0 oy
1,213 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kızlar benim az çok eşimle aramdaki problemleri bilenler var, Ben bir yere çıkacağım zaman her zaman arkadaşım olsun vesaire Annem Olsun , bana hep gidemezsin çıkamazsın gibi kelimeler kullandığını daha öncede söylemiştim biz bunları çözemiyorduk sadece kapatıyorduk. Ben anneme gitsem mesela oturmaya gitsem 2 saat geçer eşim hemen arar Sen daha eve geçmedinmi der bana hakaret eder küfür eder en basiti bundan önceleri mutfak dolabı silmeye gitmiştim anneme aynısını yine yaptı Geçen dolma sarmaya diye gittim yine huzur vermedi bu ara Anneme çok yakın olduğum halde sık bile gelmiyorum, haftada bir kere anca gidiyorum. Annem yatak odasına sattı Şimdi yenisini alacak o da çok kararsız Hemen karar veremiyor Dünden beri Diyor bana ki gel kızım yatak odası bakmaya gidelim zaten çok küçük bir ilçede yaşıyoruz 2 tane mağaza var onlara bakmaya gideceğiz yani Onlara bakmam toplam bir saat sürmez buna mesaj attım dedim böyle böyle beni aradı dedi gidersen kıyafetlerinide al git dönme dedi. Annem evine o kadar eşya aldı ama hep başkalarıyla bakmaya gitti Ben hiç yanında olamadım eşim yüzünden. Arkadaşları diyormuşki kızınla bak biz hep kızımızın beğendiğini alıyoruz diyomuş. Ben artık milletdende utanıyorum annesine sahip çıkmıyo hiç derler diye. Eşim hep böyle bir arkadaşla tanışırım gidemezsin der. Sanki o benim sahibim ben onun kölesi gibiyim. Şimdide bana gidersen eşyalarınıda al git diyo. Ne yapıyım söyleyin bunaldım ben bu evlilikten. 

36 Cevaplar

+4 oy
(5,455 puan) tarafından
Gamze :D BOŞAAAAN :D
tarafından
Doğa yine beni güldürdün:)))))
(5,607 puan) tarafından
Ağlanacak haline gülüyorsun, daha çok ağlarsın Gamze
-Reklam-
+2 oy
(6,357 puan) tarafından
Eşyalarını al git kendi ne boku varsa yesin annen bı bazada sana alır en fazla o ne öyle bı zincir taksinda eline alsın 
+1 oy
(2,080 puan) tarafından
Sen sustugun icinoyle yapıyor benm eşimin teyzesi var kocası oyleymiş en son kadın kocasına tamam bosanalim demiş babasına gelmiş eşi bakmiş ciddi kendini afetirmiş ama yine aynı en son haber vermemiş eşi başkalarından duyunca teyzeside senden izin alıyorum izin vermiyorsun en son sen beni bu hale soktun senin yüzünden ben kendimden şüpheleniyorum demiş eşi artık izin vermiş ama tek sorun o tek gidip gelirdi ailesi için sorun olmazdı senin eşin annene sorun yapıyor sende haber verme derse de izin vermiyorsun tamam diyorsan giderim deyip gözünü korkut biliyor gitmicegimi ondan boyle
+1 oy
(77 puan) tarafından
Alıp gideceksin eşyalarını bu zamana kadar sınır cizmedigin problem zaten. Dediğin gibi köle olmuşsun ama bunu kendin yapmışsın kendine
+1 oy
(992 puan) tarafından
Ben senin yerinde olsa alir kiyadetlerimi giderdim anneme 
+1 oy
(641 puan) tarafından
Valla kimse kusura bakmasın da anneme gitmeme de karıştırmam kendileri haftanın 3 4 günü analarinin evine giderler ha öyle bir şey derse de alır eşyalarımı giderim kimse kusura bakmasın 
0 oy
(4,225 puan) tarafından
Ya Allah aşkına madem bu kadar sıkıntılı bu adam söyleme gittiğini mecbur musun yakınmış zaten git otur gel o gelene kadar öğrenirse de sen istedin böyle olmasını senin yüzünden yalana başvurdum de çık işin içinden
tarafından
Gün içinde beni sürekli görüntülü arayan bir insan bir de beni görenler oluyor maalesef birkaç kere bunu yapmıştım E bu sefer de yalancı durumuna çıkıyorum güvenini kaybediyorum . Bu sefer de kendimi savunmaya çalışıyorum ben sana söylediğimde izin vermiyorsun diyorum ama anlamıyor Sana artık güven olmaz Allah bilir Başka neler yaparsın diye bana çok iftiralar attı o da çözüm değil yani.
(4,225 puan) tarafından
O zaman ya boşanacaksın ya kabulleneceksin canım başka yol yok
tarafından
Gerçekten ben de ne yapacağımı şaşırmış durumdayım
0 oy
(3,996 puan) tarafından
ben hayatta bu kadar baskiya gelemezdim , acik acik konusmak gerek neden bu kadsr kısıtlıyorsun beni diye sor
tarafından
Yani çok sordum kendin olunca her şeyi yapıyorsun bana gelince neden böyle davranıyosun diye, yok Annen senin elinde oynatıyor Yok onun peşinde çok Dolanıyosun gibi şeyler konuşuyor bana, ama halbuki öyle bir şey yok zaten arkadaşlarıma Gelince de aynısını yapıyor artık çarşıda duymamam gereken bir şeyler mi var bilmiyorum şüphelenmeye başladım ben de
(1,880 puan) tarafından
Üste çık sen de hayırdır de benden bisey mi saklıyorsun de. Bastırmaya çalış
tarafından
Yok bacım yok Ne kadar bastırsam da olmuyor Ben artık yoruldum gerçekten mücadele edesim bile gelmiyor
0 oy
(2,281 puan) tarafından
senin şartlarını bilmediğimiz için şunu yap bunu yap diyemeyiz, de ben olsam eşyalarımı çocuğumu alıp giderim yaa bu ne böyle ,ben okurken daraldim ya
tarafından
Bende aslında alıp gitmek istiyorum ama of offf
(2,281 puan) tarafından
ne yaptın canım
0 oy
(3,683 puan) tarafından
Eşin evlenmeden öncede böylemiydi sonra dan oldu çünkü bile bile bu tarz biriyle hayat geçmez senin doğurup büyüten bir insana karşı böyle bir saygısızlık yapar o zaman oda kendi aileyse görüşmesin 
tarafından
Eşimle 1 buçuk yıl  sevgili kaldık böyle değildi evlendikten sonra ne oldu ne olduysa, Sadece annem konusunda böyle değil ki arkadaşlarımla da böyle Geçen bir tane arkadaşımla kafeterya tarzında bir yere gidecektik Parkı da var o da evli bu arada yani oturacağım 2 saat bir şeydi, arkadaşım oraya gidelim dedi Zaten çok küçük bir ilçede yaşıyoruz burada hiçbir şey yok Bir yere gidemiyoruz gezemiyoruz eşim ona da karıştı hayır dedi gidemezsin dedi O zaman da ağladım Sonra sinirimden çıktım gittim buradaki yakındaki parka gittim kızı mahçup etmeyeyim diye yakınımdaki parka çağırmak zorunda kaldım. Bekarken annemden babamdan bu kadar baskı görmedim.
(3,683 puan) tarafından
Sana boşan terk et demek çok doğru değil ama evladında var böyle bir insanla ömür geçirmek kolay değil seni hastalık sahibi yapar erken yaşlandırır çünkü narşişt bir eşe sahipsin sana ve ailene kinlenip şiddete başvurmazsa eğer ceza amaçlı terk edebilrsin belki hatasını anlar değişmeye çalışır yok değişmez dersen ya çekeceksin bu adamı ya temelli gideceksin iki seçenekten başka şansın yok Rabbim yardımcın olsun
0 oy
(18,667 puan) tarafından
Sana yap demiyorum ama benim eşim böyle dese dediğini yapardım. Eşimin fikri önemlidir bu zamana kadar görüşme dediği herkesten kazık yedim eşim haklı çıktı ama aileme bile koymayacak hakaret küfür edecek insanla ben yaşayamam
tarafından
Canım benim zaten Hayatımda kimse yok Ne bir arkadaş ne dost , her tanıştığım birine Kulp buldu hep dedi ki kötü uzak dur falan ama kendi çevresini asla bakmadı kendi çevresi de dört dörtlük insanlar değil bir de eşim istediği her şeyi yapıyor gece 12'de eve geliyor gece 3'te Geliyor 2.00'de geliyor , kendine her şeyi hak görüyor ama bana gelince yok ki sen yapamazsın yok Sen çıkamazsın
(988 puan) tarafından
o ayrı mesele ama eşin zarar görürsün diye seni kısıtlamış, normal dümdüz iyi olduğun arkadaş ından ailenden de mi kısıtlıyodu böyle hayat geçmez yani
(988 puan) tarafından
gamzeli kusura bakma da hece 2 3 de gelen adam çokta madum değil benim gözümde.karıyı eve kapat kendin her boku ye tövbe yarabbim ya sinirlendim resmen.sen bu adamın bi peşine düş kesin bir şey çıkacaktır emin ol boşanacaksan da elinde delil olsun
tarafından
En basit dün akşami arkadaşımla hamama gideceğiz dedi otele gitti Burada bir tane otel var oranın Hamamı varmış oraya gitti gece geldi 12.30'da geldi. Kendi her şeyi yapıyor kendi saatler çarşıda geziyor Bana gelince böyle yapıyor Benim zaten Şüphelendiğim çok şeyler var ama telefonunu benimle paylaşmıyor Çünkü şifresini bilmiyorum
(988 puan) tarafından
telefonu olmasa dahi küçük yer dedin illaki gören duyan birileri olır gerekirse o evden gidince peşine düş nereye gidyo napıyo diye.Hamamda kadınlar varsa ya? otel bi tane demedin mi oteli arayıp sor kimle geldi diye ya da tellakları kadın mı vs
0 oy
(360 puan) tarafından
E adam demiş eşyalarınıda al git diye hala neyi bekliyorsun ki  söylemesi kolay tabi diyosundur ama yeri geldiğinde beni eve kitleyip giden ve aklına gelebileceklerinin daha fazlasını yapan bi adamı bırakıp gitmiş bi olarak yazıyorum bu adamla ömür geçmez ne demek ya annene gitmeni kısıtlamak diceksin ki çocuğum var onun için duruyorum durma bacım o çocuklar o ş.izofrenlerin elinde daha iyi büyümeyecek ben ilk eşimi bırakıp gittiğimde oğlum 2 buçuk yaşında ve %90 engelli bi çocuktu arkamda hiç kimse yoktu ilk 15 gün sığınma evinde kaldım bu süreçte iş buldum ev tuttum bakıcı buldum 3 ay 1 battaniyeyle yaşadım ama çok daha huzurlu ve mutlu yaşadım şuan oğlum 17 yaşına girecek ve artık bi engelli raporu yok çünki bizi o hasta ediyordu evet çok zor oldu ama sonradan çok güzel oldu yaptırmayın bu eziyeti kendinize
(360 puan) tarafından
Bak canım öyle bir adamdan kurtuldum ki sana anlatsam 3 günde bitmez çocuğum hastaydı benim gözüm çocuğumdan başka bişey görmezken o pislik beni rüyasında başkasıyla görüyormuş sen beni aldatıyosun deyip öldüresiye dövüyordu 4 yıl hiç uyumadım uyurken öldürecek korkusuyla kapıyı üstümden kitleyip eve ekmek bile almadan gidiyordu daha yatak fantezilerini anlatsam sen nasıl sağ kurtuldun dersin babam yok annem desen anne demeye bin şahit lazım o yüzden bende senin gibi cesaret edemiyorum ama bi gün birşey oldu baktım ki ben ölüyorum fiziksel değil ruhen ölüyorum o gün dedim ki ben yaşayacağım ve oğlumu kurtaracağım o gün yine şiddet yaşandı telefonumu aldı kapıyı üstüme kitleyip gitti komşuma polisi aratıp polisle çıkıp gittim bak senin annen sana sahip çıkıyomuş bu senin için inanılmaz bir niğmet lütfen yapma bunu ne kendine ne çocuğuna
(263 puan) tarafından
Şuan okuduklarıma inanamıyorum. O kadar onurlandım ki bir kadın olarak hemcinsimin bu denli güçlü olmasına anlatamam. Rabbim bu yaşadıklarının hepsini unutturacak mutluluklar versin sana hem bu dünyada hem de ahirette inşallah.
Post sahibi için de bizler için de müthiş bir örneksin @sv tht
(360 puan) tarafından
Bal böceği teşekkür ederim canım amin cümlemize inşallah çok şükür mutluyum boşandıktan 8 yıl sonra ikinci evliliğimi yaptım 5 yıl oldu bi kızım var şuan 3.ye hamileyim sağolsun eşim el üstünde tutar kimseye laf ettirmez ama Allah korusun önceki yaşadıklarımı bir tanesini bile yaşatsa asla durmam çocuklarımı da alır yine çıkar giderim umarım gamzelide yaşadıklarımdan kendine pay çıkarır da cesaret eder ve kurtulur
(263 puan) tarafından
Allah daimi mutluluk huzur versin helal olsun sana
(360 puan) tarafından
Amin canım cümlemize inşallah
0 oy
(988 puan) tarafından
oldu olacak üstüne kepenk indirip kilitlesn böyle hayat mı geçer ya napıcaksın bütün gün evde mi oturacakmışsın böyle saçmalık mı olur bu dediğin gibi eş hayatı değil bildiğin kölelik.ikinisde yetişkin insanlarsınız hayatınızı birleştirmeye karar vermişsiniz sen onun kölesi olmaya değil.Annene gitmeye bile izin vermeyen adamdan nolacak o adamın psikolojik sorunları var emin ol seni dışarı çıkarmak istemiyosa da kendi muhtemel her haltı yiyodur..Ben doğum yaptım eşim dedi kaç. kere çık yürü iy gelir diye, komşular çağırdı git hava al otur dedi gene ay sonunda 4 saat uzaklıktaki şehire annemin akrabalarımın yanına gidicem 2 hafta kaşcaktm 1 ay kalim dedim sonra ikna oldu.Gezmeme tozmama bir şey demez sağ olsun bende ona karıimam.hayat paylaşmak demek çünkü tamamıyla hayatı birbirine adamak değil.kendi ailemiz arkadaşlarımız çevremiz var ve olacakta.Böyle hayat. geçmez bacım yol yakınken al eşylarını git bencede.Bi süre sonra psikolojin bozlur yaşayamazsın söyleyim sana.
tarafından
Zaten bu yani bozulduğu bekarken iki halimi o kadar özlüyorum ki özgürlüğümü yani annemden babamdan Bu kadar baskı görmedim ben sürekli ağliyorum piskolojim bitmiş
0 oy
(15,867 puan) tarafından
Çocugun yoksa eşinin dediğini yap , topla eşyalarini annenin yanına git ve bir daha bu adama katlanma. Farkındaysan açık hapisahaneden farksız bir hayatın var. Kimse bu eziyete katlanmak zorunda değil. 
tarafından
Çocuğum var maalesef zaten o yüzden ne yapacağımı bilmiyorum
0 oy
(626 puan) tarafından
Bu kadar kısıtlıyorsa kendi biseyler karistirdigi icindir
0 oy
(871 puan) tarafından
Eşyalarını da al git bence dediğini yap
tarafından
Eşyalarını da al git deyince WhatsApp'tan engellemiştim az önce beni aradı açmadım ilkte Sonra yine aradı Neredesin dedi sonra ben eve geleceğim konuşacağız dedi.
0 oy
(344 puan) tarafından
Okudukça aklıma küçüklüğüm geldi. Babamda anneme hep böyle yapardı. Hiçbiryere göndermezdi, köleydik sanki..valla hayat geçmez böyleleriyle aslada düzelmez. Kafalarında bin türlü pislik olduğundan böyleler
tarafından
Annen nasıl dayanmış peki şuan nasıl?
(344 puan) tarafından
20 senedir. Farklı şehirdeler.hala herşeyimize karışır. Anneme çok çektirdi. Dayak değilde o psikolik şiddet baskı çok fena. Ben intihar etmeye kalktım siz gözümün önüne geldiniz edemedim dedi.
0 oy
(394 puan) tarafından
Eşyalarını topla ve git. 
0 oy
(7,892 puan) tarafından
Çok net ve samimi söylüyorum eşyalarımıda alır giderim... Bunun g.ötünü kaldıran sensin canım o kim kopekte sana emir veriyor üstüne küfür hakaret. Anan yarın bir gün vefat etse canın yanar keşke her anında yanında olsaydım dersin. Neden zorluyorsun anlamıyorum???
tarafından
Bu konuşma üzerine whatsapptan engellemiştim, beni aradı 2 kere açmadım. Annemi aradım oda pazara gitmiş evde yokmuş. 3. Kez arayınca açtım neredesin dedi eve gelicem konuşcaz dedi.
(7,892 puan) tarafından
Sakın alttan alma gözünü korkut. Ben boşanmak istiyorum de nabzını yokla bakalım ne yapacak ne diyecek. Bu adam seni ezik sanıyor kimsesiz sanıyor. Seni kendine köle etme derdin de. Yazık yaşın ilerledikçe sinir strest hastası olursun ilaçlara bağımlı olursun. Bak benim teyzem aynen böyle oldu 20 yılın sonunda yok dedi düzelmiyor şimdi boşanma dedin de ama iş işten geçti hastalık hastası oldu
0 oy
tarafından
Nasıl bi eşin var huyu nasıl şiddete meyilli mi bilmiyorum böyle bi eşle de ömür geçmez sana git boşan da diyemem çünkü aklıma o Adana'daki adam geliyor eşini ve ailesini katleden Allah korusun ya eşin de bu zihniyettesyse çok zor işin Rabbim yardımcın olsun ama eşini en çok sen tanırsın hani o kadarını da yapmaz dıyosan al çocuğunu git annenlere kimse açlıktan ölmez emin ol hayatın daha huzurlu ve güzel geçer

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 326 göst.
27 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde Emine2803529 (51 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 305 göst.
18 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde gulsah.uygun2225 (12 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 501 göst.
24 Ekim 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 266 göst.
2 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Ebruliiiiii (336 puan) tarafından soruldu

411,784 soru

12,396,204 cevap

44,173 kullanıcı

Kategoriler

...