0 oy
754 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (643 puan) tarafından
Çocuğu destekli uyuyanlar ne zaman kendi kendine uyudu çocuklarınız 

23 Cevaplar

+1 oy
(8,662 puan) tarafından
2 yaşında uyumaya başladı kendi kendine
(8,662 puan) tarafından
Kendim alıstirdim canım beraber yatarız gelir yanıma yatar sarılır uyuruz
(643 puan) tarafından
Nasıl alistirdin canım 14 aylık alistirabilirmiyim acaba denedim olmuyor
(8,662 puan) tarafından
Yanına yatır canım evi karanlık yap sarılıp yatın zamanla tek uyumaya alıscek
(331 puan) tarafından
Sizi tebrik ediyorum
(8,662 puan) tarafından
Canım alısti sabaha kadar uyo ama alıstirmak için biraz uğraş lazim
-Reklam-
+1 oy
(441 puan) tarafından
6 aylık olduk hala sadece benimle uyur daha doğrusu ben uyutmazsam uyumaz
(643 puan) tarafından
Valla 14 aylık mama ve sallayarak uyur büyüdükce zorlaşıyor kucuklukte. Alıştırmak daha kolay
(441 puan) tarafından
Benden başka kimse ile uyumaz
Baba ve anneannesi uyutmaya çalışır hayatta yatmaz. Aşırı uykusu olsa bile direnir ağlar huysuzluk eder ama yok illa ben olacam bakalım ileride nasıl olacak
(335 puan) tarafından
Kız 6 ay çokkkucuk yenidoğan nerdeyse
0 oy
(1,543 puan) tarafından
2 yaşında sallamyi bıraktık kendisi istemedi yanında yatardim yaklaşık 2 aydır kendi odasına gidip uyuyor kimseyi istemiyor 3 yasind
(643 puan) tarafından
Ne güzel siz mi alistirdiniz kendiliğinden mi sallanmak istemedi
(1,543 puan) tarafından
Kendisi istemiyor ben salliyordum kendi birakti
0 oy
(2,938 puan) tarafından
Sallıyodum dört buçuk sene kadar hamile kaldım bakdim olacak gibi değil çocuğa bişey olacak bıraktım yanima yatırdım bidahada hiç kucagima almadım baktım benim çocuğuma destek olan benmişim ben onu  alistirmisim o gayet güzel uyuyormuş 
(643 puan) tarafından
Valla mi canım nasıl yaptın peki anlatır mısın
(2,938 puan) tarafından
Yanına yattım sadece mırıldandı kizdim dön arkanı uyu dedim
0 oy
(685 puan) tarafından
Emzirmeyi bırakınca canim 
(643 puan) tarafından
Ben emzirmeyi bıraktım canım 1 yaşında sütüm kesildi emerek uyumaya alıştığı için bir tek bibebronla uyuyor ve sallanarak bir tavsiyem varmı
(685 puan) tarafından
Sallamayi birakicaksin yoksa zor.
0 oy
tarafından
Büyük çocuğumu hatırlamıyorum kaç yaşında uyuduğunu sorunlarımız oldu babasıyla çünkü ama eziyet eden çocuk değildi galba bebekken kendi kendine uyumaya başladı ortanca kızım 2 yaş küçük kızım 3 aylikken
tarafından
Hayır canim arkadaş öyle yazmamış bı sorun olduğunu düşünmüş yani imkansız demek istemiş başında üç aylikmi yazmış ben ona tepkimi gösterdim her uyuyan çocukta sorunmu oluyo Allah aşkına.. çocukların huyları bir değil kimsenin çocuğun huyu aynı değil kimi uyur kimi uyumaz mesela bizim komşunun çocuğu gece uyumazmis sabaha kadar aglarmis morarana kadar...benim ortanca kız iki yaşında uyumayı öğrendi ama yeri geliuo inat ediyo ayagimda saatlerce sallıyorum ama en ufak kızım sakindi masallah beş aylıkken sutten kesildi üç aylikti emzirdim beşiğine yatırdım uyuyodu herkesin bebeğinin gelişimi de huyuda aynı değil
tarafından
İnsallah canım seninde bebeğin kendi kendine uyumaya alışır
(335 puan) tarafından
Ben imkansız demedim kendiniz öyle yorumlamışsınız,  tepkiyi de bu yüzden şiddetli verdiniz belliki. Şaşırdım çünkü ağlamadan uyuyan bir bebek hayatımda hiç görmemiş olabilirim bunu ilk defa öğrenmiş olmam tepki almama neden sebep oldu anlamadım. ve dediğiniz gibiyse ne güzelmiş iyi maşallah dedim neden bu kadar rahatsız oldunuz anlamıyorum ben kimsenin anneliğinr karışmam banane kim nasıl uyutursa uyutsun çocuğunu, yazdığma da pişman oldum iletişime girmeyebilirmişiz.
(603 puan) tarafından
Ya burda mimiksiz yazıldığı için birbirinizi yanlış anlamışsınız. Olabilir . Kalp kırmaya değmez. Her çocuk bir değil tabiki . Rabbim hepimizin evladını hayırlı akıllı fikirli eylesin inşallah. Sağlıcakla kalın
tarafından
Aminnn gülüm inşallah
0 oy
(2,196 puan) tarafından
Büyük bir kaç gün sonra 7 olucak ,hâlâ yanında bekliyoruz uyuyana kadar 
(643 puan) tarafından
Ya çok zor
(2,196 puan) tarafından
Sağlık olsun. Bidaha bulamayacaz bu yaşları
0 oy
(2,818 puan) tarafından
1 bucuk yasinda uyumaya basladi suan 2.bucuk yasinda kendi uyuyor
(643 puan) tarafından
Sizmi alistirdiniz peki
(2,818 puan) tarafından
Yaninda yatti alisasiya rahat uykuya dalasiya kadar simdi kendi uyur
0 oy
(1,844 puan) tarafından
3 olcak 2 aya yeni yeni arada kendi başına uyuyor 
(643 puan) tarafından
Anladım 14 aylık benim kide
0 oy
(3,315 puan) tarafından
3 yaşında anca başladı 
(643 puan) tarafından
Kendiliğinden mi başladı yoksa sizmi alistirdiniz
(3,315 puan) tarafından
Kardeşi olunca mecbur kendi uyudu
Misal hep dedim sen yanımda uzan ayağımda bebek var uyusun seni alırım ayağıma dedim
Öylece uyurdu
Şimdi kendi uyur
0 oy
(2,126 puan) tarafından
Bir buçuk yaşını geçiyordu canm yanına uzanıyorum biraz öyle alıştı şükür yorulursa zaten daha kolay oluyor 
(643 puan) tarafından
Ben uzanıyorum ama imkanı yok uyumaz canım yatağı tepelerine tırmanıyor aşırı hareketli kızım
(2,126 puan) tarafından
Kız illa ilk zaman olur sonra düzelir benim oğlumda öyle kalkardı yuzumle felan oynardı konuşurdu
0 oy
(1,853 puan) tarafından
11 aylıkken beşiğe YouTube dan pış pış sesi açıp bırakırdım uyurdu. Sonra benim işe başlamamla bakıcı gelmesiyle düzen bozuldu. Şuan tatildeyim 20 aylık evi toplarken sessizlik oldu oğlum nerde diye bakmaya gittim. Yatak odasına gitmiş bizim yatağımıza tırmanmış üstünü örtüp yatmış. Ama genlerde uykuculuk var. Ben hiç uykusuzluk çekmedim oğlumda 
(643 puan) tarafından
Ya ne güzel maşallah
0 oy
(5,499 puan) tarafından
İlk 3 sene destege ihtiyaclari oluyomus zihinsel ve psikolojik olarak.  

32 aylik suan banyo yaptirir yatagina koyarim 3 kitap okuruz sonra da sirtini sivazlar pis pis yaparim o sekil dalar. 24 ayliktan beri boyle. 30.aya kadar da meme emdi. 

Eskiden cok zor ve cok destekli uyurdu gece gunduz surekli uyanirdi. İlk basta emzirirken hikaye anlatmaya basladim meme de o sekilde uyudu. Daha sonra emzirdim yatagina koydum hikaye anlattim,kitap okudum o sekilde uyudu. Bu surecte memeyi kesmekte cok kolay oldu.
(643 puan) tarafından
14 aylık kızım 1 yaşında sütüm kesildi emerek uyumaya alışkın oldugu için mama içerek ayakta sallayarak uyuyor keşke emzirebilseydim çok üzülüyorum emsin diye baktım ama emmedi 3 yaşını bekleyeyim demi normal şuan destekle uyumasi
(5,499 puan) tarafından
Cok normal canim. Nasil ki diger ihtiyaclari icin destege muhtacsa uyku icinde oyle. Yemeginde ,temizliginde de sen destek oluyosun :)
Sadece senin icin daha kolay olan destege gec. Kademeli olarak. Ayakta sallamak yerine hikaye yada masal anlat. Zamanla olacak tabi bu. Biraz salla dur hikaye anlat sonra yine salla gibi. Yavas yavas. Mama olayini da zamanla birakirsiniz en az 1.5 olsun.
(643 puan) tarafından
Tamam canım çok teşekkür ederim
0 oy
tarafından
Valla kız 1 buçuk yaşındayken uyku eğitimi verdim gece babası istem gelince özledim diyerek yatağa aramiza aldı yapma bak dedim dinlemedi ve düzen müzen bozuldu yorulursa uyur kendi 
(643 puan) tarafından
Anladım uyku eğitimi nasıl verdiniz
tarafından
Park beşiğe yatiriyordum eline kitap veriyordum o sayfaları çeviriyordu ben bakıyordum konuşuyordum işte yanında duruyordum öyle yarım saat bi saat içinde uyuyordu
(643 puan) tarafından
Anladım teşekkür ederim bu imkansız çünkü yerinde hiç durmayan bir kızım var
tarafından
Vallahi artık benimki de biz de uyuyor O zaman çok güzel 3 ay kadar kendi kendine uyuyordu eşime yapma dedim dinletemedim maalesef şimdi sırtımın arkasında uyumaya çalışıyorum bana yapışmış bir şekilde sürekli yatağın için dönüyoruzn bir saat böyle döneriz
0 oy
(988 puan) tarafından
2 aylık kndi uyuyo pış pış müzikle ya da birkaç dakşka kucağımda gezdirip yatağına koyunca genelde de mama yerken uyuyakalkyor
tarafından
Bende üç aylık uyudu yazdım yukarda yorumum bakarsan görürsün birisi sorun vardır yazmış  millete bak ya ben annesiyim bilemicemmi sorun olduğunu maşallah iki yaşında gayette sağlıklı amacı ne o yorumu yazarken onu anlamadım
(988 puan) tarafından
bebekle alakalı canım niye sorun olsun ki bende küçükken annrm brşiğime koyunca uyuyormuşum
tarafından
Gelde anlat insanlara
0 oy
(13,707 puan) tarafından
Doğuma az kalmiştı 1 buçuk yaşında idı 

Kucağımda git gel yapardım uyurdu göbeğim iyıce büyüdü rahatsız oldu herhalde yatağına yatar oldu saçlarını okşatır yada sırtını sıvazlatır uyurdu 
(643 puan) tarafından
Ne güzel canım ben ipek bu arada yeni hesap açtım canım kapadım onu
(13,707 puan) tarafından
Aa tamam hemşerim ❤️
0 oy
(61 puan) tarafından
5 yasında. Hala kendisi uyumak istemez. Ben zorla yanına yatarım ışıgı kaparım. Döner konusur uzun bir aradan sonra uyur
(643 puan) tarafından
Ya inşallah öyle olmaz çok zor
0 oy
(4,439 puan) tarafından
1 yaşındayken kendi bıraktı sallanarak uyumayı ben sallayınca kendini yatağa atardı döne döne kendi kendine uyurdu öyle kaldı sallamadım daha 
(643 puan) tarafından
Canım benim kızımda salladiktan bı sure sonra döne döne kendini yatağa atıyor ama uykuya gecemiyorum direkt yatirsam mama ve sallayarak uyuyor
(4,439 puan) tarafından
Hemen alışmaz zaten benim oğlum ilk gün 1.5 saatte uyudu her gün biraz daha düştü saatleri şimdi 15 dakika falan uyuyor
(643 puan) tarafından
Tamam teşekkür ederim
0 oy
(1,533 puan) tarafından
Temmuzda 5 yaşına girecek hala ayakta sallıyorum ..
(643 puan) tarafından
Ya korktum inşallah öyle olma z
0 oy
(11,376 puan) tarafından
2 yaşına kadar masaj yaptırarak okşanarak uyudu 2.5a doğru yatırdım kendisi uyudu. Konuşarak ikna ettim 
(643 puan) tarafından
O yaşa gelince bende denerim teşekkür ederim ☺️❤️

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 296 göst.
25 Ocak 2021 Diğer kategorisinde halide.111 (1,662 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 498 göst.
9 Ağustos 2020 Aile & Aşk kategorisinde Sim (153 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 247 göst.
0 oy