Kızlar benim az çok eşimle aramdaki problemleri bilenler var, Ben bir yere çıkacağım zaman her zaman arkadaşım olsun vesaire Annem Olsun , bana hep gidemezsin çıkamazsın gibi kelimeler kullandığını daha öncede söylemiştim biz bunları çözemiyorduk sadece kapatıyorduk. Ben anneme gitsem mesela oturmaya gitsem 2 saat geçer eşim hemen arar Sen daha eve geçmedinmi der bana hakaret eder küfür eder en basiti bundan önceleri mutfak dolabı silmeye gitmiştim anneme aynısını yine yaptı Geçen dolma sarmaya diye gittim yine huzur vermedi bu ara Anneme çok yakın olduğum halde sık bile gelmiyorum, haftada bir kere anca gidiyorum. Annem yatak odasına sattı Şimdi yenisini alacak o da çok kararsız Hemen karar veremiyor Dünden beri Diyor bana ki gel kızım yatak odası bakmaya gidelim zaten çok küçük bir ilçede yaşıyoruz 2 tane mağaza var onlara bakmaya gideceğiz yani Onlara bakmam toplam bir saat sürmez buna mesaj attım dedim böyle böyle beni aradı dedi gidersen kıyafetlerinide al git dönme dedi. Annem evine o kadar eşya aldı ama hep başkalarıyla bakmaya gitti Ben hiç yanında olamadım eşim yüzünden. Arkadaşları diyormuşki kızınla bak biz hep kızımızın beğendiğini alıyoruz diyomuş. Ben artık milletdende utanıyorum annesine sahip çıkmıyo hiç derler diye. Eşim hep böyle bir arkadaşla tanışırım gidemezsin der. Sanki o benim sahibim ben onun kölesi gibiyim. Şimdide bana gidersen eşyalarınıda al git diyo. Ne yapıyım söyleyin bunaldım ben bu evlilikten.