0 oy
592 göst.
Diğer kategorisinde (35 puan) tarafından
Kim ne derse desin şu hayatta bir kez daha anladım ki erkek milleti görselliğe çok önem veriyor aksini söyleyen yalan söyler bana yapma etme dediği herşeyi ağzının suyu aka aka takip ediyormuş

17 Cevaplar

+1 oy
(2,640 puan) tarafından
Aynen öyle çok doğru söyledin mesela benim haltlarımı belli edecek bişey giysem hemen giyme etme bakarlar ederler diyor ten rengi çorap bile giydirmez NEDEN kendi de baktığı için başkası da bakar eder zannediyor 
-Reklam-
+1 oy
(1,542 puan) tarafından
Kesinlikle canım eskiye bi bak genelde birinci eş ler çalışır dizinin çocuk büyütür birikim yapar aman harcamayalım şu da olsun buda olsun der sonra kadın ya hastalığa kalır ya da ölür ikinci gelen bi giydiğini bi daha giymez sürer parfümünü oturur ondan iyisi yoktur
0 oy
(16,542 puan) tarafından
Bayan içinde öyle ki kim dış görünüşe bakmadan güzel yada çirkin diye adlandirir ki
0 oy
(394 puan) tarafından
Birinin ilk görüşte içini göremeyecegimiz için, hepimiz önce dış görünüşe bakıyoruz haliyle. 
0 oy
(988 puan) tarafından
müge anlıda demişti ztn bi erkek neyi kısıtlıyosa oraya bakıyodur diye erkekler malesef görünüşe bakıyolar 
0 oy
(1,252 puan) tarafından
Ee yanı herkes için gecerlı bu
0 oy
(506 puan) tarafından

Valla eşim dahi olsa başkası için rahatlığımdan ödün veremem nasıl rahat ediyorsam mutluysam öyle giyinir çıkarım

Özel gün veya özel yer olur o ayrı ama onun dışında hep salaş giyinirim eşimde aşırı düzenli ve dar giyinir hatta bazen aşırı yakışıklı giyinir ama hiç umursamam

Dışarıya bakarsa baksın umrumda değil yakalarsam boşanırım o kadar kızım olduğu halde umrumda olmaz kapı dışarı ederim 

(234 puan) tarafından
Maşallah çok öz güvenlisin kız
(506 puan) tarafından
Özgüvenlilik değil ben de o da basta şartlarımızı koyduk ortaya kendi kurallarımızi biliyoruz ve karışmıyoruz bazen o karışır şık giyin diye ama kuralı hatırla derim hemen vazgeçer
(234 puan) tarafından
Mantıklıymış kural koymak insan nasıl rahat edıyorsa öyle gıyınmelı
(506 puan) tarafından
Ben salaş ve rahatıma düşkünüm dağınık ve temiz birisiyim
Eşim benim tam zittim
Ben dedim en baştan bak bu özelliklerim var üstüme gelmek yok baştan anlaşalım dedim.
O yüzden rahatım bazen düzenli oluyorum ama o da kızım olduğu için mecburen
0 oy
(3,454 puan) tarafından
Canım dediğin kısmen doğru ama yine derim kişiden kişiye değişir. Eşim yapma etme ya da giyme demez. Ağzının suyuyla da bir yere bakmaz. He bakan arkadaşlarımın da esi var onlar da genelde eşini kısıtlayan her şeye laf edenler
0 oy
(2,195 puan) tarafından
Eşim benim giydiğim hiçbir şeye karışmaz. Disardakine de bakıyorsa baksın umrumda olmaz çocuk gibi onu da güdemem. Hee ben yakalarsam da kapı orada güle güle. 
0 oy
(13,373 puan) tarafından
önemli tabii dışını beğenmeden kimse içine bakmaz
0 oy
(5,456 puan) tarafından
Kadınlar önem vermiyor mu ki? Bilmiyorum bence herkes için dış görünüş tabiki önemli yani
0 oy
(3,568 puan) tarafından
Dış görünüş tabii ki çok önemli erkekler için de öyle ama bir kadın için de öyle olmalı bir laf vardır hatta kadın kadın için giyinir süslenir diye farzı Mahal bir yere gidiyorsun Üstün başın Per perişan olduğu zaman insanların sana karşı olan tavırları farklı oluyor ama şöyle bir güzel giyim kuşam olduğu zaman ayağında bir topuklu ayakkabı marka bir çanta marka bir kıyafet giydiğin Zaman saçın başın yapılı makyajın olduğu zaman davranışları daha farklı oluyor böyle düşünün bence
0 oy
(4,450 puan) tarafından
Evet canım malesef erkekler bakmam dese de bakıyor 
0 oy
(5,165 puan) tarafından
Ben inanmıyorum eşim beni cok kısıtksr ama açık giyinenlere de bakmaz. Yanı herkes bir değil tabi. 
0 oy
(2,228 puan) tarafından
O kadar haklısın ki yemin ederim onlar var ya onlar 
0 oy
(264 puan) tarafından
E zaten erkekler dışarıda neye bakarlarsa kendi karısını o yönde kısıtlarlar
0 oy
(7,824 puan) tarafından
Evet öyle tabi ki görsellik zaten önemlidir. Benim eşimde önem verir bende önem veririm. Ama dışarıdaki insanları süzmek çok yanlış. 

İlgili sorular

+1 oy
38 cevap 886 göst.
24 Haziran 2023 Diğer kategorisinde -Umudunu_kaybetme- (3,104 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 233 göst.
17 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Errkekannesi (45 puan) tarafından soruldu
0 oy
63 cevap 1,664 göst.
0 oy
2 cevap 166 göst.
27 Eylül 2021 Diğer kategorisinde kimsebilmesin (104 puan) tarafından soruldu

410,739 soru

12,358,813 cevap

41,305 kullanıcı

Kategoriler