0 oy
990 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar eşim babasından olan abisinin oğluyla beraber çalışıyor oğlunun iş makineleri var benim eşim operatör olarak çalışıyor Sabah 5.00'te evden çıkıp akşam 10.00 11.00'de geliyor ekstra kepçe yağlama yapıyor ve bizim şu an hiç aile hayatımız yok bebeğim var akşam eve geldiğinde oğlum uyumuş oluyor sabah erkenden çıkıp gidiyor sizin eşleriniz nerede çalışıyor bu şekilde olması çok saçma değil mi operatör olan tanıdıklarınız var mı ne kadar maaş alıyorlar abileri ve oğulları her hafta ev araba altına çekiyorlar ama benim kocam gerçekten siz böyle eşiniz olsa ne yapardınız ben de çok şey istiyorum ama eşimi sevdiğim için bazı şeylere göz yumuyorum hep kendini kullandırıyor enayi bir hali var

26 Cevaplar

0 oy
(7,203 puan) tarafından
Eşinin işini bilemem de canım benim eşimde mobilyacı Şubat ta kendi işini kurdu ortak bı arkadaşıyla o günden sonra yüzünü gören cennetlik hesabı arkadaşı ve kendisi çalışıyor çalışan da yok daha yeni aldığımız para kendimize zor yetiyor diye mecbur birşey diyemiyorum mesela dün sabah 7.30 da bı gitti bu sabah 6 da geldi şimdi uyuyor 
-Reklam-
0 oy
(441 puan) tarafından
Benim eşim operatör 8 5 çalışıyor daha fazla alıyor ekstra mesailer de ekleniyor bence başka yer bakın çok az bu saate kadar 
tarafından
Kaç alıyor moralim bozuldu yorumları okuyunca insana kendi abisi bile bunu yaparsa
0 oy
(1,121 puan) tarafından
Operatör konusunda bilgim yok M mesai saatlerinden bakarsak az alıyor benim eşim de terssne de çalışıyor medaiye kalırsa 10 da çıkıyor bir ay full mesai yaparsa 40 bin alıyor illaki izinli yada mesaiye gitmediği olunca 30-35 bine düşüyor 
0 oy
(18,194 puan) tarafından
Çok çalışıyor az alıyor gibi 
0 oy
(149 puan) tarafından
Bizimde iş makinalarimix var eskm 50 bine mal oluyor oparatorler diyor en az 40 bin masss alırlar yani kimse 25 bine çalışmaz 
tarafından
Size gelsin mu kocam çok iyi çalışır kendi malı gibi bakar
0 oy
(981 puan) tarafından
asgari ücret ztn 17 bin tl çok az alıyomış, bir de sana doğruyu söyledğinr emin misin belki üstünü harcıyodur kendinr vs 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 142 göst.
1 Kasım 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 159 göst.
20 Ekim 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
42 cevap 2,211 göst.
30 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde Mislimisli003 (3,895 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 169 göst.
9 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Ayze (176 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,446,121 soru

23,756,539 cevap

315,201 kullanıcı

...