0 oy
851 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar eşim babasından olan abisinin oğluyla beraber çalışıyor oğlunun iş makineleri var benim eşim operatör olarak çalışıyor Sabah 5.00'te evden çıkıp akşam 10.00 11.00'de geliyor ekstra kepçe yağlama yapıyor ve bizim şu an hiç aile hayatımız yok bebeğim var akşam eve geldiğinde oğlum uyumuş oluyor sabah erkenden çıkıp gidiyor sizin eşleriniz nerede çalışıyor bu şekilde olması çok saçma değil mi operatör olan tanıdıklarınız var mı ne kadar maaş alıyorlar abileri ve oğulları her hafta ev araba altına çekiyorlar ama benim kocam gerçekten siz böyle eşiniz olsa ne yapardınız ben de çok şey istiyorum ama eşimi sevdiğim için bazı şeylere göz yumuyorum hep kendini kullandırıyor enayi bir hali var

26 Cevaplar

0 oy
(3,653 puan) tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap
Eşime sordum en asagi 40 milyar alması lazım dedi canım 

Eşim bildiği için o isleri
-Reklam-
+2 oy
(1,180 puan) tarafından
Eşim mühendis ordan biliyorum. Operatör geçen sene 35 bin alıyordu. Maaşları iyi diye muhabbet etmiştik hatta. Eşin niye bu fiyata çalışıyor ilginç 
tarafından
Ah bir bilsem okudular mi ne yaptılar sürekli onları savunuuyor
+1 oy
tarafından
Çalışsa laf edersiniz çalışmasa tembel dersiniz yani ne dicegimi bilemedim Allah kolaylık versin işinde 
tarafından
Hanımefendi dalga mı geçiyorsunuz ağır meslek işi hakkını almak varken neden aşağısı hakkı en iyisi
tarafından
Dalga gectigim yok eşi memnun sa işinden geç gelmeyi kendince sorun etmiyorsa hepimize susmak duser
(1,180 puan) tarafından
Sana susmak düşebilir. Ama karısına susmak düşmez. Hayatı beraber paylaşıyorlar. kadın eşinin hak ettiği maaşı almadığını söylüyor. Üstelik bu kadar fazla çalışmasına rağmen
tarafından
Yo kötü birşey yazmamış bende eşimin hakkını almasını istiyorum üzülüyorum bize en iyisini sunmaya çalışıyor ama didiniyor yoruluyor hakkını alsın
(3,653 puan) tarafından
Suan haksız konusuyorsun gün boyu işte adam hem evine yuvasına vakit ayiramiyor hemde hakkını almıyor
Kadın isyan etmiyor soruyor
+1 oy
tarafından
8 saat çalışsa o parayı alir niye ugrasiyoki
+1 oy
(146 puan) tarafından
Merhaba canım yani bence çok ucuza çalışıyor tam maaş ne kadar bilmiyorum ama benim abimin kepçesi var ve maşallah çok iyi kazanıyor kendi kullanıyor zaten kendi işi olduğu için onun da saatleri belli değil ama en geç 8 9 da felan bitiyor işi 
+1 oy
(4,446 puan) tarafından
Calismasi guzel ama asla emeginin karsiligi 25bin degildir emin ol. Neredeyse sadece uyuyor geri kalan tum gunu calismak onunda karsiligi 25bin olamaz.
+1 oy
(650 puan) tarafından
Eşine öyle deme enayi felan sizin için cabaliyo sonuçta benim eşimde jandarma personeliydi ayda bir hafta qoruyodum çok şükür qorev yerini deqistiler bir aydır qidip qeliyo eve fazla dışarıda kalmıyor inan hep bizim için çabalıyorlar kimse ailesinden uzakta kalmak istemez ama bazen mecbur kaliyolar benim eşimde çok zorluk çekti bazen diyorum nasıl katlanıyosun yerinde olsam istifa ederdim felan inan ne iş olursa olsun akşam eve sıcak ekmeqiyle alnının teriyle qeliyosa ne mutlu bana yani herseyden önemlisi huzur para pul qecici şeyler...
+1 oy
tarafından
Canım çok ucuza çalıyor valla .benim eşim operatör ama kendi iş makinamız var çok şükür.maaş sıkıntımız yok.Erkek kardeşim de operatör sabah 6 akşam 8 gibi işi bitiyor  aylık 45 bin alıyor .ayda bir de 3 4 gün izini oluyor.kusuruma bakma da senin eşini enayi olarak kullanıyor gibime geliyor.
tarafından
Bunun günlüğü 25 sen ayligi 45 den bahsetyon
tarafından
Aa cidddi miii...kız yok bence sen yanlış anladın günlük 25 bin kim kazanıyor ki o kazansın .
tarafından
Hyr kaldirmis o kismi
tarafından
Kim kaldırms pardon ben aylık diyorum
(224 puan) tarafından
Bence ya yanlış yazdı yada eşi öyle kazandığı için sabah o saatte gidip akşam geç geliyor
tarafından
Fadime kız aylık olurmu çok az ya
tarafından
Ay olur mu demeyin evet dedim ya 25 bin alıyor aylık neden olmasın
+1 oy
(1,058 puan) tarafından
Yaptığı işe göre az alıyor başkasının yanında aynı işi yapsa daha fazla kazanır diye dusunuyorum. Emeğinin karşılığı 25 bin olmamalı gitsin güvenlik işi yapsın oturduğu yerden uc aşağı beş yukari aynı parayı kazanır. Her güvenlik öyle değil tabi avm dekiler falan zor şartlar altında çalışıyorlar onları kastetmiyorum bu söylediğim yanlış anlaşılmasın 
tarafından
Evet öyle biliyorum arkadaşım güvenli aynı maaşı alıyor
(1,058 puan) tarafından
Yazık gerçekten o paraya 8 saatlik işte de çalışır çocuğuyla vakit geçirir kırmadan incitmeden anlat sende filanci arkadaşım güvenlik işi yapıyor veya fabrikada çalışıyor daha az yoruluyor aynı parayı kazanırsın cocugunla da vakit geçirirsin diye ince ince işle
tarafından
3 senedir evliyiz dilimde tuğ bitti ben kötü oluyorum hep maaş hep aynı mesailerle 28 falan oluyor işte
+1 oy
(2,546 puan) tarafından
Canim sen eşini bı yokla normal değil.operator.asla o maaşı almıyor daha fazla alıyor ve saatleri de fazla geldi bana.
+1 oy
(4,224 puan) tarafından
Canım şu an tanıdığım yok ama halamın eşi emekli kepçe operatörü emekli maaşı o kadar nerdeyse normal bi fabrikaya girse 8 saat çalışsa o parayı kazanır zaten yazık canına o kendini düşünmezse kimse onu düşünmez. Eğer eşine güveniyosan benden para saklamaz diyosan al karşına düzgünce konuş başka iş bak böyle hayat olmaz benim derdim para değil çocuğumuz yüzüne hasret büyüyor beni düşünmüyosan evladımızı düşün de acıtasyon yap biraz parayı karıştırma işin içine 
tarafından
Oğlum 1 yaşına girecek babasının adını diyince evde onu arıyor özlüyor çok zoruma gidiyor ya
0 oy
(20,187 puan) tarafından
Sanki daha önce de böyle bı post okumustum. Daha önce de paylastin mi bunu? 

Bence eşin az alıyor. Çevremde operatör kimse yok. Ama bildiğim kadarıyla iyi maaşları oluyor. 25 bin TL şu zaman için iyi bir para değil. Ve çalışma saatleri aşırı fazla. Kardeşi eşini kandırıyor heralde. Ya da eşin az aliyorjm diyerek seni kandırıyor olabilir
tarafından
Parayı çok sever ev araba villa hepsi çok var
tarafından
Aylık kazandığı 25 bınlemi villayı evleri arabaları doldurdu ;)
(2,281 puan) tarafından
kız eşinin abisi için diyor:))
tarafından
Obiranne anlamayı öğren canm
tarafından
Pardon :))))))))
0 oy
(18,556 puan) tarafından
Bu postu da defalarca okudum fedakarca yorum yaptım çözüm olmadı muhtemelen bizim tavsiyemizi sen senin tavsiyelerini de eşin dinlemeyecek
tarafından
Kuzum eşimi okutmuslar vallaha bak duvara anlatır gibibyim zor durumdayım ya ben neden sorayım yoksa
0 oy
(3,550 puan) tarafından
Yanlış anlama ama eşin keriz mı 

Resmen asgari ücret bu kız 

Hemde o kadar saate kadar çalışmaz ki

Belki boş vaktini diğeri ailesine harcıyor 

Yada günahı boynuna başkası var 

Çünkü saatleri mümkün değildir yahu
tarafından
Günah alma benim eşim bize çok düşkün evden işe işten eve çokta saf yapsa kokusu gelir öyle şeylerin yapmaz da çok şükür abisi çok fena eşimde maaş zam gelecek diyor gelmiyo hep aynı zor yetisiyor eve borç harç
(3,550 puan) tarafından
Farkındaysan bende kesin yapıyor demedin
Mı acaba dedim
Günahı boynuna dedim
O zaman eşinde abisinin elinde sürünsün dursun ne diyelim ki
Ağzı yokmu eşinin diyemiyor mu
Maaşım az yetmiyor zam yap diye
Zam gelse de ne kadar gelir ki
En fazla bin yada iki bin belki
Yada bıraksın abisin yanında çalışmayı
Aynı mesleği başka birinde yapsın
En azından evde çocukları görür hafta sonu evde olur
Eşimin tanıdığı var ama öyle her gün iş olmuyor
Sen bence eşinle güzelce oturup konuş bu konuyu
Abisini kötüleme ama Altan Altan anlat
0 oy
(81 puan) tarafından
Benim erkek kardeşim de 5.6 aydır bu işi yapıyor ilk 2 ay 25 bin veriyorlardı şuan 30 bin alıyor ve kendini geliştirdikçe de maaşına zam yapicaklarini söylemişler yapmışlar dahada yapicaklarmis ve senin eşin ekstradan yağlama yapıyorsa oda hak değil mi 2. Si o kadar saat çalışıyor çalışma saati bile çok fazla benim eşimde tekstilde çalışıyor sabak 8 akşam 6 buçukta paydos askari ücret artı prim 22 bin alıyor kıyaslarsak tekstilde o saate kadar mesai yapsa zaten 30 bin alır 
0 oy
(302 puan) tarafından
Daha önce de bu konuyu acmistiniz değişen bir sey olmamış demek ki eşinizde. Eşini ikna edebiliyorsan edeceksin sesini cikaracak zam isteyecek bu çalışma saatlerine göre en az 50 bin almasi lazim. Ha bu parayi vermiyorlarsa calisma saatini azaltmalari gerekir.ki o zaman bile en az 35 40 bin almalı. Operatör işsiz kalmaz baska şirkete işe girsin. Ha baktin eşin razi ceksin o zaman kullanilmayı.ileride cok pisman olur akli basina gelir ama giden gitmis vakitler kaybolmus olur.
0 oy
tarafından
37 .500 tl canim seninki dusuk aliyor
0 oy
(713 puan) tarafından
Valla geçen burda eşim 70 bin aliyor dedi. Ne iş yapıyor dedim kepçe operatörü dedi :O
tarafından
Bende işte 5 ay sonra birikim yapıp dondurucu alacagimi hayal edeyim
0 oy
(2,201 puan) tarafından
Kendini kullandırıp bize zaman kalmıyor birikim yapamiyorsak emeğinin karşılığını alamıyor hayat standardımızı düşüyorsa güzelce uyarırım ablamiyorsa bir süre yanlız yaşasın aklı başına gelir belki eşimede teklif ettiler ailesi bizimle çalış istedin maaşı sen belirle evini kiraya ver bizim dairede kalın yeterli guvenecegimiz sen ol dediler eşim kabul etmedi çünkü tatili  mesai saati esnek olacak akrabayla iş olmaz bak hayır diyemezsin kırgınlık çıkar illaki bir yerde elalemin işinde çalış kızınca lafını soyleye bilirsin akrabada olmaz diye açıkladım düşündü mantıklı geldi kabul etmedi çok şükür 
0 oy
(1,532 puan) tarafından
Canım benim bildiğim kepçe operatör leri iyi para alıyor 40 tan aşağı almazlar benim de var tanıdık adam kendine kepçe aldı yaylalık ev aldı bi tane dairesi var birde Toyota pikapları var eşi de evden çalışıyor 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 134 göst.
1 Kasım 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 152 göst.
20 Ekim 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
42 cevap 2,084 göst.
30 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde Mislimisli003 (3,896 puan) tarafından soruldu
0 oy
44 cevap 800 göst.
3 Aralık 2024 Diğer kategorisinde sevci (80 puan) tarafından soruldu

411,423 soru

12,384,750 cevap

43,448 kullanıcı

Kategoriler

...