafından
Dağ ayısı gibi aynı kayinbaban. Sen çok haklısın. Annesi neye izin veriyorsa onu yapmalılar. Birazda kocan uzakta ya ona güveniyorlar seni eziyorlar yükleniyorlar. Gitme gelme evlerine çok sıkıntı olmayacaksa
0 oy
(2,547 puan) tarafından
Okurken ben sinir oldum ya .eşin gitmiş kurtulmuş senin başını mi yıkıyor taşının.ben karışmam demek nedemek dört ay gelemyecekmis oldu paşam 
0 oy
(4,139 puan) tarafından
Bacım durumunu bilmiyorum ama okurken içim sıkıldı yemin ederim ne demek sus ne demek ben çok severim ne demek ben bakarım herkes yerini bilecek. İmkanın varsa al çocuğunu git annenlere eşin gelene kadar da gelme akıllansın biraz 
0 oy
(10,512 puan) tarafından
Bi benim kayınbaba böyle saniyodum oğlum doğdu ben üstünü aciyodum o ortuyodu ben inceltiyodum odadan çıkınca giydiriyodu bana soyleyemiyodu eşime soyluyodu içine şunu giydirsin yok şu mamayi icirsin ben uyutup cikiyodum çocuk ih dese tutup kaldiriyolardi benim haberim yok emme saati geliyodu emzircem diye gidiyodun bakıyorum sallamış uyutmus açıktı baba uyusun uyusun uyanınca daha iyi emer diyodu çocuk altını batiriyodu babanesi gel altını değiştir hiç bana düşünüyorlardı kaynanam bi taraftan mama ver mama ver kilo almiyo 5 aylık olana kadar savaştım resmen bişey de diyemedim sonra annemde mama ver diyodu ona kızdım bi daha böyle diceksen arama dedim kaynanamda duydu biraz geri çekildiler sonra yine aynı benim annem bu kadar yapmıyordu babam hiç karismaz zaten ben biseye hayır derdim kayinbabam yaptirirdi oraya gider gelir kavga ederdik eşimle en son zaten bunalmış bi durumdaydim kaynanamara gittik yemek yiyoruz afedersin but pişirmiş kayndnam oğlum 1 buçuk yaşında asla et yemiyodu kayinbabam orda başladı sen niye yemiyon oğlum böyle olmaz yaşıtları büyür bu küçük kalır askere gidecek 10 gün önce kaynimin düğünü vardı o zaman daha iyiydi zayıflamış dedi neyse susuyorum hala bisküvi pastası yapmış oğlumun gece manasına 1 saat kaldı eşimin tabağına baktı oğlum bene verme mamasını yemez dedim kayinbabam zıpladı yerinden ver bakiyim şunu dedi çocuğun ağzına soktu sonra bana başladı sen bucocuhu çok sakiniyosun yarın askere gidecek okula gidecek elalem bize güler zayıf kalmış yok buyumuyo bu çocuk döndü bana başladı sen niye yemek yemedin tarli yemedin annen ugrasiyoyapiyo sen yemiyosun ayıp iştah bırakmadım demiyo da bende çocuğa konuştu hayır o yaşıtlarından çok ilerde zaten gibi ne söylediyse cevap verdim muz yedigini görmüyorum dedi günlük yiyo sen hiç merak etme ben bilirim çocuğuma ne yedirecegimi dedim bana söylediklerine de evlenmedrn öncede boyleydim benim boye oldugumu biliyodunuz almasatdiniz o zaman dedim cen cen ceva veriyon dedi bende sende herşeye karisiyosun dedim artık nasıl canıma tak ettiyse düşün eşime yanımda kuzu kuzu oturuyo tek kelime etmedi bunların hepsi 1 buçuk saat içinde oldu bak düşün ne kadar üstüme geldiklerini eve geldim çocuğu uyuttum eşime bi patladim yarın gidip boşanma davasını aciyosun bana ev tutup eysami dosuyosun kiramı nafakami da ödüyorsun bosancam senden sen benim haklı olduğumu bile bile babana ağzını açıp tek kelime etmedin ya bitti dedim sabaha kadar yalvardı eşim zor ikna etti ertesi gün annesini aramış soylemis Merve ciddi zor ikna ettim babama şöyle bi daha ne Merve'ye ne Muhammed'e hiç bişey söylemesin demiş o günden beri eskisi gibi değiller ama o kadar bezdirdiler ki şuan çocuğa su verseler gözüme batıyor 
0 oy
(699 puan) tarafından
Gerekirse kötü ol canım çocuğunun kuralsız ve anne babayı dinlemeyen bir cocuk olduğunda keşke susmasaydım dersin iş işten geçmiş olur benim çocuğum benim kuralım sevebilirsin ama yetişteremezsin yani bide iyi şeylerde öğretmiyoki çocuğa sirke kola içirmek geğirmesini öğretmek ne demek al karşına konuş anlamıyosa bidaha indirmicem aşağı de yada farklo bi yere taşınmak zorunda bırakmayın beni de küs gerekiyosa ama bu şekilde inan çok pişman olursun ilerde ben babannemle büyüdüm yaşamış biri olarak diyorum annemi dinlemezdim asla babannem korurdu beni ergenligim bitip büyüyünce anladım birşeyleri anneme soğuktum hep annem hala der keşke sesimi çıkarsaydımda size annelik ben yapsaydım diye
0 oy
(16,611 puan) tarafından
Eşin dört ay yok ise al çocuğu annenlere git 
0 oy
(62 puan) tarafından
Ahhh be keşke benimkiyle ilgilenen birileri olsa böyle olanda dert olmayanda dert...

İlgili sorular

0 oy
26 cevap 1,067 göst.
27 Aralık 2020 Diğer kategorisinde Elifgeylani (204 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 60 göst.
2 Ekim 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Feride.osman (794 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 77 göst.
5 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Panikanne (414 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 82 göst.
29 Mart 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Happymommy (1,984 puan) tarafından soruldu

403,974 soru

12,102,049 cevap

36,418 kullanıcı

...