0 oy
1,225 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kızlar benim az çok eşimle aramdaki problemleri bilenler var, Ben bir yere çıkacağım zaman her zaman arkadaşım olsun vesaire Annem Olsun , bana hep gidemezsin çıkamazsın gibi kelimeler kullandığını daha öncede söylemiştim biz bunları çözemiyorduk sadece kapatıyorduk. Ben anneme gitsem mesela oturmaya gitsem 2 saat geçer eşim hemen arar Sen daha eve geçmedinmi der bana hakaret eder küfür eder en basiti bundan önceleri mutfak dolabı silmeye gitmiştim anneme aynısını yine yaptı Geçen dolma sarmaya diye gittim yine huzur vermedi bu ara Anneme çok yakın olduğum halde sık bile gelmiyorum, haftada bir kere anca gidiyorum. Annem yatak odasına sattı Şimdi yenisini alacak o da çok kararsız Hemen karar veremiyor Dünden beri Diyor bana ki gel kızım yatak odası bakmaya gidelim zaten çok küçük bir ilçede yaşıyoruz 2 tane mağaza var onlara bakmaya gideceğiz yani Onlara bakmam toplam bir saat sürmez buna mesaj attım dedim böyle böyle beni aradı dedi gidersen kıyafetlerinide al git dönme dedi. Annem evine o kadar eşya aldı ama hep başkalarıyla bakmaya gitti Ben hiç yanında olamadım eşim yüzünden. Arkadaşları diyormuşki kızınla bak biz hep kızımızın beğendiğini alıyoruz diyomuş. Ben artık milletdende utanıyorum annesine sahip çıkmıyo hiç derler diye. Eşim hep böyle bir arkadaşla tanışırım gidemezsin der. Sanki o benim sahibim ben onun kölesi gibiyim. Şimdide bana gidersen eşyalarınıda al git diyo. Ne yapıyım söyleyin bunaldım ben bu evlilikten. 

36 Cevaplar

0 oy
(4,475 puan) tarafından
Ben olsam tamam der alir esyami giderim kalsin dimdizlak ortada. Bu ne be.
-Reklam-
0 oy
(159 puan) tarafından
Seni annenden uzak tutmaya hakkı yok ne dinde ne başka bir kitapta öyle bir hakkı yok senin hakkına günahına giriyor böyle yapark 
0 oy
(1,245 puan) tarafından
Ne yaptın gitin mi eşin gelip kunuştunuz mu 
0 oy
(1,015 puan) tarafından
Eşyalarını da al git o zamn ömür mü geçer bu adamla 
0 oy
(2,375 puan) tarafından
Sanırım tek çocuğun var. Burdan demek kolay gelecek ama bana bu tür söylemlerde bulunan ve iftira da atıyor demiştin; bu adamı öyle g.öt üsttü bırakır giderim ki. O blörfünüde yediririm ona. 3 çocugumu alır sudan çıkmış balığa çeviririm onu. Devlet anneye veriyor. O palavradan sıkıyor sende ya inanıyorsun yada inanmak istiyorsun
tarafından
Posta arkadaş yazdı ya habersiz çık o zaman bu kadar yakınsa Gidip gel diye Bizim oturduğumuz yer küçük olduğu için beni ister istemez onun arkadaşları çarşıda görüyor gördüğünde de söylüyorlar yani nasıl bir şey bilmiyorum Ben de hala anlamadım Neden beni söylüyorlar falan ama birkaç kere yakalandım öyle yani habersiz çıktığım için ama izin vermiyordu mecburdum Ben de insanım yani sonuçta o da Allah bilir sen benden gizli böyle şeyler yapıyorsan başka neler neler yaparsın gibi söylemler bana söyledi iftira atmaya da çalıştı yani
tarafından
Canım ben çocuğumu da alır çıkar giderim ama korkuyorum adam beni tehdit ediyor çocuğumu alırım yok başına bela olurum vermem diyor bana yakın Tek Annem var şu an burada ben boşansam onunla bu ilçede asla barınamam Yani ne yapacağım Nereye gideceğim sığınma evine mi gideyim ne yapacağım şaşırdım
(2,375 puan) tarafından
Eşini en iyi sen tanırsın. Gerçekten bela olabilir mi ? Memursa hayatı kayar. Zaten gerçekten birşey yapsa her türlü kayar. Sen demiyormusun o gün görüntülü konuştuk falan diye. Yalan başına bela oldu adam zaten sıkıntı. Allah kolaylık versin ama bu şekilde zaten ne kadar devam edecek
0 oy
(2,203 puan) tarafından
Neyi bekliyorsun ki al esyalarini git 
0 oy
(600 puan) tarafından
Eşyalarını topla gitte görsün gününü. Ne tahammül ediyorsun şuna . Seni sevdiğini saydığını düşünüyor musun cidden ? Ya da bundan başkası olmaz bana bakmaz gibi bi düşüncen mi var da daha duruyorsun orda ?
tarafından
İnan hiç biri değil oğlumu ve kendimi düşünüyorum sadece nasıl tek başıma cesaret edicem diye
(600 puan) tarafından
1 tane çocuğun varken bul o cesareti yoksa daha bulamazsin
0 oy
(2,255 puan) tarafından
Eğer her şeyi göze aldım diyorsan, sonuçlarına katlanırım diyorsan. Topla eşyalarını git. Ne hali varsa görsün. Yaşlanınca hiç çekilmez böyle adam ben sana söyleyeyim. 
0 oy
(771 puan) tarafından
Ne yaptın bir yorum da eve gelecek konuşacaz demişsin 
tarafından
Maalesef konuşamadık yine, yine eve geldi hiç bişey olmamış gibi davrandı. Ben de dedim konuşmayacak mıyız dedim meseleleri çözmemiz lazım dedim, senin annen seni kullanıyor elinde oynatıyor yok Bir gün dolma sardırtıyor Yok bigün mutfak sildirtiyor diyor bana, Ben de dedim ne olursa olsun annem o benim artık benim karışamazsın dedim. Sonra gitti Hiçbir şey olmamış gibi yattı uyudu.
(771 puan) tarafından
Keşke dün git dediğinde, dediğini yapsaydın. Malesef değişmez sen katlandığın sürece
0 oy
(3,568 puan) tarafından
İster alın ister gücen senin eşin tam bir ruh hastası p********o adamın tedavi olması lazım ne demek annenle iki tane mağazaya koltuk almaya bile gidemiyorsun annenin evine bile gidemiyorsun göndermemekteki gerekçesine çok merak ediyorum kıskançlık desem kıskançlık da değil hastalık bu resmen asıl sen bu huylarını düzeltmezsen pilimi pirtimi çocuğumu alıp annemi evine gideceğim Bir daha da geri dönmeyeceğim desene sen bu adama kusura bakma da sen bir tavır koymazsan bütün ömrün böyle geçecek daha çok post açarsın burada
0 oy
(1,398 puan) tarafından
Ailenin haberi var mı bunun böyle yaptığından 
tarafından
Evet daha önce anneme söylemiştim huzur vermiyor Ben buraya gelince böyle yapıyor bana diye. Annemde ne desin işte boşan diyemiyor. Sadece annem konusunda değl ki bütün konularda böyle.
0 oy
(10,196 puan) tarafından
Okurken çok fazla daraldim yaşarsam ya katil olurum ya boşanirim tövbe estağfurullah bacım bu hayat mı kölelik bu 
0 oy
(7,903 puan) tarafından
Ne yaptın eşin geldi mi konuştunuz mu 
tarafından
Evet geldi ama konuşamadık, annem pazara gitmiş kardeşimi bana yollamış, eve geldi Sen bakıcısın falan diye benimle dalga geçti, sonra hiçbir şey olmamış gibi yemek var mı diye sordu, Ben de dedim Hiçbir şey konuşmayacak mıyız dedim diyorki annenin peşinde çok geziyorsun Dolanıyosun Annen Seni parmağında oynatıyor Yok bugün sana mutfak sildiriyor yok bir gün sana da dolma sardırtıyor bilmem ne, Ben de dedim ne olursa olsun o benim annem karışmaya hakkın yok, sonra gitti Diğer odada yattı uyudu yine çözemedik yani problemimizi Zaten hep böyle yapıyor her zaman konuşacağız diyor konuşmaktan kaçıyor
(7,903 puan) tarafından
Senin eşin baya uyanık. Kendisinin bir psikopatt olduğunu kabullenmeyip,seni annene karşı düşman etmeye çalışıyor.  Bu oyuna gelme.
tarafından
Ben de öyle düşünüyorum yani onu aslında hak vermemi istiyor ha Evet annem beni Evet elinde oynatıyor Dememi istiyor. Ama annem gerçekten merhametli bir insan geçen mutfak dolabını silmeye gittim artı bir de Buzdolabını sildiğim için bana 400 lira para verdi.  Aslında bayramda verecektim ama bayramdan önce sana vermek istiyorum dedi torunumla kendine bir şey al dedi. Dolmayı sarmaya gittiğinde bir poşet de kendime aldım asla kıskanmaz dolabında ne varsa bana vermek ister. O yüzden Ben eşimin aklına uyuyamam maalesef. Keşke o da beni anlasa ama aslında Bunu ben yarattım eşime karşı Çünkü ben bekarken annemle asla anlaşamazdım ama Şimdi evlendikçe aramız düzelmeye başladı Sanki birbirimizi daha iyi anlamaya başladık. Ama eşim bunu hiç kabullenemedi sürekli Sen annen de böyleydin Şimdi niye annecisin bekarken yaptıklarını unuttunmu demeye başladı.
0 oy
(332 puan) tarafından
Yani büyük sözüme tövbe estağfurullah diyorum ve boşanma sebebi bu böyle davranmaya hakkı yok al bakalım eşyalarını da gir biraz tatil yap annen de göz dağı ver bacım bu böyle nereye kadar gidecek? 
0 oy
tarafından
Modern kölelik yaşatıyo iste sana valla ben arkadasta gezerim carsida gezerim ki bikere gec kaldin diyemez

Anneme desen 10 dakika mesafede cumartesiden gider pazarda dönerim birakirda alirda gık demez bu nedir yaa
tarafından
Ah ah bacım ne güzel hayatın var. Bana arkadaşım burada kafe tarzı bir yer var içinde de park var arkadaşım beni oraya çağırdı ben oraya gidemedim niye sırf benimle tartıştı kavga etti dedi orada ne işin var bilmem ne parka çağır dedi burada parkta görüş kızla dedi. Ben dedim ki bana güvenmiyorsan Defol git yok güvenle alakalı değil diyor her zaman ama Amacını anlamıyorum. O benimle öyle tartışıp huzur vermeyince ben de sinirimden hiçbir yere gitmedim. Ama şimdi bakıyorum da olan bana oluyor yani ya şimdi daha 25 yaşındayım aylardır evdeyim ya. Ben de artık istemiyorum ya bu evliliği. Ah ne kalması . Yatırmaz beni asla.
tarafından
Her dedigine he deme onlarin işine gelir bakar bastırdıkca bastırır gez dolas azcik aş onu kır zincirlerini normalde benim esim aşırı kiskanc tutucu biridir cevreden bakan bu kariyi asla biyere yollamaz diyenler bile olmus ama bana sözü geçmedi he gecirse geçirirdi bakti bende pasif degilim baskınim gitme bile diyemedi gemiyede gittim kafeyede giderim parkada giderim kendini ezdirme bak benim çocukluk arkdasim bi taviz verdi 5 yıldır 5 dakika yakınımda asla bana gelemiyor izin vermiyolar diyo annen yaa niye kalmayasin git kal
0 oy
(20,294 puan) tarafından
Eşyalarını da al git. Kendi ağzıyla söylemiş. Git diyene dönüp bakma bile. 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 327 göst.
27 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde Emine2803529 (51 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 305 göst.
18 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde gulsah.uygun2225 (12 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 503 göst.
24 Ekim 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 267 göst.
2 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Ebruliiiiii (336 puan) tarafından soruldu

411,938 soru

12,401,138 cevap

44,428 kullanıcı

Kategoriler

...